Κράταγε δυνάμεις για τα ντέρμπυ.
Γεια σου Αναστόπουλε προπονηταρά! Κατάφερες να αποκλειστείς από τον Απόλλωνα... Σμύρνης![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Κράταγε δυνάμεις για τα ντέρμπυ.
στην κατασταση που ειναι ο οφη δεν μπορει να εχει δυο στοχους. μπορει να του βγει και σε καλο που εφυγε νωρις για να στοχευσει μονο στην παραμονη.
τον αναστο δεν θα τον ηθελα στον Ολυμπαικο, αλλα οπου αλλου και αν παει εκτος του βαζελου θα ειμαι μαζι του.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν φταίει ο Αναστό, οι παίκτες σκέφτονταν τα μελομακάρονα![]()
Τσιμπήστε του Αναστόπουλου το γάβρο παλαμάρι
κοιτάξτε ομως να πέσετε στην Βήτα εκεί με χάρη
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
voskos_7 (25-03-13)
Aυτό το ασπρόμαυρο που βλέπετε είναι ο προβολέας του γηπέδου. Βαρέθηκε να στέκεται όρθιος και ξάπλωσε να ξεκουραστεί
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
απο τα απιστευτα. απορω με την ψυχραιμια ολων, με το ζορι βρηκα την ειδηση στα "ψιλα γραμματα", λες και επεσε κανα βαζο.
μιλαμε για αισχρο πραγμα, μονο απο τυχη δεν θρηνουμε θυματα. αν ειναι ποτε δυνατον.
οσο για το να τιμωρηθει ο υπευθυνος, ουτε λογος, σαμπως ειμαστε σε καμια πολιτισμενη χωρα για να τηρηθει ο νομος?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Είναι να μην πάρεις φόρα Ηλία... Δεν είναι και ένα, δεν είναι και δύο τα γεγονότα που θα πιάσεις κάθε μέρα και δεν θα βγεις από τα ρούχα σου...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (25-03-13)
Πάντως θυμίζω ότι το γήπεδο έχει άλλους 3 πυλώνες και καλό θα είναι να προσεχθούν.
Πολύ ηχηρή μεταγραφή αν επιτευχθεί και ο ΟΦΗ θα ανέβει επίπεδο αν ο Γκαλέτι είναι σε καλή κατάσταση.
Πολλά "αν" μαζεύονται![]()
Ελπίζω να τον βλέπω που και που σε καμιά καφετέρια στο κέντρο.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Μπορεί να συμφώνησε αλλά πρέπει να περάσει και τις ιατρικές εξετάσεις![]()
Πήρε Ντάνιελ Φερνάντεζ! Τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ αν θυμάστε. Καλός ήταν αυτός
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Κοντά σε νέο «μπαμ» ο ΟΦΗ!
Έτοιμος για μια ακόμα μεγάλη μεταγραφή είναι ο ΟΦΗ, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr έχει φέρει στην Ελλάδα τον Ιβοριανό διεθνή στόπερ Μάρκο Ζoρό!
Ο Ζορό έμεινε ελεύθερος από τη γαλλική Ανζέ, στην οποία πήγε το 2012. Ξεκίνησε να παίζει μπάλα στην ιταλική Σαλερνιτάνα, πήγε στη Μεσίνα και το 2007 τον απέκτησε η Μπενφίκα! Δύο χρονιές έπαιξε δανεικός στην Βιτόρια Σετούμπαλ και μία στην Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, ενώ είναι διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού από το 2003. Tην βοήθησε να φτάσει στη δεύτερη θέση στο Κόπα Άφρικα του 2006, ενώ ήταν και στην αποστολή για το Μουντιάλ της ίδιας χρονιάς. Πέρυσι, είχε μια γεμάτη χρονιά στη Ligue 2 με 21 συμμετοχές και ένα γκολ.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αναμφίβολα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην άμυνα των Κρητικών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο ΟΦΗ τον έχει φέρει στην Ελλάδα για επαφές και πλησιάζει στην απόκτησή του! Ακόμα η συμφωνία δεν έχει οριστικοποιηθεί, ωστόσο οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά!
Όντως τεράστιο μπαμ, άμα γίνει
ΥΓ. Να πάρουν και τον Μπλάνκο να κάνουν δίδυμο στη σιέστα![]()
voskos_7 (12-08-13)
Bookmarks