Απο τι διαβαζω γιατι ενταξει μονο στιγμιοτυπα βλεπω τον Οφη πολυ καλες εντυπωσεις εχει αφησει ο Σουμπινιο...Μηπως να του πει καποιος να μαθει και λιγα ιθπανικα..?
αλλαξτε το
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Οκ....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
-6 ......
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
καλα που δεν μας εκοψε βαθμους ο μαλακας ο μουστακιας/.
κατα τα αλλα καλα βαρουσανε τα καλοπαιδα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Θετικός σε χρήση κοκαΐνης ο Βεζυρίδης!
Όπως στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο δείγμα, ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης. Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ κλήθηκε και επίσημα σε απολογία την Πέμπτη (05/04) ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, ενώ σύμφωνα με τον κανονισμό απειλείται με ποινή διετούς αποκλεισμού που στην περίπτωσή του θα ισοδυναμεί με το τέλος της καριέρας του μιας και είναι ήδη 37 ετών.
Η σχετική ανακοίνωση της Super League αναφέρει:
"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον ποδοσφαιριστή της Πολυχρόνη Βεζυρίδη διότι: "σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 26-2-2012 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - ΟΦΗ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Β’ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Κοκαΐνη, το οποίο, θεωρείται οριστικό.
Ήτοι για παράβαση του άρθρου 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 34912/11 και την Απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού 3956/12 και των σχετικών διατάξεων του Κεφαλαίου ΙΙ του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA".
Eλα μωρε μια γραμμη τραβηξε ο ανθρωπος.
*****8.23*****
Du3lisT (03-04-12)
Zάχαρη άχνης ήταν..
Οκ, ειναι διεγερτικη αλλα τωρα το κατα ποσο η κοκαινη ειναι ντοπα για εναν 37χρονο τερματοφυλακα απορω...Μαλλον το αντιθετο, τελωσπαντων.
*****8.23*****
*****8.23*****
panahs7 (03-04-12)
«Είμαι θύμα σκευωρίας»
Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Βεζυρίδη
«Στα είκοσι και πλέον χρόνια της παρουσίας μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν έχω δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα με τη συμπεριφορά μου εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι εκατοντάδες φίλοι, τους οποίους έκανα μέσα από την αφιέρωσή μου στον αθλητισμό, αλλά και όλοι όσοι με γνωρίζουν, είναι βέβαιοι για το ποιόν και την ακεραιότητα του χαρακτήρα μου.
Γνωρίζουν καλά ότι δεν είχα ποτέ καμία σχέση με ουσίες, όπως αυτή που μου καταλογίζεται από τα αποτελέσματα του ελέγχου ντόπινγκ. Δυστυχώς, η σημερινή εξέλιξη επιβεβαιώνει τους αρχικούς φόβους μου, ότι έχω πέσει θύμα σκευωρίας. Ξεκαθαρίζω απόλυτα ότι ουδέποτε έκανα εν γνώσει μου χρήση οποιασδήποτε απαγορευμένης ουσίας.
Δεν θα έθετα ποτέ σε κίνδυνο την υγεία μου, την υπόληψή μου και την οικογενειακή μου γαλήνη, πόσο μάλλον τώρα στα 38 μου χρόνια. Θα παλέψω μέχρι τέλους για να δικαιωθώ και είμαι βέβαιος ότι η αθλητική δικαιοσύνη θα πειστεί για την αθωότητά μου.
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΒΕΖΥΡΙΔΗΣ».
Σκευωρία!!πάτε να φάτε αυτό το νέο παιδί..ζηλιάρηδες!
Πανε να του κοψουνε την καριερα του παιδιου οι αλητες.
Χεσε μεσα πολυχρονη!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
φίδι Λειβαδια σήμερα μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ αναμνήσεις
Bookmarks