και τωρα τι θα κανει ο βαζελος?
επιτελους να υπαρχει μνια ταξη , γιατι στο ελληνικο ποδοσφαιρο μεχρι στιγμης, χρωστανε οι περισσοτεροι στο δημοσιο, αλλα υπαρχουν 2 κατηγοριες:
1, οι ομαδες που πληρωνουν και απλα ειναι οι μαλακες
2, Για ολες τις υπολοιπες που δεν πληρωνουν εχει εφευρεθει η εννοια "ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ"
Ιστορικη ο ενας, Ιστορικη ο Αλλος, και τα αρχιδια μας κουνιονται και δεν πληρωνουμε κανενα.. ωραια!
μαγκες αυτα που ξερατε (σσ οι αλλοι) ξεχαστε τα, δεν υπαρχει σαλιο ευρω πουθενα, ο καθε κατεργαρης στον παγκο του.
τα τζαμπατζιλικια της ιστορικοτητας τερμα,
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
και τωρα τι θα κανει ο βαζελος?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Θα αρκεστεί στον ΠΑΟΚ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ποτέ ρε ρουφιάνοι. Οσα χρόνια γλυφατε το βάζελο, τόσα χρόνια να παιρνετε πρωταθλημα στη Β' και να σας κοβουνε στα χαρτια.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Σύσκεψη αυτή την ώρα στην Αθήνα, από Κρητικούς πολιτικούς για τη σωτηρία του ΟΦΗ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CRETEPLUS αυτή την ώρα στα γραφεία στην Ιπποκράτους, Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στελέχη του κόμματος βρίσκονται σε συζήτηση, θέτοντας επί τάπητος το ζήτημα που έχει ανακύψει από χθες μετά την απόρριπτική και καταδικαστική απόφαση για την αδειοδότηση του ΟΦΗ.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Γραμματέας του Κόμματος κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Βουλευτής Φρασκίσκος Παρασύρης και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης
αυτοί οι ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ οι βουλευτές του ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ του Ελληνικού Κοινοβουλίου , δεν έχουν σοβαρές δουλειές , δεν κοιτάνε μπας και μας σώσουν από την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ που οι ΙΔΙΟΙ μας οδήγησαν ... και ασχολούνται με την σωτηρία της κάθε ΚΩΛΟ-ΟΜΑΔΑΣ;
ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΕΛΙΚΑ !
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
kouzoulo (24-05-11)
Τα ψηφουλάκια να είναι καλά!
Γιατί τρελλένεσαι ρε Βασίλη όλες οι "πουτάνες στηρίζουν την πελατεία τους" χωρίς βέβαια να θέλω να υποτιμήσω τις πουτάνες
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Κατα αισχρή παραφθορά του λεγόμενου (αλλα αληθές και αυτό...)
Μητσοτογέννα Κρήτη![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ρακάκια θα πιω σε λίγο στη δουλειά!
sadi (24-05-11)
Εκεί, Εκεί στη Β'Εθνική. Δεν αξίζετε να είστε ούτε κι εκεί αλλά βολευόμαστε κι έτσι!![]()
www.f1rstlap.com
Καλά, μιλάμε για μεγάλους γρόθους! έχουν μαζευτεί οφητζήδες στο λιμάνι από τις 21:45 και δεν αφήνουν το πλοίο να δέσει. Είναι μια φίλη μου μέσα και είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!
εδω χτες ενας 15 χρονος απειλουσε να αυτοκτονησει αν δνε αλλαξει η αποφαση.Τι να λεμε τωρα,καταντια.
Αλήθεια ρε παλουκάρια η "Πλαστογραφία δημοσίου εγγράφου και η χρήση του" δεν είναι κακουργήματα;
Γιατί ασχολούμαστε με την ποδοσφαιρική σημασία του θέματος κι όχι με την ποινική; Οι βολεφτάδες (ναι μ' αυτή την γραφή) τι ακριβώς στηρίζουν; Και μην ακούσω κακή κουβέντα για ανάπηρη γυναίκα αυτή είναι τυφλή, κουφή κι διαρκώς πεοκροτούσα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Κλειστό το λιμάνι του Ηρακλείου επειδή δεν αφήνουν την ΟΦΗ να παίξει playoff???????????
Προφανώς εκεί στην Κρήτη έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα και το μόνο που τους απασχολεί είναι η ΠΑΕ ΟΦΗ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Cobain_7 (26-05-11)
Bookmarks