Airness (19-11-08), johnnyred1 (19-11-08)
Airness (19-11-08), johnnyred1 (19-11-08)
Ήταν λίγο πολύ γνωστό όμως πλέον ήρθε και η ανακοίνωση που επισημοποιεί την έναρξη της συνεργασίας του ΟΦΗ με τον Γιάννη Ματζουράκη. Λεπτομέρειες για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου δεν έχουν γίνει γνωστές ενώ ο Έλληνας τεχνικός θα αναλάβει από το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ, που επίσης θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ανακοινώνει την συνεργασία της με τον προπονητή κ. Γιάννη Ματζουράκη», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της ομάδας της Κρήτης.
Ο «Ματζούρ» θα πάρει τα ηνία από τον Παύλο Αδάμο, ο οποίος κάθισε στον πάγκο των Ηρακλειωτών μετά την απόλυση του Φράντισεκ Στράκα. Ο 59χρονος προπονητής έχει εργαστεί σε Αιγάλεω, Πιερικό, Λάρισα, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Ολυμπιακό, Βέροια και Skoda Ξάνθη.
πιστευω οτι θα κανει εργο ο ρουμανος σε μιαμικρομεσαια ομαδα.για αυτες ειναι πολυ καλος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
πο πο θα φανε καλα στο κυπελλο παντως.εγω θελω να παμε Χ στο ηρακλειο και να ερθουν μεσα στο καραισκακη να τους ριξουμε 4αρα ξεγυρισμενη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
εκει εκει στη β εθνικη
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μην στεναχωριέστε φιδάκια μου, σε λίγο θα φτάσετε την βαζέλα και θα πέσετε χέρι χέρι!![]()
εκει ρε τσατσοι εκει.στη γ εθνικη να πατε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μπάχαλο στην Γεν. Συν. του ΟΦΗ
Εικόνες απείρου κάλλους, έλαβαν χώρα στην έκτακτη γενική συνέλευση του ΟΦΗ. Οπαδοί του ΟΦΗ, περίπου 200 στον αριθμό, εισέβαλαν στο ξενοδοχείο όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση και τα έκαναν όλα άνω- κάτω!Ο Φανούρης Βατσινάς αναγκάστηκε να κλείσει τα μικρόφωνα, ενώ η διεύθυνση του ξενοδοχείου τα φώτα!
Μεγάλη στιγμή, ήταν όταν ο πρόεδρος του ΟΦΗ ισχυρίστηκε ότι ακόμα μιλάει με τον Νίκο Μαχλά για την είσοδό του σε κάποιο διοικητικό πόστο. Εκείνη την στιγμή, ένας από τους παρευρισκόμενους επιχειρηματίες εξερράγη και τον αποκάλεσε ψεύτη, ενώ στην συνέχεια απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τα λεγόμενά του.
Κάλεσε επιτόπου τον διεθνή επιθετικό και εκείνος στήριξε τα όσα είπε ο επιχειρηματίας, σε ανοιχτή ακρόαση, έτσι ώστε να ακουστεί σε όλη την αίθουσα. Στην συνέχεια, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ρώτησε τον Φανούρη Βατσινά πόσο αγόρασε τις μετοχές της ομάδας και τότε έγινε ένας πραγματικός χαμός.
Τότε, έπεσαν στο τραπέζι οι προτάσεις του προέδρου των Κρητικών, οι οποίες μπέρδεψαν λίγο τους παρευρισκόμενους. Αρχικά είπε: «Δεν ξεπουλάω την ΠΑΕ. Όποιος την θέλει να δώσει 8εκατ.ευρώ» ενώ στο κλείσιμο της συνάντησης πρότεινε: «Πολυμετοχικότητα. Ειδάλλως στην ετήσια γενική συνέλευση θα γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 4εκατ.. Δεν θα συμμετάσχω κι έτσι θα μείνω με το 20%. Τώρα να σας δω».
αυτοι εχουν πολυ γελιο....καλα να ειναι οι ανθρωποι...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
χανουν 1-0
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
1-*1 οι μαλακες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χαχαχα! Βάλανε γκολ...![]()
αι στο διαολο γαμημενο παραρτημα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
απο 1-0 1-3.δεν γινονται αυτα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
τί έγινε ;;;;; το δώσανε τα γειτονάκια μπας και ... ;;;;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Bookmarks