Åöõãå ï Êïõãéáò áð'ôç Ëáìéá?
μαχλας και βατσινας δεν μπορουν να συνυπαρξουν.οσο για τον κουγια τι να λεμε τωρα...
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
Åöõãå ï Êïõãéáò áð'ôç Ëáìéá?
θα φυγει μαλλον κωστα.εκει τι λενε στα μερη σου?
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
Ïôé èá öõãåé åéíáé óéãïõñï. Ìçðùò åêáôóå êáé ðïõèåíá ìïíéìá? Áëëá ëåðôïìåñåéåò äå îåñù.
0-0 στο ημιχρονο οι τσατσοι.
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
1-2 kerdisan
Ãéá ôï ïíïìá óïõ,ôçí éóôïñéá...ãéá ôçí áãáðç ìïõ ôçí ìåãáëç, ãé'áõôï ðïõ äå èá êáôáëáâïõíå ïé áëëïé, ãéá ôá èñáíéá ìïõ ôá ãñáììåíá,ãéá ôá åéóôçñéá ðïõ êñáôçóá êïììåíá...
α[πιστευτο διπλο εκανε ο τσατσος.
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
Ο Κοκκαλης ειχε ΚΑΙ ΕΔΩ στησει παραγκα αλλα ο ανεξαρτητος Οφης (μπουχαχαχαχα!!!!) περασε. Ατιμε Κοκκαλη...
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
ÎáíÜ óôïõò äñüìïõò ïé ïðáäïß ôïõ ÏÖÇ.Ãéá ôçí ÔåôÜñôç Ý÷åé ðñïãñáììáôéóôåß ôï íÝï óõëëáëçôÞñéï óôïõò äñüìïõò ôïõ Çñáêëåßïõ êáôÜ ôçò äéïßêçóçò ÂáôóéíÜ êáé ôçò ÷ñüíéáò åîÜñôçóçò áðü ôçí ïéêïãÝíåéá ÂáñäéíïãéÜííç... Oé óýíäåóìïé ôïõ ÏÖÇ êáëïýí ôïõò ößëïõò ôçò ïìÜäáò íá âñåèïýí óôçí ðëáôåßá ëéïíôáñéþí (20:00) ãéá íá åêöñÜóïõí åê íÝïõ ôçí åíáíôßùóÞ ôïõò ãéá ôçí óõíå÷Þ äéáðëïêÞ ìå ôçí Ðáéáíßá.
Õ.Ã. Íá ðåóåôå êáôçãïñßá ì@ë@êéóìÝíïé,Ï÷é ìéá ðïëëÝò!!!Óáò óé÷Üèçêá êáé åóáò êáé ôçí ïìáäá óáò!
Ποτε θα διαλυθει αυτη η σιχαμενη ομαδα να τελειωνουμε. Αν και για να πω την αληθεια πρωτο σε σειρα ξερασματος εχω αυτη την αηδια τον μπαουγκς.
d.n.a. (11-11-08)
Να απομακρυνθεί από την προεδρία της ΠΑΕ ΟΦΗ το συντομότερο δυνατό ο Φανούρης Βατσινάς, επιθυμούν σύσσωμοι οι σύνδεσμοι φίλων της κρητικής ομάδας.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού, αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ δεν μπορεί να αποτελέσει διέξοδο στην ματαιοδοξία του κ. Βατσινά, ενός ανθρώπου εγωκεντρικού και εγωπαθή:
«ΦΥΓΕ ΠΙΑ, ΜΑΡΑΖΩΣΑΜΕ"
Για ακόμα μια εβδομάδα παρακολουθούμε τον αγαπημένο μας Όμιλο να συρρικνώνεται σε αγωνιστικό, παραγοντικό αλλά κυρίως σε ηθικό επίπεδο. Για μια ακόμα φορά η ομάδα που κάποτε δόξαζε την Κρήτη και τους Κρητικούς σε ολόκληρη την Ευρώπη τώρα περιφέρεται στην Ελλάδα περιμένοντας καρτερικά το τέλος της.
Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα σήψης, διαφθοράς, απαξίωσης και αναξιοπρέπειας θα περιμέναμε από τον άνθρωπο που έχει τοποθετηθεί επικεφαλής της ομάδας να πράξει το ελάχιστο έτσι ώστε η ομάδα μας να ξεφύγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται και με ακρίβεια την οδηγεί στην β? Εθνική κατηγορία. Αντί αυτού, το μόνο που λαμβάνουμε από τον κ. Βατσινά είναι εμπαιγμός, ειρωνεία και καμία διάθεση για προσπάθεια αποφυγής του μοιραίου.
Ο Ο.Φ.Η. κ. Βατσινά δεν ιδρύθηκε για να βρίσκει διέξοδο η ματαιοδοξία σας.
Ο Ο.Φ.Η. κ. Βατσινά δεν είναι μέσο με το οποίο θα περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας.
Ο Ο.Φ.Η. κ. Βατσινά δεν είναι μαγαζάκι σας και δεν μπορείτε να του συμπεριφέρεστε ως τέτοιο.
Καταλαβαίνουμε ότι ο μόνος λόγος που ασχολείστε με τον Ο.Φ.Η. είναι για να έχετε δωρεάν διαφήμιση και προβολή για τις επιχειρήσεις σας.
Προσοχή όμως: Το όνομά σας θα γραφτεί με μαύρα γράμματα μια για πάντα ως ο άνθρωπος που έριξε την ομάδα μας κατηγορία. Ακόμα και ένα άτομο τόσο εγωπαθές και εγωκεντρικό όσο εσείς δεν θα θέλατε την κατάληξη αυτή. Φτάνει πια, μας μαραζώσατε. Κάντε το μοναδικό πράγμα για το οποίο είστε ικανός. Διευκολύνετε τις εξελίξεις και απομακρυνθείτε από την ομάδα.
Κρήτες -4
Snakes-4
TEI Club
ΣΦ ΟΦΗ Αθηνών «Νίκος Ξυλούρης». »
ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ
Ãéá ôï ïíïìá óïõ,ôçí éóôïñéá...ãéá ôçí áãáðç ìïõ ôçí ìåãáëç, ãé'áõôï ðïõ äå èá êáôáëáâïõíå ïé áëëïé, ãéá ôá èñáíéá ìïõ ôá ãñáììåíá,ãéá ôá åéóôçñéá ðïõ êñáôçóá êïììåíá...
ÑÉÎÔÅ ÔÏ ÐÁÑÁÑÔÇÌÁ ÓÔÇ Â' ÅÈÍÉÊÇ
lgalletti7 (19-11-08), mpak (19-11-08)
ãéáôé óôç â ñå ìáãêåò;
ÓÔÇ Ã’ ÍÁ ÐÁÅÉ
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
lgalletti7 (19-11-08)
ενα ενα ρε σταθη![]()
Ï ÃéÜííçò ÌáôæïõñÜêçò èá åßíáé ï íÝïò ðñïðïíçôÞò ôïõ ÏÖÇ, óýìöùíá ìå ðëçñïöïñßåò ôïõ NovaÓÐÏÑ FM 94,6. Ï ðïëýðåéñïò ôå÷íéêüò, ðïõ Üñ÷éóå ôç óåæüí óôïí ðÜãêï ôçò Skoda ÎÜíèçò, öÝñåôáé íá óõìöþíçóå ìå ôïí ìåãáëïìÝôï÷ï ôçò ÐÁÅ, Öáíïýñç ÂáôóéíÜ, êáé ðéèáíüôáôá èá êÜíåé íôåìðïýôï ôçí ÊõñéáêÞ óôçí áíáìÝôñçóç áðÝíáíôé óôçí ÁÅÊ óôï ÐáãêñÞôéï (16:45). Ï «ÑïõìÜíïò» èá ðÜñåé ôá çíßá áðü ôïí Ðáýëï ÁäÜìï, ï ïðïßïò êÜèéóå óôïí ðÜãêï ôùí Çñáêëåéùôþí ìåôÜ ôçí áðüëõóç ôïõ ÖñÜíôéóåê ÓôñÜêá. Ï 59÷ñïíïò ðñïðïíçôÞò Ý÷åé åñãáóôåß óå ÁéãÜëåù, Ðéåñéêü, ËÜñéóá, ÁÐÏÅË, Ïìüíïéá, Ïëõìðéáêü, ÂÝñïéá êáé Skoda ÎÜíèç.
Ανακαλω ολα οσα εχω πει για τον ΟΦΗ για να μη με δειρει ο δασκαλος.
αν μου επιτρέπετε......
èñýëå ãéá ðÜñôé óïõ èñýëå ìáæß óïõ, åìåßò ïé Üññùóôïé ïé ïðáäïß óïõ....
ΠΑΟΚ ΟΦΗ ΜΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ
ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΣ
μπορώ να το πω αυτό???
Και δε λες οτι θελεις Παντελη μου; Εγω "γραμμες" δεν περασα ποτε. Τωρα αν ειναι τοσο "θεόπνευστα" τα λόγια μου ή προξενώ τόσο "τρόμο" που να θεωρειται καθε ποστ μου οτι περναει γραμμη... ε...
συγνωμη αλλα στα παπαρια μου.. Λες και θα προσεχω τι γραφω σε ενα οπαδικο φορουμ μη σταξει η ουρα του γαϊδαρου...
Αντε καλη συνεχεια Παντελο...και σε περιμενω στις 27 του μήνα.
Bookmarks