Extra πριμ 75.000 ευρώ έταξε ο πρόεδρος του ΟΦΗ στους παίχτες του εάν κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Και ρωτάω εγώ: "που τα βρήκε τα λεφτά?"![]()
ή μηπως σημαινει ΟΦΗ malaka ΠΑΟ Γ;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Extra πριμ 75.000 ευρώ έταξε ο πρόεδρος του ΟΦΗ στους παίχτες του εάν κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Και ρωτάω εγώ: "που τα βρήκε τα λεφτά?"![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
mpak (27-09-08)
Αντε σε καλή μεριά τσιράκια
Ντροπη της Κρητης, αποβρασματα που ξερασε η θαλασσα στο νησι. Τσατσοι και πουλημενοι οσφυοκαμπτες της Παιανιας. Με τι μουτρα πανηγυριζαν σημερα;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Dago Red (27-09-08), Faithful (27-09-08), Gavros4life (27-09-08), iek (30-09-08), karalamanajic (28-09-08), kouzoulo (27-09-08), manosss (30-09-08), mpak (27-09-08), nikos7 (27-09-08), PanDeMon7 (05-10-08)
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΑΛHΤΕΣ
iek (30-09-08), karalamanajic (28-09-08), kouzoulo (27-09-08), mpak (27-09-08)
ΟΦΗ ΜΟΥ@@@, ΜΟΥ@@@ ΦΟΡΕΣΤΕ ΝΥΦΙΚΑ
ΟΦΗ ΜΟΥ@@ΚΙΑ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ ΤΣΙΡΑΚΙΑ
ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΔΟΣΑΝΕ;
ΕΞΩ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Ντροπη τους!!
Ας τους να ερθουν στο καραισκακη γαι να δουν στα τεσσερα τον αγωνα.
τσατσοι ντροπη της κρητης![]()
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
ντροπη σας ρε αλητεες.ντροπη των οπαδων ειστε.
ποσο μαλακες ειστε για να [πανηγυριζετε ετσι αντιολυμπιακοι?ποτε θα απογαλακτιστειτε επιτελους απο τους δυναστες σας?
δεν καταλαβαινετε οτι σας εχουν πιει το αιμα?αλλα ειστε και εσει το ιδιο ανηθικοι.
μπραβο σας υποτελη αντριδια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
karalamanajic (28-09-08)
Η πλάκα είναι ότι χθες που φεύγαμε από το γήπεδο, περνάει ένας τρόμπας με το μηχανάκι και λέει "Έτσι, έτσι να φεύγετε με κατεβασμένα κεφάλια".
Λες και κέρδισαν τα νούμερα.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
τετοιοι ηταν παντα.κανενας δεν τους συμπαθει.και αν αυτοι γουσταρουν να τους αποκαλουν τσατσους εμας μας περισσευει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ποσο δικιο εχεις προεδρε.αλλα δεν ντρεπονται καθολου για αυτο?ηθελα να ρωτησω κανεναν τους....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Την πρόθεση του να αποκτήσει το πακέτο των μετοχών του ΟΦΗ εκδήλωσε ο επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης. Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλείου, σε δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Creta Channel, αποκάλυψε τις παρασκηνιακές κινήσεις που έκανε για να αποκτήσει τον ιδιοκτησιακό έλεγχο της Κρητικής ΠΑΕ, από τον τωρινό πρόεδρο, Φανούρη Βατσινά. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι επικαλέστηκε την μεσολάβηση του προέδρου του ΠΑΟ (1), Νίκου Πατέρα στην οικογένεια Βαρδινογιάννη!!
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μανόλης Παπακαλιάτης:
«Συναντήθηκα συμπτωματικά στην Μύκονο με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού(2) Νίκο Πατέρα, τον όποιον γνωρίζω πολύ καλά, και του ζήτησα να μεσολαβήσει στον Βαρδινογιάννη και να του ζητήσει να δώσει τον ΟΦΗ σε ομάδα επιχειρηματιών από το Ηράκλειο που εκπροσωπώ. Πριν λίγες ημέρες με πήρε τηλέφωνο ο Βασίλης Ξημέρης (πρόεδρος του ερασιτέχνη) και μου ζήτησε συνάντηση.
Δεν πάει άλλο με τον Βατσινά, κάτι πρέπει να κάνουμε με τον ΟΦΗ, μου λέει. Τότε μπροστά του τηλεφώνησα στον Πατέρα, που μου είπε ότι μετέφερε το μήνυμα στον Βαρδινογιάννη και η απάντηση που πήρε ήταν να απευθυνθούμε στον ... Βουτσινά! Ετσι μου είπε τον κύριο Βατσινά. Με αυτόν δεν είναι δυνατόν να κουβεντιάσουμε για αυτό σε παρακαλώ ξαναμίλα με τον Βαρδινογιάννη. Τον δίνει τον ΟΦΗ ή δεν τον δίνει;
Στην ΠΑΕ ΟΦΗ τους θέλουμε όλους μέσα, μαζί και τους σημερινούς ιδιοκτήτες. Στόχος μας είναι μια πολυμετοχική εταιρεία στα πρότυπα του Παναθηναϊκού(3) !!. Μπορούμε με μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου να βάλουμε μερικά εκατομμύρια που θα ανακουφίσουν τον σύλλογο, να πάρουμε το πλειοψηφικό πακέτο και να λειτουργούμε όπως ο Παναθηναϊκός(4) με όλες τις δυνάμεις του ενωμένες»
Εχει κανεις κανενα σχολειο..?Οταν σε 5 γραμμες ρεπορταζ ΟΦΗ αναφερεται 4 φορες η λεξη Παναθηναικος , μετα απο τετοιο αγωνα ή ο ρεπορτερ εφαγε λαγο στιφαδο και του πεσε βαρυς , ή καποιοι πατριωτες κατω πρεπει να πηδηξουν απο το φαραγγι της Σαμαριας...
mpak (03-10-08)
τσατσοι ρε μια ζωη θα παραμεινετε.οπως τα σκουληκια σερνονται για παντα στη γη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
tην εφαγε σημερα το παραρτημα
κ μαλιστα διαμαρτυρονται για γκολ που δε τους μετρησαν
ΕΤΣΙ ΡΕ @@@@@
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ετσι ρε βεντουζα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks