παντα τσατσοι ηταν και θα ειναι.η σταμπα αυτη δεν βγαινει ευκολα.
κακως υπαρχει αυτη η ομαδα,σε καμια κατηγορια δεν αξιζει να συμμετεχει.
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
παντα τσατσοι ηταν και θα ειναι.η σταμπα αυτη δεν βγαινει ευκολα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ρε συ Βατσινα, ειδες τι κακος που εισαι. Κρατησες ολα τα λεφτα για να τα δωσεις πριμ στον αγωνα με τον Ολυμπιακο και τωρα δεν εχεις να δωσεις πριμ στους παιχτες σου και αυτοι δεν μπορουνε να κερδισουνε ουτε το Θρασυβουλα!!
Υπομονη ομως. Η β'εθνικη ειναι κοντα!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Καλο θα ήταν ο πρόεδρος του φιδιού να έδινε τα δανεικά, prim για τον αγώνα κατά του θρασύβουλου,λεβαδειακό kpl,ομάδες που θα παίξουν μαζί του στη μάχη του υποβιβασμού και όχι κατά του θρύλου.Αλλα θα μου πείτε δικά του ήταν,..άλλονου αυτός απλώς τα μετέφερε.φιδαρα παράρτημα την έχεις γλυτώσει ποολές χρονιες φέτος σε θέλω στη B εθνική.Ένα παράρτημα φιδίσιο λιγότερο του χρόνου.Τα σαλόνια της B εθνικής σε περιμένουν,εκεί να δεις κλωτσιές που πέφτουν.....
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
μπραβο στον θρασυβουλο για την σπουδαια νικη επι των τσατσων του ελληνικου πρωταθληματος.τελικα ο ν'ντοι ουτες για τον οφη δεν κανει.ηταν η μεγαλη μεταγραφη του λαγου περισυ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Διάψευση Στράκα…
Στη διάψευση δημοσιεύματος τσεχικής ιστοσελίδας προχώρησε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Φράντισεκ Στράκα, στο οποίο φερόταν να έχει δηλώσει ότι υπάρχουν οικονομικοί δεσμοί της Κρητικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό. «Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Ο δημοσιογράφος που το έγραψε επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε συγγνώμη», τόνισε ο Τσέχος προπονητής στο athleticradio.gr.
«Ποτέ δεν είπα αυτά τα πράγματα. Ο δημοσιογράφος μπορεί να έγραψε αυτά σαν δικά μου λόγια, ωστόσο είναι οι πληροφορίες που έχει ο ίδιος. Μάλιστα με πήραν από την πατρίδα μου και μου είπαν για αυτές τις δηλώσεις και στην συνέχεια επικοινώνησα μαζί του και μου ζήτησε συγνώμη λέγοντας ότι θα ανακαλέσει αυτές τις κουβέντες που παρουσιάστηκαν σαν δηλώσεις μου. Ποτέ δεν μίλησα με μειωτικό τόνο για τον ΟΦΗ».
..........................
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ο κόσμος το 'χει τούμπανο...
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
το φαγε τοπαραρτημα
να χασει κ να πεσει β εθνικη
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ο παιχτης του παο το βαλε κ ισοφαρισαν..
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βρωμιάριδες, ντροπή της Κρήτης
καλα πανε αυτοι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο Αρκάντιους Μάλαρτζ είναι ένας από τους παίκτες του ΟΦΗ που βρίσκεται συχνά στο στόχαστρο των οπαδών. Ο Πολωνός γκολκίπερ τα... ακούει σχεδόν σε κάθε ματς από την εξέδρα και έσπευσε να δώσει τη δική του εξήγηση. «Δεν βρίζουν εμένα, αλλά τον Παναθηναϊκό από όπου προέρχομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά και εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του Ηρακλείου.
«Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Προσπαθώ να παίξω και με βρίζουν. Μου εξηγούν ότι δεν βρίζουν εμένα, αλλά τον Παναθηναϊκό από όπου προέρχομαι, αλλά εγώ τα ακούω. Εγώ το μόνο που κάνω είναι να βοηθάω τον ΟΦΗ να σωθεί», είπε αρχικά ο Μάλαρτζ στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» και συνέχισε:
«Μία ώρα πριν τον αγώνα αισθανόμαστε ότι μπορούμε να τα κάνουμε όλα τέλεια. Όταν αρχίζει ο αγώνας κάνουμε συνέχεια λάθη, έχουμε κενά στο μυαλό μας, το οποίο πιστεύω ότι οφείλεται σε ένα μέρος στις αποδοκιμασίες. Αυτή η κατάσταση είναι πολύ άσχημη για τους παίκτες. Ιδιαίτερα για εμένα που είμαι επαγγελματίας που ήρθα να βοηθήσω την ομάδα και όχι να τη βλέπω να χάνει».
«Δανεικός ως το τέλος της σεζόν»
Αναφορικά με το καθεστώς της μεταγραφής του στον ΟΦΗ ξεκαθάρισε πως είναι δανεικός μέχρι το καλοκαίρι, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που είπε το «ναι» στην πρόταση που του έγινε.
«Είμαι δανεικός από τον Παναθηναϊκό για ένα χρόνο. Έχω σκοπό να βοηθήσω τον ΟΦΗ, αλλά και να ανεβάσω τις μετοχές μου στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ο Παναθηναϊκός μου πρότεινε να μείνω. Μου είπαν ότι θα χρειαστούν τρεις τερματοφύλακες, αλλά απάντησα ότι δεν μπορώ να είμαι μέσα σε αυτούς, γιατί είδα ότι ο προπονητής από την αρχή δεν με είχε βασικό.
Ήρθε η πρόταση του ΟΦΗ και τη δέχθηκα, γιατί ήθελα να είμαι πρώτος τερματοφύλακας. Δεν ξέρω τι θα γίνει όταν τελειώσει η χρονιά. Η συμφωνία αναφέρει ότι μόλις τελειώσει ανήκω στον Παναθηναϊκό», επισήμανε ο Πολωνός γκολκίπερ.
Αναφορικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε πως «ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια. Σίγουρα δεν είμαστε η χειρότερη ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Στον κόσμο στέλνω το μήνυμα να έχουν τα κεφάλια ψηλά, για να βοηθήσουμε τον ΟΦΗ».
δεν παιρνεις τον..πουλο..!!...να τελειωνουμε.........εκει εκει στη β εθνικη.......!!!!!
keep your friends close...keep your enemies..closer!
οφη γερα ο υποβιβασμος ειναι κοντα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ακομη στην α' εθνικη ειναι αυτος;![]()
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ αποτελεί ο Φράντισεκ Στράκα. Ο Τσέχος τεχνικός επέστρεψε στο Ηράκλειο από την Πράγα, όπου είχε μεταβεί για την παρουσίαση του βιβλίου του, και ενημερώθηκε ότι η συνεργασία του με την ομάδα της Κρήτης τερματίζεται. Αφήνει τον ΟΦΗ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς νίκη και με μόλις 4 βαθμούς, μετά από 8 αγωνιστικές. Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση του διαζυγίου, κάτι που πάντως αποτελεί τυπική διαδικασία, ενώ το μεσημέρι θα αποχαιρετήσει τους παίκτες στην προπόνηση.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης συνέντευξη Τύπου το «παρών» έδωσε ο Παύλος Αδάμος, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα πρώτου προπονητή μέχρι να βρεθεί μια μόνιμη λύση. «Η ψυχολογία της ομάδας είναι πολύ πεσμένη και πρέπει να ανεβάσουμε τους παίκτες. Η αποστολή μας στις Σέρρες είναι πολύ δύσκολη», τόνισε.
πανε για φουντο...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο Αλέξης Κούγιας εκδήλωσε την πρόθεσή του να εμπλακεί στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΟΦΗ, μετά την αποχώρησή του από την Λαμία...
Ο γνωστός μεγαλοδικηγόρος θέλει να δημιουργήσει ένα πολυμετοχικό σχήμα στο οποίο θα συμμετέχει καιο Φανούρης Βατσινάς, ενώ ετοιμάζει και ενεργό ρόλο για τον Νίκο Μαχλά.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα θα επανέλθει τις επόμενες μέρες με πιο ξεκαθαρισμένο πλάνο για την εμπλοκή του στον ΟΦΗ.
Bookmarks