Ekeini i paixtoura o TAralidis pou dwsame ston OFI exei kanei tipote?![]()
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Γκολ και θέαμα συνδύασε η Λάρισα, που επικράτησε με 4-0 του ΟΦΗ, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη την Πέμπτη το απόγευμα στο «Αλκαζάρ». Οι «βυσσινί» έπαιξαν αρκετά καλό ποδόσφαιρο, δείχνοντας πως είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας για το ματς του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ στην Αγγλία με την [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], ενώ καταχειροκροτήθηκαν και από τους 3.500 περίπου θεατές, που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου. Αντίθετα, η ομάδα του Ράινερ Μάουρερ προβλημάτισε με την απόδοσή της, αλλά και με το «βαρύ» σκορ, με το οποίο ηττήθηκε."
Σειρα μας για μια φιλικη εξαρα στον Οφη.![]()
Ekeini i paixtoura o TAralidis pou dwsame ston OFI exei kanei tipote?![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Nαι..Τιποτε.![]()
kala to eixa ypopsiastei!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Μόνο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα τα δώσει ολα ο Ταραλίδης και καλά για να αποδείξει οτι κακώς έφυγε.
.....εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου
Αστον να βαρα τους αστροναυτες...
Σ'αγαπω στις χαρες και στις λυπες, μαζι σου παντα
Θρυλε γιατι με σενα ζω και αναπνεω!!!
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
SEND ME AN ANGEL Scorpions
Το ήξερα οτι καπου ειχαμε θρεντ για το παραρτημα...
ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ....
Τσατσονακια...ντροπη της Κρητης.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Κύριε πρόεδρε,
Υπάρχει… έμπνευση, τελικά, σ’ αυτή τη χώρα. Στην Κρήτη, ίσως και λόγω εξαιρετικού κλίματος, είναι ιδιαιτέρως ευφυείς οι άνθρωποι και μοιράζονται μαζί μας αυτή τη γνώση. Ας δούμε τι ανάρτησαν στο site τους, στο INTERNET οι οπαδοί του ΟΦΗ. Απολαύστε:
«Μετά το σημερινό ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ διπλό της ΠΑΕ Ατρόμητος στο Παγκρήτιο στάδιο, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΟΦΗ Αθηνών ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ αποφάσισε από καθαρή ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ να επενδύσει τις οικονομίες του συνδέσμου στο αναλόγως ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ διπλό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο γήπεδο του Ατρομήτου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Μαρτίου και θα συμπεριληφθεί στο διαγωνισμό του ΟΠΑΠ Πάμε Στοίχημα».
Έχω, κατά παράδοξο τρόπο, κι εγώ την ίδια… έμπνευση.
Δεν προτείνω, βέβαια, να παίξετε εσείς χρήματα, αλλά εγώ, ο οποίος δεν βρίσκω συχνά τέτοιες ευκαιρίες, θα το κάνω.
Όταν πολλοί άνθρωποι έχουν την ίδια καθαρά διαίσθηση, τότε γιατί να μην την εμπιστευθούμε…
Με σεβασμό
α ρε τσατσοι...
τα παιδια του συνδεσμου δεν φταινε σε τιποτα.η διοικηση του οφη τα φταιει ολα.αλλα τι νακανουν και αυτοι;τα βαζεις με τον βαρδινογιαννη;δυσκολο....
και παντελη φανταζεσαι τι θα γινοταν στη χωρα αν ομαδα της α κατηγοριας ειχε γηπεδο που να οναμαζεατι "σωκρατης κοκκαλης" οπως το αντιστοιχο του οφη;
ΟΟΟΟΦΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΗ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ
ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΗ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ
ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΗ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ
Ωραίος ο Πετρόπουλος. Αξιος αντικαταστάτης του![]()
5ara to parartima. Kouzoulo... den ta vlepw kala ta pragmata. Mou fenete den 8a deis Olympiaco tou xronou stin Kriti.![]()
Τι άχρηστοι θεέ μου! Να κανονίσουν να πέσουν και οι δύο.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
μακαρι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ταραλίδης: Να ...χάσουμε από ΠΑΟ
Ποικίλα σχόλια και φυσικά πολλά γέλια προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιάννη Ταραλίδη, μετά την οδυνηρή ήττα του ΟΦΗ από την ΑΕΛ, στο «Αλκαζάρ».
Ο άσσος των Κρητικών θέλοντας να πει ότι ο ΟΦΗ είχε να χάσει εκτός έδρας από τον αγώνα της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Τώρα έχουμε να χάσουμε από τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας», με αποτέλεσμα πολλοί να θεωρήσουν ότι αναφέρεται στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.
Ήταν μάλιστα τόσα πολλά τα τηλεφωνήματα που δέχθηκε το συνδρομητικό κανάλι, που αναγκάστηκε να ξαναπαίξει το εν λόγω βίντεο.
Bookmarks