Γουέλ νταν που λένε και στα αρβανιτοχώρια του Ελικώνα...![]()
Τι έγινε κέρδισε ο Οφης;;!
Γουέλ νταν που λένε και στα αρβανιτοχώρια του Ελικώνα...![]()
There is a Dude in town
45 λεπτά πριν την έναρξη ενός μεγάλου αγώνα της ομάδας μας για την πρόκριση στα προημιτελικά του τσάμπιονς λιγκ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο Ολντ Τράφορντ, οι γαύροι γράφουν στο θρεντ του Οφη...
Μαλάκες τύποι, δεν υπάρχουμε, μυστήρια πλεούμενα!!!![]()
There is a Dude in town
BrazHlias (20-03-14), Kaine (19-03-14), panahs7 (19-03-14), sirkostas (19-03-14), VALVERDES_7 (20-03-14)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
μην κανετε καμια μαλακια και αποκλεισετε το βαζελο μαλακες....
αρκει να περασουμε εμεις τον παοκ.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Οι βάζελοι έχασαν χθες από τον ΟΦΗ, αλλά πάλι πανηγύριζαν το βράδυ!
Τι αποδεικνύει αυτό; Δεν είναι παναθηναϊκοί οι τύποι... Αντιολυμπιακοί είναι!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Κέρδισε ο ΟΦΗ χθές αλλά εγώ πιστεύω ότι ο Ζέλας θα προκριθεί εκτός και αν ειναι τόσο χέστες που θα φοβηθούν να μας αντιμετωπίσουν.
Να τα μας..
Και από την Ιταλία πλέον επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν τον Τζενάρο Γκατούζο να είναι ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα, «tuttomercatoweb», αναφέρει πως ο Ιταλός τεχνικός και οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας έχουν συμφωνήσει σε όλα για τη συνεργασία τους τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Προσθέτει πως υπήρξε συνάντηση του Γκατούζο με τους διοικούντες τον ΟΦΗ επί ελληνικού εδάφους στην οποία συζητήθηκαν όλες οι εκκρεμότητες.
Πρόκειται για την πρώτη φορά που δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας αναφέρεται στη συνεργασία των δύο πλευρών. Είχαν προηγηθεί αντίστοιχα δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο.
Κι ο Ζαϊρζίνιο είχε έρθει ως τεχνικός στη Καλαμάτα. Προσωπικά δεν μου λέει τίποτα η πρόσληψη Γκατούζο απ' τον ΟΦΗ.
Faithful (25-05-14)
Αυτός, βλέπει κανονικά τώρα;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Γκατουζο στον Οφη.Ουαου.
Ξερω οτι δεν ακουγεται λογικη επιλογη για προπονητη,αλλα σιγουρα ειναι εντυπωσιακη κινηση.
Θα κάνει τρελό διδυμάκι με τον Πίντο στο κέντρο. Θα κεντάει ο όφεας...![]()
There is a Dude in town
Bookmarks