Ζει για τον ημιτελικό με τη βαζέλα ο ΟΦΗ και γι' αυτό έχει κάνει αυτές τις προσθήκες μες στο χειμώνα. Αμα περάσουν στον τελικό κι είμαστε εμείς οι αντίπαλοί τους, τότε βγαίνουν αυτόματα Ευρώπη.
Ντιόγκο και Λάου Λάου οι επόμενοι!
Ζει για τον ημιτελικό με τη βαζέλα ο ΟΦΗ και γι' αυτό έχει κάνει αυτές τις προσθήκες μες στο χειμώνα. Αμα περάσουν στον τελικό κι είμαστε εμείς οι αντίπαλοί τους, τότε βγαίνουν αυτόματα Ευρώπη.
The Dude (13-02-14)
Για το πιστοποιητικό του ΟΦΗ λες?
Ναι... Γενικά, κάτι τέτοιοι, για εδώ, παίρνουν.
Τώρα τι τους έπιασε τους Ευρωπαίους και δεν ψήνονται από χορηγίες τρίτων και διακανονισμούς επί διακανονισμών, δεν μπορώ να ξέρω...
Το ότι μας ζηλεύουνε, το θεωρώ δεδομένο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
voskos_7 (13-02-14)
Ξανα σκορερ ο ντουντου με σουτ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Λέτε να έμαθε μπάλλα τόσο καιρό που λείπει απ' την Ελλάδα?![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Οι 300 του... Σα Πίντο
Ο Σα Πίντο βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να χαλαρώσει και να "ντοπάρει" τους παίκτες του ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Ένα 24ώρο πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ο Σα Πίντο επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο να χαλαρώσει και παράλληλα να ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές του. Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε μαζί του τους ποδοσφαιριστές του αλλά και το επιτελείο και από το ξενοδοχείο τους πήγε στο σινεμά όπου είδαν τους "300" που παίζεται τώρα στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Ο Πορτογάλος προπονητής με αυτό τον τρόπο θέλησε να χαλαρώσει και να βγάλει το άγχος πάνω από τους ποδοσφαιριστές του και παράλληλα να τους δείξει πως αν και ο ΟΦΗ έχει τον ρόλο του αουτσάιντερ στην αναμέτρηση μπορεί να κερδίσει το φαβορί.
Μένει να δούμε τι θα γίνει την Τετάρτη το απόγευμα, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, και φυσικά θα πρέπει να θυμίσουμε ότι κάτι ανάλογο είχε κάνει πέρσι και ο Φάμπρι, τεχνικός των πράσινων, δείχνοντας σε μια ομιλία του αποσπάσματα από τους "300" το ένα.
Την ίδια ώρα στο Απήλιον ο Αλαφούζος ντοπάριζε ψυχολογικά τους δικούς του παίχτες με άλλη ταινία.
![]()
Άλλοι παίζουν σήμερα τσαμπιονσλίγκι και άλλες μάχονται για το κύπελλον Ελλάδος![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Παπάζογλου!
Τρέχουμε τώρα, τρέχουμε!![]()
sirkostas (19-03-14)
Τί δεν καταλαβαίνεις; Το λέει ξεκάθαρα. Κλείνει θέση από απόψε στο τελικό. Για τον οφη...![]()
There is a Dude in town
sirkostas (19-03-14)
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - DQ8766862310I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 19/03/2014 17:55:18 [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] Επιλογές Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα 1 ΟΦΗ ΟΦΗ v Παναθηναϊκός
(Τελικό Αποτέλεσμα) 19/03/2014 Κανένα 3.30 Κερδισμένο Σύνολο: 10 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 33,00![]()
Bookmarks