"Xτυπάει" και Ταμούδο ο ΟΦΗ!
Τον «mister 169 γκολ» στην Πριμέρα Ντιβισιόν», Ραούλ Ταμούδο προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα και δη στην Κρήτη ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, του οποίου, βέβαια, η καριέρα βρίσκεται σε καθοδική πορεία.
Ακόμα ένα σημαντικό όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου επιχειρεί να φέρει ο ΟΦΗ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας, «Cretesports.gr», ο ΟΦΗ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του έμπειρου άσου και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του.
Ο γεννημένος την 19η Οκτωβρίου του 1977 επιθετικός δεν προέρχεται από καλή σεζόν. Και αυτό γιατί στο ξεκίνημα της έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το Μεξικό και την Πατσούκα με την οποία είχε 9 συμμετοχές χωρίς γκολ, ενώ το δεύτερο εξάμηνο επέστρεψε στην Ισπανία και τη Ράγιο Βαγιεκάνο με την οποία είχε 4 συμμετοχές και 1 γκολ. Νωρίτερα, όμως, έκανε εξαιρετικά πράγματα.
Bookmarks