Δυσμοιρο ελληνικο ποδοσφαιρο!
τον εργοδοτη του πλακωστε ρε φλωροι...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δυσμοιρο ελληνικο ποδοσφαιρο!
εχασαν 2-0
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
φουλ για την β εθνικη.ωραια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Έχασαν 3-2 από τον Ηρακλή εντός. Θα πέσουν οι μαλάκες γαμώ το φελέκι μου...![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
καλα πατε μαλακες υπαλληλοι.συνεχιστε την πορεια σας για την β εθνικη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
η ελευθερια θελει να ειναι ο οφη στην α εθνικη για να βλεπει 2 φορες τον θρυλο κοσμα.![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σίγουρα κι εγώ θα 'θελα τον ΠΑΣ Φλώρινα στην Α' εθνική αλλά η ΟΦΗ είναι τόσο σιχαμερή που καλά θα κάνει να πέσει και να μην ξανά ανέβει. Χώρια που χωρίς αυτήν ο Βάζελος θα ξεκινάει από το 0 (σήμερα ξεκινάει από το +6).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
αυτο και αν ειναι αλλοιωση πρωταθληματος...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
kouzoulo (12-01-09)
Καλά μωρέ ντάξει δεν θα τα βάψω και μαύρα αν πέσουν... Άλλωστε θα είναι σχεδόν ίδια ευχαρίστηση να κάνεις καζούρα στους ΟΦΗτζήδες!![]()
Να πέσουν οι τσάτσοι και να μην ξανανεβουν,αλλα για μας τους Ηρακλειωτες που δεν μπορουμε να ανεβαινουμε συχνά Αθήνα για το θρύλο ηταν βολικό τα τελευταία χρόνια να βλεπουμε τουλάχιστον 2 φορές την αρρωστια μας εδώ.......
κερδιζουνε ρε γαμωτο
να δειτε που δε θα πεσουν
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
2 Γκολ ο Στελλιος Μαργαριτα!
1-2
Τους εριξε!
Faithful (31-01-09)
στελλιο ψυχαρα ολυμπιακαρα
α ρε Στελλαρα μπραβο! μακαρι να παιζες σε μας
Coach (01-02-09)
ΤΟ φίδι να σέρνεται στον πάτο,όπως όλα τα φίδια.Στην B εθνική κω....οφιδα,ρουφιάνοι,τσάτσοι.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Μαλάκες...
differance (01-02-09)
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...
Πού θα πάει, ως πότε θα την γλυτώνετε;
Πάντως από εμένα πάρτε ένα πρώϊμο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ!!!
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Bookmarks