Πλακα εχει.Και απ'οτι καταλαβα παιζει μονο του.Απλα καθεσαι και τα βλεπεις να καταστρεφονται
Πλακα εχει.Και απ'οτι καταλαβα παιζει μονο του.Απλα καθεσαι και τα βλεπεις να καταστρεφονται
Ναι αλλα η πλακα ειναι να φτιαξεις τη σωστη στρατηγικη...Εχω σπαταλησει αρκετες ωρες ηδη και υπαρχουν πολλοι τροποι να στησεις τους πυργους...
Παντως δεν εχω πετυχει καποιο αξιοπρεπες σκορ μεχρι τωρα...![]()
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Οντως στο δυσκολο ειναι εκνευριστικο.Μερικοι πυργοι δεν πυροβολουν αν δεν τους βαλεις σε σωστη θεση.Τι ονομα εχεις στη λιστα των Highscores?
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεμ....ακομη παιζω το ευκολο για να αποκτησω εμπειρια (κατι σαν Μενδρινος ενα πραμα, παιζω μονο στα ''φιλικα'')...![]()
Παντως εν καποιος πυργος σου δεν βαλλει,ισως ειναι εκτος βεληνεκους ο στοχος...αν πατησεις ενα πυργο,σου βγαζει ενα κυκλο...αυτο ειναι το βεληνεκες του συγκεκριμενου πυργου...οταν κανεις upgrade ενα πυργο, αυξανεται και το βεληνεκες του
Υ.Γ. Τα σεβη μου στη βασιλισσα των Διαφορων!!!![]()
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εγω ξεκινησα απο το ευκολο και πηγαινε καλα,αλλα μετα κοιταξα στη λιστα των highscores και ειδα οτι οσοι εχουν βαλει καποιο σκορ εχουν παιξει στο μεσαιας δυσκολιας ή στο δυσκολο.Και σκεφτηκα να μη ξεφτιλιστουμε :p
Πηγα να παιξω το δυσκολο και τα βρηκα σκουρα.Θα ξαναδοκιμασω μετα.
ΥΓ:Thanks![]()
Απο ενα σημειο και μετα φευγει πολυ γρηγορα ο χρονος και εχω ενα παρακμιακο ποντικι(που εχει σπασει αρκετες φορες) που δεν βοηθαει καθολου.Γι αυτο ημουν σιγουρη οτι θα κανεις καλυτερο σκορ εσυ.
Εγω ουτε καν ποντικι δεν εχω,μονο touchpad....Μ αρεσει πολυ αυτο το παιγνιδακι,αλλα τωρα διαβαζω σαν παλαβος και δεν εχω παιξει εδω και μερες...
![]()
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με δουλευεις??Ουαου!!Με ποντικι χαλαρα σπας ολα τα ρεκορ!![]()
Μπα,δεν το κοβω... Ειμαι ενας Παντος των Διαφορων...Εχω πιασει το ταβανι μου!!!![]()
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στο μεταξυ σε αυτο το παιχνιδι με τους πυργους πανω απο 1400 ποντους στο νορμαλ δεν κανω.Θα δοκιμασω παλι αυριο αλλα στα παιχνιδια στρατιγικης παντα τα πηγαινω χαλια :p
Bookmarks