Μωρε με δεκα τετοιους αραπηδες οχι την Πολη, αλλα και το... Λονδινο παιρναμεαλλα που να ξερουν απο αυτοκρατοριες οι αμορφωτοι
εθνη κρατη και παπαριες
![]()
Νικητής της διοργάνωσης ο μαύρος που έδειρε τον Ζαμπίδη. Μια κλάση πάνω απ' όλους. Και σηκώνει και την ελληνική σημαία τώρα στα πανηγύρια.
Φαρμάκι που θα πίνουν οι χρυσαυγίτες τώρα. Μαύρος νικητής και με την ελληνική σημαία στα χέρια!![]()
Μωρε με δεκα τετοιους αραπηδες οχι την Πολη, αλλα και το... Λονδινο παιρναμεαλλα που να ξερουν απο αυτοκρατοριες οι αμορφωτοι
εθνη κρατη και παπαριες
![]()
VALVERDES_7 (16-12-12)
εφαγε πολυ ξυλο ο ζαμπιδης εχθες.
αυτος ο μαυρος για καποιο λογο μου θυμιζει τον μπολτ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ελα ρε παιχταρά Ζαμπίδη!
Οποτε βλέπει Τούρκο, αφηνιάζει ο Μάικ.
Τον έκανε με τα κρεμμυδάκια και τον αποψινό.
AIIZ (01-09-13)
ο ζαμπιδης μου φαινεται μεγαλο νουμερο. δεν ξερω, δεν ασχολουμαι και πολυ αλλα μου ακουγονται λιγο υπερβολικα τα λογια που λεγονται γι'αυτον.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Σαν άνθρωπος δεν ξέρω, σαν πυγμάχος πάντως είναι μικρό νούμερο, νούμερο 1 για την ακρίβεια.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
sirkostas (01-09-13)
σαν πυγμαχος εννοω, σαν ανθρωπο ουτε εγω τον ξερω.
Σαν κικμποξεράς είναι Creme de la creme!
Bookmarks