Καλά και η Ρεάλ δεν είναι και πολύ καλύτερα! Ας κερδίσουν σήμερα τη Λα Κορούνια και μετά ας κοιτάξουν και την Μπάρτσα!
Η Μπαρτσελονα δεν βλεπεται,επικη η ανατροπη εχθες αλλα η αμυνα τις ειναι για γελια.
Με συστημα 3-4-3 και με τις απωλειες που εχει τρωει για πλακα γκολ,την αλλη εβδομαδα εχει το Classico!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Reds : 01-10-12 στις 10:21
Καλά και η Ρεάλ δεν είναι και πολύ καλύτερα! Ας κερδίσουν σήμερα τη Λα Κορούνια και μετά ας κοιτάξουν και την Μπάρτσα!
www.f1rstlap.com
Η πριμερα εχει τελειωσει
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
παιδια ο οπαπ εχει ειδικα στοιχηματα για πρωταθλητες στην ευρωπη? παω να καρφωσω ενα δελτιο με μπαγερν, γιουβε, βαρκα, παρι και Ολυμπιακο πρωταθλητες....
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν σου ειπα οτι η Ρεαλ ειναι σε καλυτερη κατασταση απλα λεω οτι η Μπαρτσελονα δεν εχει αμυνα,και αν θες να κανουμε και συγκριση μεταξυ των δυο στην αμυνα
ειναι η μερα με την νυχτα,η αμυνα τις Ρεαλ ειναι καλυτερη απο αυτη της Μπαρτσα και ο Special μαλακας ξερει απο αμυντικη τακτικη οσο λιγοι.
Μην σου φανει περιεργο αν κανει κανα διπλο η Ρεαλ στο Καμπ νου.
BrazHlias (30-09-12)
Ενα απο τα καλυτερα κατ εμέ κανάλια στο youtube.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ο τυπος εχει κατσει και εχει ανεβασει ΟΛΟΥΣ τους ύμνους των Ισπανικών ομάδων, μέχρι δεν ξέρω ποια κατηγορία. Μεχρι και το ... τοπικό της Αραγωνίας!!!!
Για μένα που λατρεύω και τα Ισπανικά (και θα ήθελα να ξέρω καλά αλλα δυστυχώς...τεσπα) πρόκειται για πολύ καλή δουλειά. Εχει βαλει από κάτω και υπότιτλους στα Ισπανικά :p
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Reds (05-11-12)
Gracias Sakis,hombre de este enlance!
Κανονικα επρεπε να σου γραφω στα Καταλανικα που ειναι ποιο "γλυκια"γλωσσα αλλα και τα ισπανικα καλα ειναι.
sadi (05-11-12)
Προτιμώ τα Ισπανικά Σπύρο με γοητεύουν σα γλώσσα αλλο που οταν μιλάνε οι Ισπανοί σου τη δίνει γιατί παει η γλώσσα ραπτομηχανή. Ο ύμνος της Βιγιαρεάλ και της Ατλετικο Μαδρίτης επίσης μου αρεσουν αρκετά.
Της Μπαρτσελονα{ειδκα ακαπελα} και της Μαδριτης μαζι με της Βασκονιας ειναι απο τους κορυφαιους.
Θυμαμαι ενα τενορο που ειχε τραγουδησει ζωντανα στο Μπερναμπεου το Hala Madrid..Πολυ καλο!
Παντως ρε συ δεν εχουν και την τεραστια διαφορα Καταλανικα με Ισπανικα.
Reds (05-11-12)
Hala Madrid, campo d' estrellas donde creci.....
Ναι για αυτον ελεγα,φωναρα ο τυπος!
Παντως οταν το ακουω μου θυμιζει την μεγαλη ομαδα της Ρεαλ με Μπουντραγκενιο,Σαντσες και αλλους....Puta Barca!![]()
Mια ακόμα πολυ καλη παραγωγή με τρεις πολυ γνωστους καλλιτέχνες στην Ισπανια να τραγουδανε τον υμνο των 100 χρονων της Ρεαλ Σοσιεδαδ.
Προσεξε τον τυπο που τραγουδάει και εχει 2 διαρκείας της ΣοσιεδαδΨυχάκιας...
Ποσο μακριά είμαστε ρε πστ μου σε τετοιες γιορτές και φιέστες. Και δε θελουνε και φαντασία.
Πρεπει το"ποδοσφαιρο"στην ισπανια να το βλεπουν πολυ διαφορετικα.
Για εμενα το καλυτερο πρωταθλημα και το καλυτερο ποδοσφαιρο στην ευρωπη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks