Kαλη αρχη παιχταρα μου!
Μαγεία! Η μοναδική ομάδα στον πλανήτη τούτη τη στιγμή που μπορεί να σου προσφέρει λίγο γνήσιο αλανίσιο τόπι...
Είδε ο Γκουαρντιόλα τον Βαλβέρδε που βάζει για στόπερ τον Μωυσή και είπε να κάνει και αυτός το ίδιο με τον Μασκεράνο.
Ου να μου χαθείς αντιγραφέα
Και όχι μόνο αυτό, βλέπει τον Βαλβέρδε να βάζει τον Μαρκάνο σαν στόπερ και τσουπ τον αντιγράφει και εκεί με τον Αμπιντάλ.
το πηρε και αυτο η μπαρτσα?ειπε να παρει και ο φαμπρεγας εναν ευρωπαικο τιτλο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
οχι περισσοτερο απ'οσο ειχε η ρεαλ σε ευρωπη και ισπανια στην αρχη της χιλιετιας. παντα συμβαινει αυτο, ο καλυτερος παιρνει και καποια σφυριγματακια.
διαβασα οτι η βαρκα εχει 74 τιτλους, ενα παραπανω απο τη ρεαλ. που τους βρηκαν 74 τιτλους ρε? βαζουν μεσα και κατι φιλικα τουρνουα του καλοκαιριου?![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Coach (12-02-12)
Θα βαλω μέσο να γινεις Ban..Τελος!
![]()
Τελικός κυπέλλου απόψε το βράδυ, αν δεν πλακωθούν και γίνει φυσικά.
Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα, 23:00 - Nova
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Επιτέλους, λίγη μπάλα!
www.f1rstlap.com
2 λεπτά άντεξε η Μπιλμπάο. Για να δούμε πως θα πάει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δε μπορούσε να χάσει και τον τελικό Κυπέλλου!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Μέχρι τον ημιτελικό με τη Σπόρτινγκ άντεξε η Μπιλμπάο. Εκτοτε είναι άλλη ομάδα. Μάλλον ξεζουμίστηκε παίζοντας σε 3 διοργανώσεις κι αντιμετωπίζοντας μεγαθήρια με μικρό ρόστερ.
Κυπελλούχος Ισπανίας με σχετική ευκολία η Μπάρτσα! Όλα τα βλέμματα στον Τίτο Βιλανόβα!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Τιτο τον λενε?Δηλαδη οπως λεμε Τακης...???![]()
στη χειροτερη χρονια της η βαρκα εδω και 3-4 χρονια πηρε 4 τιτλους, εστω και β' διαλλογης
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
«Έφυγε» στα 23 του ο Ρόκε...
Απεβίωσε σε ηλικία 23 ετών ο Ισπανός αμυντικός της Μπέτις, Μίκι Ρόκε, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο
Θλίψη σκόρπισε η είδηση του χαμού του Μίκι Ρόκε μόλις στα 23 του χρόνια.
Ο διεθνής με τις Ελπίδες της Ισπανίας, είχε χειρουργηθεί πριν από έναν χρόνο στα γεννητικά όργανα, αλλά τελικά δεν άντεξε και την Κυριακή άφησε την τελευταία του πνοή.
Με την δημοσιοποίηση της είδης, οι Ισπανοί διεθνείς από την Πολωνία έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στην οικογένεια του.
Το 2005 τον είχε πάρει ο Ράφα Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ και μάλιστα έκανε ντεμπούτο στο Champions League μια χρονιά μετά, ενώ ήταν μόλις 17 ετών.
Η καριέρα του ωστόσο, δεν είχε την αναμενόμενη πορεία και ξεκίνησαν οι δανεισμοί σε Ολνταμ, Χερέθ και Καρταχένα. Το 2009 τον απέκτησε η Μπέτις και την επόμενη χρονιά έγινε διεθνής με τις Ελπίδες της Ισπανίας.
Bookmarks