Μεγάλη νίκη της Μπάρτσα και +4 από την Ρεάλ. Έχει πιο εύκολο πρόγραμμα η Ρεάλ, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να καλυφθεί η διαφορά.
Ελληνική σημαία στο πέταλο. Πού βρέθηκε ο τρελός
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Μεγάλη νίκη της Μπάρτσα και +4 από την Ρεάλ. Έχει πιο εύκολο πρόγραμμα η Ρεάλ, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να καλυφθεί η διαφορά.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
# στο α' μπορούσε να έχει βάλει 2 γκολ η ρεάλ ενώ στο β' να έχει φάει άλλα 4.
# στο β' δεν είχα καταλάβει αν παίζει καν ο μπέιλ. και μετά λέμε για τους δικούς μας που κόστισαν το 1/100 του γκάρεθ.
# μεγάλη κλάση το γκολ του σουάρεζ. σε κάτι τέτοια γκολ φαίνεται η κλάση του παίκτη 100% και 0% τύχη.
# μόλις έφαγε το 2ο γκολ η ρεάλ παράτησε το ματς. και επειδή είσαι η ρεάλ δεν εξετάζω καν το ενδεχόμενο κόπωσης.
# ρονάλντο - μέσι: δε νομίζω να ξαναδούμε τέτοιο αντίπαλο δίδυμο ούτε σε 20 χρόνια.
Ματσάρα με τα όλα της, όταν είχε το μομέντουμ η Ρεάλ θα μπορόυσε να το χει καθαρίσει, όπως και η Μπάρτσα να βάλει παραπάνω γκολ.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse"
Τον ηπιαμε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: Από 1.000.000... σε 400.000.000
![]()
Δείτε σε αριθμούς την εξέλιξη του ισπανικού clαsico, από την πρώτη τηλεοπτική του μετάδοση μέχρι την αποψινή, που αποσπά την προσοχή ολόκληρου του πλανήτη.
Ήταν 15 Φεβρουαρίου του 1959 όταν το ισπανικό TVE έφερε για πρώτη φορά σε ζωντανή μετάδοση τις αναμετρήσεις μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, στα σπίτια της χώρας.
Με τον Κούμπαλα να σημειώνει το γκολ, οι "μπλαουγκράνα" νίκησαν με 1-0 τους "μερένγκες" του Ντι Στέφανο και την αναμέτρηση είδαν συνολικά 1.000.000 Ισπανοί τηλεθεατές.
Η πρώτη τηλεοπτική μετάδοση είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η πώληση τηλεοράσεων στη Βαρκελώνη και τη Σαραγόσα."'Έξι χιλιάδες πωλήθηκαν μέσα σε δύο ημέρες." , υποστηρίζει ο ιστορικός, Φερνάντο Αρετσέα.
"Το παιχνίδι είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Όσοι είχαν τηλεοράσεις καλούσαν φίλους, γείτονες, συγγενείς για να δουν ποδόσφαιρο. Τα μπαρ, ήταν γεμάτα. Το πρώτο ημίχρονο είχε προβλήματα, ως προς τη μετάδοση. Ειδικά στην αρχή, αλλά ήταν προβλήματα συνηθισμένα για την εποχή."
Από το 1.000.000 (περίπου) της πρώτης τηλεοπτικής μετάδοσης, φτάσαμε στα 400.000.000 της αποψινής αναμέτρησης και τις 157 χώρες σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπου θα φθάσει το τηλεοπτικό σήμα.
Οι αριθμοί δείχνουν την εξέλιξη του ενδιαφέροντος για το ματς, μεταξύ των δύο μεγαλυτέρων ομάδων της Ισπανίας, κατά τη διάρκεια των χρόνων.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
το καλυτερο ντερμπι στον πλανητη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δες λιγάκι Μίλγουολ - Γουεστ Χαμ να γουστάρεις τύπε τρολ... ΑΥΤΟ είναι ντέρμπι...
There is a Dude in town
voskos_7 (25-03-15)
Αυτό που αναφέρεις, Τύπε, δεν είναι ντέρμπι - είναι ραμαζάνι: Έχει και προεόρτια και μεθεόρτια...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Νίκησε η Μπάρσα την Σοσιεδάδ και έφτασε στους 90 βαθμούς, συν 5 δηλ από την Ρεάλ, που παίζει τώρα με την Βαλένθια και χάνει στο ημίχρονο 0-2.
Θυμίζω απομένουν 2 αγωνιστικές μέχρι το φινάλε.
τελος δηλαδη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ηττα της ρεαλ απο τη σεβιλλη, η βαρκα κερδισε με 3-0 με ενα εκπληκτικο γκολ του νειμαρ, βγαλμενο απο αλανα. Δειτε το...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τον ηπιαμε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (09-11-15)
BrazHlias (09-11-15)
μεγάλη μαλακία που όταν θα παίζουμε με τους ζέλες (7.30) θα παίζουν και ρεάλ-μπάρτσα (7.15). φτουυυυυυυυ θα χάσουμε το κλάσικο ρε πούστη
giovanni#10 (15-11-15), Rena (14-11-15), The Dude (14-11-15)
ποιος χεστηκε για το κλασικο;μονο ολυμπιακος ρε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
BrazHlias (14-11-15), Red&White-Nick-7 (14-11-15), sabar77 (14-11-15)
Bookmarks