...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Οχι ρε, γραμματεας θα παω. Τσαμπα νομιζεις θα εχανα τα ματς?![]()
vasilis-thrylos7 (11-05-14)
Δίνει καλά φράγκα το γραμματιλίκι?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ναι, έχει καλό μεροκάματο.
Αλλά το γερά λεφτά τα παίρνει ο δικηγόρος. 600 ευρώ πρέπει να ήταν το αντίτιμο προ κρίσης, αν δεν με γελάει η μνήμη μου. Τώρα δεν ξέρω αν έχει μειωθεί.
differance (11-05-14), vasilis-thrylos7 (11-05-14)
100 ο γραμματεας, 800 ο δικηγορος.
sirkostas (11-05-14)
2πλό μεροκάματο δηλαδή, φέτος.![]()
vasilis-thrylos7 (11-05-14)
Αν δε έχει τουλάχιστο κανα τριχίλιαρο... δεν πάω να ψηφίσω...Θα γίνω κι εγώ γραμματέας και θα τους γράψω στα αρχίδια μου!
Λα Λίγκα, τύποι. Το πρωτάθλημα των μαθητευόμενων πρωταθλητών. Ο κουτσός, ο στραβός και ο κουλός σε μια μοναδική παράσταση. Οοοοοολα, μπούκηδες...
There is a Dude in town
Έχει μπει πολύ δυνατά η Μπάρτσα, έχει κλείσει την Ατλέτικο στα καρέ της και την πρεσάρει...
Σοκ για την Ατλέτικο! Έξω ο Ντιέγκο Κόστα με θλάση στο 14' κι έβαλε τα κλάματα στον πάγκο αφού κατά πάσα πιθανότητα χάνει και τον τελικό του CHL...
Edit: Έξω κι ο Αρντά Τουράν μετά από χτύπημα στα πλευρά!! Απίστευτη γκαντεμιά για τους Μαδριλένους...
Σκατά...
Τρομερό γκολ ο Σάντσεζ, 1-0 η Μπάρτσα...
Τι έβαλε; :O
Α ρε ατλετικο κρατα γερα ρεεε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ημίχρονο. Πάει να πετάξει μοναδική ευκαιρία στα σκουπίδια η Ατλέτικο, τόσο χάλια Μπάρτσα δεν πρόκειται να ξαναβρεί στο σύντομο μέλλον, φέτος ήταν τεράστια ευκαιρία. Ειδικά αυτός ο Μέσι μέγας περιπατητής. Έχει κάψει φλάτζες το παλικάρι, έχει ξεχάσει από πότε έχει να ξεκουραστεί και έρχεται στα καπάκια και το Παγκόσμιο...
Το "κράτα γερά" ήταν πριν φάει γκολ Μαργαρίτα. Τώρα όσο και να κρατήσει, αν δεν ισοφαρίσει adios...![]()
GOAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLL
Bookmarks