Πάντως εγώ δεν το έχω αδύνατο να κάτσει να χάσει η μπαρτσελόνα για να μην πάρει πρωτάθλημα η Ρεάλ.
Μας βγηκε και τσαμπουκας το νεο "πουλεν" του κεντρου μας.
Πάντως εγώ δεν το έχω αδύνατο να κάτσει να χάσει η μπαρτσελόνα για να μην πάρει πρωτάθλημα η Ρεάλ.
Kαθόλου αδύνατο.
Κριμα κι ελεγα να παιξω ηττα της ατλετικο κ δε το κανα...
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Συγκλονίζει το φινάλε στην Ισπανία. Η Ατλέτικο παρά την ήττα με 2-0 από την Λεβάντε συνεχίζει να έχει την τύχη στα χέρια της για να πάρει το πρωτάθλημα μετά από 18 χρόνια. Οι ροχιμπλάνκος με 2 νίκες στα 2 τελευταία τους παιχνίδια θα κατακτήσουν τον τίτλο. Και αυτό γιατί στους 94 βαθμούς μπορεί να φτάσει μόνο η Ρεάλ (με 4/4), ωστόσο η Ατλέτικο υπερισχύει στην ισοβαθμία.
Στο κόλπο όμως μπήκε και η Μπαρτσελόνα. Με 2/2 φτάνει τους 91 βαθμούς και ελπίζει σε μια ήττα της Ρεάλ καθώς σε ισοβαθμία με την Ρεάλ ή την Ατλέτικο στους 91, αλλά και σε τριπλή ισοβαθμία στους ίδιους πόντους, θα είναι πρώτη. Όσον αφορά τους μερένγκες, εάν η Ατλέτικο νικήσει την Μάλαγα, εναποθέτουν τις ελπίδες του στην... Μπαρτσελόνα, (με την προϋπόθεση να κάνουν το 4/4). Με μία λέξη... χαμός!
Η βαθμολογία (αναλυτικά εδώ)
Ατλέτικο 88 (36 αγ.)
Μπαρτσελόνα 85 (36 αγ.)
Ρεάλ 82 (34 αγ.)
Το πρόγραμμα
04/05 Ρεάλ-Βαλένθια
07/05 Βαγιαδολίδ-Ρεάλ
11/05 Ατλέτικο-Μάλαγα, Θέλτα-Ρεάλ, Έλτσε-Μπαρτσελόνα
18/05 Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο, Ρεάλ-Εσπανιόλ
Αρα δεν κατεβαίνει καθόλου αδιάφορη στο τελευταίο ματς η Μπάρτσα. Με αλλά λόγια της ταναπού.
Και βλέπω την Ρεάλ να βάζει τα γκολάκια της στο β ημίχρονο στο τελευταίο ματς για ευνόητους λόγους.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Τι ΜΠΟΜΠΑ ήταν αυτή που έσκασε απόψε η Λεβάντε!!!!![]()
0-1 η βαλενθια μεσα στο μπερναμπεου στο ημιχρονο.
Δεν αυτοκτονούν, απλά κανείς δεν στήνει κώλο για να πάρει ξεκούραστο πρωτάθλημα η κάθε Ρεάλ ή η κάθε Ατλέτικο.
1-1 ο Ράμος από ασσίστ Κριστιάνο!
Αυτός ο Ράμος όσα γκολ δεν έβαλε στην καριέρα του θα τα βάλει φέτος με κεφαλιά...![]()
1-2 η Βαλέντσια! Φοβερή εξέλιξη.
Και καπάκι μεγάλη ευκαιρία από Κριστιάνο. Πολύ μεγάλο ματς.
Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα φέτος δείχνουν γιατί είναι τα καλύτερα πρωταθλήματα. Ευτυχώς το ποδόσφαιρο ζει ακόμη σε κάποια μέρη...
To καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Αν αντέξει η Βαλέντσια, τότε υπάρχει πολύ μεγάλο ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας στη κορυφή με 91 βαθμούς.
Η Ατλέτικο έχει 88. Με νίκη επί της Μάλαγα και ήττα στο Καμπ Νου πάει 91.
Η Μπαρτσελόνα έχει 85. Με νίκες στα 2 ματς που απομένουν πάει στους 91.
Η Ρεάλ έχει 82 και 3 ματς ακόμα (χωρίς το αποψινό). Με 3 νίκες πάει κι αυτή στους 91.
Και ποιος το παίρνει;![]()
Αν μετράνε τα μεταξύ τους, τότε 100% ΔΕΝ το παίρνει η Ρεάλ που έχει μόνο 1 βαθμό στα 4 ντέρμπυ με τους συνδιεκδικητές. Μάλλον η Μπαρτσελόνα το παίρνει σ' αυτή τη περίπτωση που έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ενώ η Ατλέτικο έχει 1 νίκη και 3 ισοπαλίες.
Τώρα, αν μετράνε τα γκολ συνολικά...θα δούμε. Σ' αυτή τη περίπτωση ΔΕΝ το παίρνει σίγουρα η Ατλέτικο που έχει σκοράρει πολύ λιγότερο απ' τις άλλες δύο.
panahs7 (04-05-14)
Bookmarks