Δοκάρι ο Άλβες. Για ακόμη ένα ματς, ο Μέσι αλλά κυρίως ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ινιέστα είναι από άλλο πλανήτη...
Εχω βαρεθει να τρωμε αποβολες σε ματς με τους πουστηδες
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δοκάρι ο Άλβες. Για ακόμη ένα ματς, ο Μέσι αλλά κυρίως ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ινιέστα είναι από άλλο πλανήτη...
Κοιτάτε μπαλιά που έβγαλε ο Μέσι, εμάς θα βγάλει τέτοια μπαλιά ο Εντινγκά![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Kαι άλλο πέναλτι. Για τη Μπαρτσελόνα πάλι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χατ-τρικ ο Μέσι, 3-4 το σκορ!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Καθαρότατο. Ινιέστα!![]()
Κωλοομαδα μια φορα να μεινουν αυτοι με 10 δε γινεται.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο Μαγιένκο το 'χε παίξει over 6,5!!![]()
ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΑΤΣ.3 πεναλτυ,ανατροπες...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κάτι λέγαμε για διαιτησίες σε άλλο θέμα και καλά ότι τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν διαιτητάρες. Είχα πει ότι έναν Μαγιένκο έχει η Ισπανία κι αυτός τα έχει κάνει μαντάρα. Εκτός των άλλων, μόλις άφησε και τον Μόντριτς να βγει αλλαγή απ' την απέναντι πλευρά για να μην καθυστερήσουν, πράγμα που απαγορεύεται. Γιατί μας φταίνε μόνο οι δικοί μας...
Έγινε της κακιάς καραπουτάνας τελικά. Στη βαθμολογία εννοώ.
συναρπαστικο πρωταθλημα μεγαλο ματς.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δώσε κανένα άλλο πέναλντι στην Βαζελώνα ρε κόρακα.
iosif (23-03-14)
Δικαιότατη νίκη για τη Μπάρτσα. Στο 1ο ημίχρονο δεν δίνει πεντακάθαρο πέναλτι και του Ρονάλντο είναι έξω απ' την περιοχή. Θες να μην είναι και του Νέιμαρ; Δεν είναι, είναι καθαρό του Ινιέστα που τον κάνανε σάντουιτς με αστείο μαρκάρισμα. Αν όχι 3-4, τότε 2-3 ως 2-4...
Μεγάλη ΜΠΑΡΤΣΑ!!! Φοβερό ματς, απίστευτο ποδόσφαιρο και απίστευτα @ρχίδια από την Μπαρτσελόνα που έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά τελικά έχει πολύ μέταλλο αυτή η ομάδα!
70-70-69 στην Πριμέρα, φοβερά συναρπαστική χρονιά!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Εγώ την ώρα του Ελ Κλάσικο έβλεπα σε επανάληψη το Εργο Ολυμπιακός!
*Η Ατλέτικο θα το πάρει φέτος. Το έχω πει...
*Καναδέ, σου έχω απαγορέψει να βλέπεις μπάλα. Δεν είναι αυτά «παιχνίδια» για μας.![]()
VALVERDES_7 (23-03-14)
Faithful (24-03-14), VALVERDES_7 (23-03-14)
Bookmarks