αυτο δεν ηταν και τοσο καλο νεο αν και αναμενομενο.
καλα και αυτοι βαλανε πρωην τερματοφυλακα για προπονητη;
σαν να βαζαμε εμεις τον ραντο...
Παρελθόν για την τεχνική ηγεσία της Ατλέτικο Μαδρίτης αποτελεί ο Χαβιέρ Αγκίρε, όπως αναμενόταν μετά τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις του συλλόγου στο ισπανικό πρωτάθλημα.
Αντικαταστάτης του Χαβιέρ Αγκίρε θα είναι ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας, Αμπέλ Ρεσίνο. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο 49χρονος προπονητής θα παραμείνει στο "τιμόνι" των Μαδριλένων, μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.
"Προχωρήσαμε στην πρόσληψη τον Αμπέλ Ρεσίνο γιατί είμαστε σίγουροι ότι αποτελεί την ιδανική λύση για την υπάρχουσα κατάσταση στην ομάδα", δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Σερέζο, στον ραδιοφωνικό σταθμό, Cadena Ser.
αυτο δεν ηταν και τοσο καλο νεο αν και αναμενομενο.
καλα και αυτοι βαλανε πρωην τερματοφυλακα για προπονητη;
σαν να βαζαμε εμεις τον ραντο...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μια πολύ γενναιόδωρη απόφαση πήρε η διοίκηση της Βιγιαρεάλ σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ομάδας, Φερνάντο Ροτς αποφάσισε με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. πως από τη νέα αγωνιστική περίοδο οι άνεργοι οπαδοί του «κίτρινου υποβρυχίου» και όσοι είναι συμβασιούχοι στις δουλειές τους θα βλέπουν δωρεάν τα παιχνίδια που θα διεξάγονται στο χωρητικότητας 25.000 φιλάθλων «Έλ Μαδριγάλ».
Ο Ροτς παρέλαβε την ομάδα πριν από 11 χρόνια, όταν αυτή αγωνιζόταν στη Σεγούντα Ντιβιζιόν και από τη σεζόν 2000-01 η ομάδα είναι στην Πριμερα Ντιβιζιόν.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ κινηση.που αναλογες εδω περα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μα κι εδώ γίνεται αυτό. Στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα οι θύρες ήταν ανοιχτές και έμπαινε όποιος ήθελε. Άνεργος και μη.![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
[youtube]LICOAhPWnvc[/youtube]Ένα περιστατικό που παρόμοιο του δεν έχουμε ποτέ συναντήσει στα ελληνικά γήπεδα και δύσκολα θα συναντήσουμε στο μέλλον έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του τελικού της Τετάρτης για το Κύπελλο Ισπανίας, ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Αθλέτικ Μπιλμπάο(4-1).
Λίγο μετά την επίτευξη του τρίτου τέρματος για τους Καταλανούς, ο Βραζιλιάνος άσος των «μπλαουγκράνα», Ντάνι Άλβες, δέχτηκε αντικείμενο στο κεφάλι από οπαδό της αντιπάλου. Εν αντιθέσει με ότι θα συνέβαινε στη χώρα μας μετά από κάτι τέτοιο(πιθανόν να ακολουθούσαν τα υπόλοιπα αντικείμενα… «βροχή»), οι οπαδοί της Βασκικής ομάδας απέδειξαν γιατί στην Ισπανία το ποδόσφαιρο ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Όχι μόνο δεν επικρότησαν την ενέργεια του οπαδού της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά την αποδοκίμασαν κιόλας με όλη τους τη δύναμη. Συγκεκριμένα, σύσσωμο το πλήθος των 25.000 οπαδών της Μπιλμπάο φώναξε: «Έξω-έξω, είναι ντροπή». Αμέσως μετά η αστυνομία του γηπέδου έβγαλε έξω από το γήπεδο τον ένθερμο οπαδό και τον οδήγησε στο τμήμα.
Ακριβώς ότι θα κάναμε και εμείς δηλαδή...![]()
Τι λες ρε Μαρακι; Ποιος θα τολμαγε να βγαλει εξω τιμημενο μελος του πυρινου; Θα του επαιρνε ο διαολος τον πατερα...Ασε που οποιος αποδοκιμαζε θα του κανανε και ντου. Τςτςτς, ξεφτιλες Ισπανοι...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Να υπενθυμίσω πως μιλάμε για την ΜΠΙΛΜΠΑΟ και την ΜΠΑΡΤΣΑ. Ορκισμένοι αντίπαλοι. Βέβαια οι ηλίθιοι δεν έχουν την δική μας παιδεία και νομίζουν πως το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα άθλημα και είναι αντίπαλοι μόνο εντός γηπέδου...![]()
O φετινός τελικός του Copa Del Rey μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Αθλετικ Μπιλμπάο έμεινε στην ιστορία για την εκπληκτική ανατροπή και την επίδειξη ισχύος από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου (4-1), αλλά και από ένα όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
Κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της Ισπανίας, οι οπαδοί των δύο ομάδων που εκπροσωπούν δύο κομμάτια της χώρας που "φλερτάρουν" με την αυτονόμησή τους (Καταλωνία και Βασκωνία), δεν δίστασαν να αποδοκιμάσουν με σφυρίγματα, αδιαφορώντας παντελώς για την παρουσία του βασιλιά Χουάν Κάρλος στις εξέδρες.
Εντυπωσιακά ήταν πάντως και τα... αντανακλαστικά που έδειξε από την πλευρά της η ισπανική τηλεόραση που κάλυπτε το παιχνίδι, καθώς "έκοψε μαχαίρι" την live μετάδοση του τελικού, δείχνοντας αντί για το "Μεστάγια", εικόνες από τις πλατείες όπου ήταν συγκεντρωμένοι οπαδοί της Μπιλμπάο και της Μπαρτσελόνα.
Η εξήγηση που δόθηκε ήταν πως επρόκειτο για ανθρώπινο λάθος, ενώ με το που επέστρεψε η εικόνα στο γήπεδο οι τεχνικοί της ισπανικής τηλεόρασης είχαν φροντίσει να "κλείσει" σημαντικά ο ήχος την ώρα των σφυριγμάτων.
Η μαδριλένικη εφημερίδα "Marca" κυκλοφορεί σήμερα (16/5) με το πρωτοσέλιδο "O Κακά υπέγραψε", ενώ στο σχετικό κείμενο υποστηρίζει κατηγορηματικά πως η συμφωνία μεταξύ του Φλορεντίνο Πέρεθ, της Μίλαν και του Βραζιλιάνου άσου είναι οριστική και αμετάκλητη.
Η ίδια πηγή προχωράει μάλιστα και σε λεπτομέρειες αυτής της συμφωνίας η οποία θα προκαλέσει μεταγραφικό πάταγο αυτό το καλοκαίρι, με τη "βασίλισσα" να καταβάλλει στους "ροσονέρι" το ποσό των 63.000.000 ευρώ για να φέρει στην ισπανική πρωτεύουσα τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου για το 2007, με τον ίδιο να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 8.000.000 ευρώ.
Πιθανότερη ημερομηνία που θα επιλέξει ο Φλορεντίνο Πέρεθ τη συμφωνία για την αγορά του Κακά είναι η 4η Ιουνίου, ενώ όπως επισημαίνεται σημαντικό ρόλο στην θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων έπαιξαν οι καλές σχέσεις των Γκαλιάνι-Πέρεθ, αν αναλογιστεί κανείς πως η προσφορά της Ρεάλ στη Μίλαν ήταν κατά 40.000.000 μικρότερη από αυτή της Μάντσεστερ Σίτι τον περασμένο Ιανουάριο.
Τα "χτυπήματα" μάλιστα των Μαδριλένων προκειμένου να επανακτήσουν τα πρωτεία στην Ισπανία από τη Μπαρτσελόνα αλλά και να ξαναγίνουν πανίσχυροι στην Ευρώπη όπως στις αρχές της δεκαετίας δεν σταματούν εδώ, αφού ο επόμενος στόχος μετά τον Κακά είναι ο Φρανκ Ριμπερί της Μπάγερν Μονάχου
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Η "As" κάνει λόγο για 12 εκ.ευρώ το χρόνο
Η είδηση του τελικού "deal" της Ρεάλ με τη Μίλαν για τον Κακά είναι κεντρικό θέμα και στην έτερη μεγάλη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης "As", η οποία από την πλευρά της κάνει λόγο για 5ετές συμβόλαιο με αποδοχές 12.000.000 ευρώ το χρόνο για τον Βραζιλιάνο, ενώ αποκαλύπτει δύο ακόμα "συμφωνίες" μεταξύ των δύο πλευρών.
"Είναι κοντά η οριστικοποίηση της συμφωνίας και με τον ιταλικό σύλλογο που έχει ανάψει ήδη το πράσινο φως για τις διαπραγματεύσεις. Η διοίκηση, ειδικότερα ο Αντριάνο Γκαλιάνι, έχει επίγνωση της κακής οικονομικής κατάστασής του συλλόγου και είναι αναγκασμένος να πουλήσει παίκτες.
Ο Κακά θα υπογράψει συμβόλαιο για 5 χρόνια και θα παίρνει 12.000.000 ευρώ ετησίως", τονίζει το συγκεκριμένο μέσο και συνεχίζει:
"Πρόκειται για έναν παίκτη μη κοινοτικό που θα έρθει για πρώτη φορά στη χώρα μας. Το ποσό που θα πρέπει να καταβληθεί στην εφορία θα είναι το 24%, συνεπώς ο Κακά θα βγάλει από την τσέπη του 2.880.000 ευρώ.
Αυτό σημαίνει ότι ο πρώτος γκαλάκτικο της νέας εποχής του Φλορεντίνο Πέρεθ θα κερδίζει "καθαρά" 9.200.000 ευρώ το χρόνο, γεγονός που τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.
Μέχρι στιγμής ο πιο ακριβοπληρωμένος ήταν ο Ραούλ που κερδίζει "καθαρά" 6.840.000 ευρώ το χρόνο (το ποσό που πληρώνουν οι Ισπανοί στην εφορία είναι το 43% του συμβολαίου τους)".
Αυτό που αποκαλύπτεται επίσης από την "As" είναι πως στη συμφωνία με τον Κακά, ο Φλορεντίνο Πέρεθ εξασφάλισε την οικονομική εκμετάλλευση κατά το ήμισυ της εικόνας του παίκτη, ενώ από τη μεταγραφή αυτή θα βγει ωφελημένος και ο πατέρας-μάνατζέρ του, Μπόσκο Λέιτε, καθώς θα κερδίσει γύρω στα 4.5000.000 ευρώ, που αντιστοιχούν στο 10% από τις "καθαρές" αμοιβές του Βραζιλιάνου κάθε χρόνο.
Το σχετικό κομμάτι από το εν λόγω μέσο κλείνει με την υποσημείωση πως οι διαψεύσεις από την πλευρά του Κακά όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν "απλά μία στρατηγική για να αποφύγει την άσχημη αντιμετώπιση από τους οπαδούς των ροσονέρι".
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
τελικα που υπεγραψε?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Όχι ρε γαμότι, χάθηκε ο παιχταράς![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο Καλντερον θα κανει ρελανς με Ζιλμπερτο!
Έτοιμος να αναλάβει εκ νέου την τεχνική καθοδήγηση της Μπέτις είναι ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Estadio Deportivo», ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του, στην οποία έζησε σημαντικές στιγμές και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς.
Ο Ισπανός προπονητής, μάλιστα, ζήτησε να γίνει συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα ανάμεσα στους εκπροσώπους του και τους αντίστοιχους των «βρεντιμπλάνκος», προκειμένου να βρουν κοινό σημείο επαφής με τη διοίκηση. Οι σχέσεις του με τον πρόεδρο της Μπέτις, Μανουέλ ντε Λοπέρα, δεν είναι οι καλύτερες και φυσιολογικά ο έμπειρος κόουυς περιμένει να πάρει εγγυήσεις για την ομαλή συνύπαρξη του με τον ισχυρό άντρα της ισπανικής ομάδας, προτού βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο.
Παρελθόν από τη Βαλένθια θα αποτελέσει στο τέλος της περιόδου ο Φερνάντο Μοριέντες, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο 34χρονος επιθετικός, που φέτος είχε 33 συμμετοχές και 7 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τις «νυχτερίδες», αποχωρεί μετά από τρία χρόνια από το «Μεστάγια».
«Πέρασα τρία χρόνια στα οποία ένιωσα την αγάπη και το σεβασμό του κόσμου, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και στους δρόμους της πόλης. Είμαι ευγνώμων απέναντι στους φιλάθλους και τους κατοίκους της Βαλένθια. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να προσφέρω όσα ήθελα και να πετύχω τους στόχους που είχα θέσει ερχόμενος εδώ, αλλά τουλάχιστον φεύγω έχοντας κατακτήσει ένα Κύπελλο. Η ομάδα φέτος δεν πέτυχε τους στόχους της και αυτό είναι κάπως απογοητευτικό. Θα πρέπει να αναλυθεί με ψυχραιμία η κατάσταση, ώστε την επόμενη σεζόν η Βαλένθια να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στο Champions League», δήλωσε ο Μοριέντες, ενώ ερωτηθείς για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, απάντησε: «Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Το μέλλον μου δεν είναι ξεκάθαρο και δεν μπορώ να πω τίποτα στην παρούσα φάση».
καλως τον.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks