Με Κασεμίρο στόπερ και Νάτσο δεξί μπακ, πάλι καλά τους βγήκε και είχαν άγιο που δε φάγανε άλλα δύο μετά το 0-4.
Βέβαια και οι άλλοι, μπάλα διώχνανε μακριά και βρίσκανε επιθετικό σε θέση βολής: Όχι ότι δε παίξανε καλά, αλλά το παιχνίδι τους πήγε με τα όλα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Α ρε πουλέν, πάλι ρολά κατέβασες και τους κράταγες μόνος σου. Παράτα τα όλα κι έλα στον Θρύλο γαμώ την τρέλα μου!
Senor Cordon trae al grande portero!
1,5 χρόνο μετά, γράψαμε και στο θέμα του Ισπανικού...
Μιλάμε για ενδιαφέρον, τώρα...
Σοσιεδάδ-Γρανάδα το ματς και αυτό το γκολ μέτρησε κανονικά. Γραμμές δεν μπήκαν από το VAR, τι γίνεται;;
![]()
ΠΩς ΡΕ φιλε? πως γινεται αυτο ???
Παπασταθόπουλος: Έφτασε στην Ισπανία και υπογράφει στην Μπέτις
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Ήταν δύσκολο να το φανταστείς από ομάδα που πήρε τον Μπάρτρα...
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Γιατί έχουν άλλους δύο τουλάχιστον που με τον έναν κρατάνε όλη την δική μας επίθεση στην καλή της ημέρα.
Μην αναφέρουμε από αυτού του βήματος, το τί μπάλα παίζουν σε όλα τα σημεία του γηπέδου χωρίς να ζητάνε χρόνο από τον κόσμο τους για να κάνουν τα βασικά.
Nikolaos_Kokkinos (26-10-23)
Χιρόνα βγαλμένη από παραμύθι φέτος, 2-4 μέσα στη Μπάρτσα και επιστροφή στην 1η θέση!
Bookmarks