0-0 η Μπαρτσελόνα με την Ελτσε.
Με κείνον τον άχρηστο τον Γκουαρδιόλα, τέτοια ματς δεν έγραφαν ποτέ κάτω από 5άμπαλλο.
1-1 και το Καλντερόν στον αέρα!
0-0 η Μπαρτσελόνα με την Ελτσε.
Με κείνον τον άχρηστο τον Γκουαρδιόλα, τέτοια ματς δεν έγραφαν ποτέ κάτω από 5άμπαλλο.
VALVERDES_7 (12-05-14)
Δεν καταλαβαίνω γιατί σκίζονται τώρα οι της Ατλέτικο. Η νίκη δε θα κάνει καμιά διαφορά, 88-85 είναι η βαθμολογία και στην ισοβαθμία το παίρνει η Μπάρτσα (αν κερδίσει δηλαδή και δεν τελειώσει από απόψε). Είτε 89-88 πάει στο Καμπ Νου, είτε 91-88 πάλι με ήττα το χάνει...
Τι λες βρε?
Με νίκη της Ατλέτικο και Χ της Μπάρτσα, τελειώνει απόψε το πρωτάθλημα αφού οι βαθμοί θα είναι 91-86.
Τι έβγαλε ρε ο Καβαγέρο!!!!
Aυτός ο άμπαλος Αργεντίνος τερματοφύλακας μου στέρησε 70 ευρώ μόλις τώρα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (11-05-14)
Ο Καβαγέρο κατέβασε ρολά, ενώ ο Κουρτουά θύμισε τον γίγαντα Λέμμενς στη φάση του γκολ της Μάλαγα.![]()
Φοβερή εξέλιξη στην Πριμέρα! Ο Καβαγέρο έκανε τρομερή απόκρουση!! Θα το τέλειωναν από σήμερα... Τώρα όλα είναι 50-50.
Η Μπάρτσα έπαιξε με τη φωτιά.. Θα μπορούσε και να χάσει στο απίθανο τετ-α-τετ που έχασε ένας της Έλτσε!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Δεν έχει ξαναγίνει νομίζω -οι μεγαλύτεροι διορθώστε με- αυτό το πράγμα που συμβαίνει φέτος με την Πριμέρα! Να γκελάρουν συνεχώς οι διεκδικητές και η κατάσταση να μην αλλάζει! Αν το πάρει δε η Μπάρτσα, θα μιλάμε για την απόλυτη ανατροπή στην ιστορία...
...κι όπως τα κατάφερε φυσικά η Ατλέτικο, καλείται να παίξει 2 τελικούς για 2 τρόπαια, απέναντι σε 2 τεράστιους συλλόγους και να καταλήξει σαν την περσινή Μπενφίκα που πήγαινε τρένο κι έχασε τα πάντα. Και θα ναι κρίμα...
Αυτοκαταστροφικη η ατλετικο, χασαμε κ εμεις απ τη....θελτα. Ο,τι να ναι
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μπορεί να χάσει και τα 2, όπως μπορεί να κερδίσει και τα 2. Ιδωμεν...
Ασε ρε ειναι λες κ δε θελει να το παρει κανεις!
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
differance (11-05-14), Faithful (11-05-14), panahs7 (11-05-14)
Εγω νομιζω οτι και οι 3 εχουν φτασει στα ορια τους πλεον. Η Μπαρτσελονα γιατι δειχνει πλεον, περισσοτερο απο ποτε, οτι εχει κανει τον κυκλο της, και οι δυο μαδριλενικες γιατι εχουν αδειασει, ειδικα η ατλετικο.
+ οτι παιζουν σε ενα τρομερα ανταγωνιστικο και δυσκολο πρωταθλημα. Προσωπικα, βλεπω ατλετικο να παιρνει το πρωταθλημα και ρεαλ το champions league.
Πάντως το αποψινό ήταν ένα δείγμα αγώνα που η "μπάλα καίει". Κι ενώ το πάλεψε μέχρι το 95', τελικά δε νίκησε... Μόνο τέτοια έχει ακόμα φέτος για την Ατλέτικο, τα αδιάφορα και τα ματς ως αουτσάιντερ τελείωσαν! Αν καθάριζε απόψε το πρωτάθλημα, θα είχε 2 βδομάδες να κουράρει τους παίκτες για τον Τελικό (όπως ήδη κάνει η Ρεάλ). Έχασε μεγάλη ευκαιρία...
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Πω ρε πουστη μου την αλλη Κυριακη εχει μπαρτσα-ατλετικο και τελικο ευρωλιγκας κι εγω θα καθομαι να μετραω σταυρους να δω αν θα ξαναβγει δημαρχος ο Γκλετσος, γαμω την ατυχια μου.
Faithful (11-05-14), sirkostas (11-05-14), VALVERDES_7 (12-05-14)
Bookmarks