Αυτήν τη φορά τα κατάφερε ο Μπεν. 1-1
Κοιτάτε φάουλ που ζήτησε η Βαζελώνα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Αυτήν τη φορά τα κατάφερε ο Μπεν. 1-1
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Άμεση ανατροπή. Μπεν x2
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Ματσάρα 2-1 ο Μπενζεμά!
Ναι ρε γαλλε!
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κοιτα τον φλωρο τι εσωσε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Mατσάρα.
2-2 o κοντός!
Αντε γαμησουυυυυ
Κάποιος να σαπίσει στο ξύλο τον Πέπε παρακαλώ...
8PYLOS (23-03-14)
μεγαλη ματσαρα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πάνω κάτω η μπάλα, σπουδαίο ματς. Η Μπάρτσα πάντως πολύ πεσμένη σε σχέση με τα γνωστά της στάνταρ.
Λογικά θα κερδίσει η Ρεάλ.
So far...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
3-2 με πέναλτι που δεν ήταν (φάουλ έξω απ' την περιοχή) η Ρεάλ...
Aνατροπή του Ρονάλντο μισό μέτρο έξω από την περιοχή, πέναλτι και 3-2
Κόκκινη ο Ράμος, πέναλτι η Μπάρτσα σε μαγική κάθετη του κοντού!!
Της πουτάνας γίνεται
νομιζω δεν ηταν πεναλτυ απλα ρεφαρισε αυτο που δεν εδωσε στο α'ημιχρονο για την μπαρτσα....και κοκκινη στον ραμος...και γαμω το θεατρο ο νευμαρ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
αυστηρο πολυ πιστευω..στο πρωτο μερος δεν εδωσε την κλωτσια του τσεκουριου του πεπε π.χ. και δινει αυτο.
—John Lennon
Bookmarks