Οσο ειδα η Μπαρτσελονα εκανε φασεις αλλα λειπει ο Μεσι και κυριως ο φοβος που προκαλει αυτος στους αντιπαλους αμυντικους.
Μπραβο στον Βαλβερδε παντως,δεν ειναι και μικρο πραμα να κερδιζεις την Μπαρτσα.
Kαι όμως παίζει πολύ το σενάριο να πάει ο Βαλβέρδε στην Μπάρτσα και ο Μίτσελ στην Ρεάλ
Και εμείς να την βγάλουμε με κανέναν Νικοπολίδη![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Οσο ειδα η Μπαρτσελονα εκανε φασεις αλλα λειπει ο Μεσι και κυριως ο φοβος που προκαλει αυτος στους αντιπαλους αμυντικους.
Μπραβο στον Βαλβερδε παντως,δεν ειναι και μικρο πραμα να κερδιζεις την Μπαρτσα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ακόμα και το γκολ ήταν από τυπική ομάδα Βαλβέρδε: πίεση στον Ινιέστα (!), παίρνουμε την μπάλα και βγάζουμε σέντρα στην περιοχή όπου είναι 2 επιθετικοί μας με 1 αμυντικό!
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Φαφλατάς (01-12-13), VALVERDES_7 (01-12-13)
Τα στατιστικά του αγώνα. Ο Πίντο έκανε 1-2 ωραίες επεμβάσεις κιόλας και ήταν γενικά σταθερός. Δε το περίμενα απο έναν ΤΦ που είναι 38 και παίζει 3-4 ματς το χρόνο εδω και 6 χρόνια. Πάντως δεν την έκλεψε τη νίκη η Μπιλμπάο.Goals
1 100% 0% 0
Total Shots
15 57% 43% 11
Shots on Target
6 75% 25% 2
Blocked Shots
1 20% 80% 4
Shots from outside the box
5 45% 55% 6
Shots from inside the box
10 66% 34% 5
Shot Accuracy (%)
43% 59% 41% 29%
sabar77 (01-12-13), VALVERDES_7 (01-12-13)
sabar77 (01-12-13), VALVERDES_7 (01-12-13)
Μου αρέσει που απαντάς...
Φυσικά, ο άνθρωπος, είναι προπονητής - δεν είναι Ζίκο, Κετσπάγια, Κάτανετς, Μπιγκόν... Άλλο το αν εδώ έβλεπε μόνο την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί και εκεί με αξιώσεις και όχι να χτίσει κάτι για το οποίο από τη μία, θα χρειαζόταν χρόνος για να αποδώσει - άρα θα έπρεπε να μείνει και αυτός - και από την άλλη, θα τον θυμόμασταν εμείς.
Την πρώτη φορά που έφυγε, βέβαια, καλύτερα να μην την θυμάται ούτε ο ίδιος την επιλογή του.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sabar77 (01-12-13), vasilis-thrylos7 (01-12-13)
BrazHlias (01-12-13)
panahs7 (01-12-13), vasilis-thrylos7 (01-12-13)
Φραπέ χωρίς παγάκια; Αυτό φίλε δεν είναι φραπέ εξ' ορισμού
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Φραπεδια power,τι να λεμε,εγω βαζω και παγακια ακομα,δεν υπαρχει νοημα διαφορετικα.
Σαν να παιζεις ταβλι με ζαρια σε ποτηρι ειναι ο φραπες χωρις παγακια κι ανακατεμα.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (01-12-13), nbqgr (01-12-13), VALVERDES_7 (01-12-13)
Du3lisT (01-12-13)
sabar77 (01-12-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
προπονητη ουτε εγω τον θεωρω, αλλα απο την αλλη, στα τρυφερα μου κιολλας.
θελω να πω πως αν κλεισει τη χρονια οπως την εχει αρχισει, δεν βλεπω γιατι να χαλασει το γλυκο. οι παιχτες τον σεβονται, ο κοσμος θα τον στηριζει, η διοικηση το ιδιο. θα εχει ενα θεμα αν φυγουν μητρογλου και ρομπερτο, αλλα ουδεις αναντικαταστατος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks