2-2 το βαλε παλι η βιγιαρεαλ
2-2 το βαλε παλι η βιγιαρεαλ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ασχημο βραδυ θα χουμε
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
γιατι τον εχουνε στην μπουκα τον ικερ?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Μαλλον εχει παοξει μαλακια με τη γκομενα του
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
BrazHlias (15-09-13), captain-cook (14-09-13), Du3lisT (16-09-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-09-13), Reds (16-09-13), The Dude (16-09-13), voskos_7 (17-09-13)
panahs7 (14-09-13)
της τα ελεγε ολα ε..![]()
—John Lennon
voskos_7 (17-09-13)
"τα φλοκια του Ικερ"
Ρε μαλακα ουτε οταν ημουν φανταρος δε εκανα ετσι..![]()
panahs7 (16-09-13)
Τρομερή η Μπιλμπάο σήμερα. Πίεζε σε όλο το γήπεδο, έκλεψε πάρα πολλές μπάλες και έβγαλε 3-4 καλές φάσεις για γκολ. Η Μπάρτσα ήταν ψιλοτραγική... η αλήθεια είναι μία.. χωρίς τον Μέσσι δεν κάνει τίποτα.
Προφανώς. Αλλά είναι ο μόνος προπονητής που έχει έρθει στην ομάδα μας 2 φορές και που και τις 2 που έφυγε πήγε σε μεγαλύτερο σύλλογο από τον δικό μας. Ότι άποψη και αν έχουμε , οι διοικήσεις των ομάδων τον εμπιστεύονται. Η δική μας άποψη περισσεύει νομίζω μιας και είμαστε απλοί φίλαθλοι / οπαδοί και δεν σκαμπάζουμε πολλά.
Μπάρτσα ήταν και πάει... Θεός σ'χωρεσ' την...
sabar77 (01-12-13)
Bookmarks