Ου να χαθείτε απιστοι. ΑΥΤΟΣ και ο Απόστολός του στη Ρώμη θα σας τιμωρήσουν δεόντως.
Ου να χαθείτε απιστοι. ΑΥΤΟΣ και ο Απόστολός του στη Ρώμη θα σας τιμωρήσουν δεόντως.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ανεκδοτο ηταν αυτο?
Ο Δημιουργος που κολαει καινουργιο επεισοδιο ειναι και εχω μεινει πισω..
Εγω οταν ειδα για δημιουργο σκεφτηκα τον Ουρταδο και τον Οσκαρ..![]()
2-2. Ανίκητος ο Ερνέστο όταν οι αντίπαλοι παίζουν με 10.
2-3 στο 90' ο Ερνέστο!
www.f1rstlap.com
Ελα μωρή Ερνέστα Βαλδυοτρία! (πάλι πέντε πανάθεμα; )
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (27-01-13)
ο μαρινακης πιστευω παρακαλαει να χανει ο βαλβερδε για να τον απολυσουν και να τον ξαναφερει πισω. ρε προεδρε κι εμεις αγαπησαμε αλλα δεν καναμε κι ετσι...![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Η ομαδα του Ερνεστο τελικα κερδισε 2-3 στο 90!
Θα ανεβει η Βαλενθια κι αλλο με τον Ερνεστο και πιστευω οτι θα καταφερει βα βγει cl.
VALVERDES_7 (29-01-13)
Εκεί που η Βαλένθια ήταν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, τώρα είναι έτοιμη για Ευρώπη και αν συνεχίσει έτσι και για τσου λου. Όχι και άσχημα!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Τσαφ τσουφ το τρενάκι του Ερνέστο με τρομερό σερί κερδισμένων παιχνιδιών. Αντε κατέκτησε το τσου-λου με Βαλένθια Ερνέστο μέσα σε 2-3 χρόνια, και γύρνα μετά σπίτι σου.
οταν θα μαζεψει 13 γκολ συνολο απο τον ετερο μυτογκα της παρι θα περιμενω να σε ακουσω.
Παντως η Βαλενθια ειχε πολυ καλη παρουσια στους ομιλους του cl,αν θυμαμαι καλα η μονη ηττα ηταν απο την
Μπαγερν και αυτη με το ζορι,τωρα με την Παρι δεν ξερω τι θα γινει γιατι οι ισπανικες στην ευρωπη παιζουν πολυ καλα.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Επτά εβδομάδες ήταν αρκετές!
Στο διάστημα αυτό ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατάφερε να πείσει τη διοίκηση της Βαλένθια ότι είναι ικανός να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας κάμπτοντας μέσα στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα τις αμφιβολίες που υπήρχαν στο ΔΣ. Μεγάλο ρόλο σε αυτή την απόφαση της διοίκησης έπαιξε η σημαντική ανάκαμψη της ομάδας και η άνοδός της στον βαθμολογικό πίνακα.
Με τον Βαλβέρδε στον πάγκο η Βαλένθια έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς σε επτά παιχνίδια για το πρωτάθλημα, ενώ υπό τις οδηγίες του Πελεγκρίνο είχε μαζέψει 18 βαθμούς σε 14 παιχνίδια, δηλαδή, τα διπλάσια από αυτά που έχει κοουτσάρει ο Βάσκος.
Στα υπέρ του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού συγκαταλέγεται η μεταμόρφωση παικτών (Παρέχο, Πιάτι) οι οποίοι δεν είχαν συμμετοχή στα παιχνίδια υπό τις εντολές του Πελεγκρίνο και –φυσικά- η ηρεμία που επικρατεί πλέον στα αποδυτήρια με τον Βαλβέρδε να έχει καταφέρει να βρει το «κουμπί» των παικτών.
Μυρωδιας ο Βαλβερδε τελικα..
VALVERDES_7 (31-01-13)
Συμβόλαιο 2 μηνών του είχαν κάνει? χαχαχα
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μην αχολεισαι,ο Βαλβερδε καθημερινα εκθετει κοσμο..
Ο Βαλβερδε μια χαρα ειναι στην ισπανια και την Βαλενθια.
Bookmarks