sabar77 (21-01-13)
Ναι, μετά το 0-5 ισορρόπησε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sabar77 (21-01-13)
Ηρθε η ώρα του Ζαρντιμ στην Βαλένθια. Ηρθε η ώρα και εμείς να βολευτούμε, κάπως.
Faithful (20-01-13)
Το οτι εφαγε 5 ο Βαλβερδε απο την Ρεαλ του Μουρινιο εμενα παντως δεν μου λεει τιποτα
μιλαμε για μεγαλη διαφορα δυναμικοτητας μεταξυ των δυο ομαδων.Γενικα πιστευω οτι Μπαρσα-Ρεαλ
μπορουν να ισοπεδωσουν οποτε γουσταρουν οποιαδηποτε ομαδα στην πριμερα.
VALVERDES_7 (22-01-13)
Που πας ρε Καραμήτροοοοοοοο?
Που πας να πιέσεις με τα στόπερ στη σέντρα και τα ακραία μπακ έξω απ' τη περιοχή της Ρεάλ?
Με ποιον έπαιζες αντίπαλος? Με τον Σαλπιγκστή, τον Δημούτσο και τον Σίσιτς? Πάλι καλά που σε λυπήθηκε ο Μουρίνιο και δε σου έβαλε 4-5 ακόμα στο δεύτερο.
Οτι ο Σισέ, ο Μιραλλάς και τόσοι άλλοι. Της ίδιας κλάσης είσαι και συ. Το ταβάνι σου είναι η Ελλαδάρα και η Σούπα Λίγκα της.
sabar77 (22-01-13)
Μιας και παρακολουθείς Πριμέρα, το συγκεκριμένο ματς το είδες? Πιστεύεις ότι το έκρινε η διαφορά δυναμικότητας ή το γελοίο στήσιμο του Βαλβέρδε? Δες τα γκολ και πες μου που είναι η άμυνα της Βαλένθια. Απέναντι σε Ρονάλντο και Ντι Μαρία βγάζεις τα μπακ από την άμυνα και πας να...πιέσεις ψηλά? Ούτε ο Μίστερ Μπιν τέτοιο κοουτσάρισμα.
sabar77 (22-01-13)
Εχει πλακα παντως το θεμα.
Η Βαλενθια εφαγε την μεγαλυτερη εντος εδρας ηττα της ιστοριας της,οι οπαδοι της κουνανε μαντηλια στον Βαλβερδε,ο ιδιος ο Βαλβερδε διαβσα οτι ειπε οτι η τακτικη του να πιεζει ψηλα ηταν τελικα λαθος,αλλα καποιοι εδω σπευδουν να τον υπερασπιστουν με μανια.
Ουτε ο Μπαγεβιτς τετοια προσωπολατρεια...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
sirkostas (22-01-13)
Εν τω μεταξύ στο ματς κυπέλλου είχε κάνει καλό ματς. Τι νόμιζε προχθές;; Οτι μπορούσε να κάνει πλάκα στην Ρεάλ με φουλ επίθεση;;; Μεγαλοπιάστηκε από ένα ματς;;;
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sirkostas (22-01-13)
Και ο Μουρίνιο πριν 2 χρονάκια άρπαξε 5 μπαλάκια από την Μπάρτσα.Ετσι δεν είναι η κάνω λάθος?Και με ολόκληρη Ρεάλ.Ποιος ήταν τότε ο Μπένι Χιλ ή ο Τζόνι Βαβούρας?
Οσον αφορά τον Ερνέστο, δυστυχώς ο πρώην μας προπονητάκος έκανε ένα λάθος.
Πάρε ρε συ ύπνε Ερνέστο τον Καράβλαχο τον προπονηταρά τον Ζαρντίμ ένα τηλεφωνο να σου δώσει οδηγίες για να κάνεις Ρόμπα τον Μουρίνιο.
Θα σου έλεγε στο πρώτο ημίχρονο παίζουμε και οι 11 πίσω από την σέντρα και ψάχνουμε με γιόμες εδάφους αέρος τον Σολδάδο, και στο β ημίχρονο θα πετάξουμε 3 σεντερφόρια μέσα για να πιάσουμε στον ύπνο τον Special One.Μάθε λίγο στρατηγική, σχέδια επί χάρτου και υψηλού επιπέδου τακτική από τους ανωτέρους σου.
Δες προχθές τον Sir Ζαρντίμ πως έπαιξε με την Καβάλα και την Παναχαική να βάλεις μυαλό τυχάρπαστε, που έφαγες 5 μπαλάκια από τους τσουρουκάδες της Ρεάλ.
.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη VALVERDES_7 : 23-01-13 στις 07:47
Αποψε ειναι 10.30 ο επαναληπτικος,πιστευω θα πεσουν κορμια και δεν θα το αφησει ετσι ευκολα η Βαλενθια
οχι οτι εχει πολλες ελπιδες αλλα λεμε..
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εφαγε και δευτερο ο Ερνεστο μολις τωρα..
Ερνέστο Βαλδύο;
Δεν παιζει ο Σολδαδο και εχει βαλει κορυφη τον Μπανεγκα που δεν ειναι καθαρος επιθετικος.
Αμα χασει σημερα και αρχισει η κατηφορα βλεπω να πιανει λιμανι..
Και θα φερει πισω και τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ;;;;;;
Έκανες την Βαλένθια ΑΕΚΑΚΙ Βαλβερδάκη Βαλβερδάααααααααααααααακη
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
sadi (26-01-13)
Ποιον δημιουργο ρε συ δεν το πιασα...
Ποιος είναι ο Δημιουργός?
Bookmarks