chainsaw (17-08-11)
Καλα ο εκφωνητής πρεπει να ειναι μεγαλύτερος γελοιόπουστας και απο τον Ξεφτιλακόπουλο. "αυτη ειναι η Μπαρτσελόνα" και στο β' μερος η Ρεαλ την εχει βιάσει πατόκορφα την "αυτή" , δεν εχει σημασια. Ο σπικερας ακομα αυνανίζεται με τις 2 φασεις σε ολοκληρο ματς που εκανε η "αυτή".
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
chainsaw (17-08-11)
Κρίμα αντί για 2-6 ήρθε 2-2
μάγεψε τους φιλάθλους της και χάζεψε τους αντιπάλους της σήμερα η μεγάλη η
mes que un club Barca που αδικείτε κατάφωρα από το τελικό αποτέλεσμα
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Το συμπερασμα απο αυτο το ματς ειναι οτι το Οραλ Τουριναμπολ ζει και βασιλευει.
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
Πολύ καλύτερη η Ρεάλ απόψε αλλά την Τετάρτη θα υποταχθεί!
---
- Sent from my iPhone using Tapatalk
www.f1rstlap.com
chainsaw (17-08-11)
Φάσεις και γκολ από τον αγώνα
[YOUTUBE]G7t8HvRUYOE[/YOUTUBE]
Eleni7 (15-08-11)
Eleni7 (15-08-11)
Ήμουνα σίγουρη, αλλά με βρήκε χαζή και με κοροϊδεύει ο Σάκης που έχει εικόνα και δεν μπορούσα να αρθρώσω αντίλογο...
Επίσης δεν ξέρω αν το προσέξατε στο βίντεο, ο Μουρίνιο χειροτέρεψε κι άλλο από πέρυσι...Στον επόμενο αγώνα ή θα φοράει στολή Ναπολέοντα, ή θα μπει καβάλα σε άλογο στο γήπεδο...Τη ρομπίτσα την άσπρη μια φορά με τα μοδάτα μανικάκια που δένουν στην πλάτη, δεν τη γλιτώνει...Άντε να έχει και κάτι σε χρυσό πάνω, όπως οι φανέλες της ομάδας του....Πόσο βλαχομπαρόκ τιτικοομάδα μπορείς να είσαι για να έχεις χρυσό αριθμό στην πλάτη;
![]()
Μπα σημερα το χαρηκα. Πληρες ξεβράκωμα της "καλυτερης και καλα". Οταν δεν μπορει να καταστρεψει το ποδοσφαιρο με πασουλες που σπανε τα νευρα του καθενος που θελει να δει μπαλα και οχι την Μπαρτσελόνα να την χαλαει, δεν πιανει μία. Σημερα δουλεψε η συγγενεια της με το βαζελο και σε δυο φασεις εβαλε δυο γκολ, ενω απεφυγε μια πενταρού τουλαχιστον (μην πω για τα δυο πεναλτι)...
Επαναλαμβάνω τη θεωρω καλυτερη σα μοναδες, χωρις ομως το σπρωξιμο που τρώει και χωρις τον Πουρινιο θα ηταν καπως αλλιως τα πραγματα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αυτή η φανέλα είναι φετινή; (Emoticon που λιποθυμάει) που θα έλεγε και η coach μου....Ωρέ τι αριστούργημα είναι αυτό; Παλιό είναι; Δεν το θυμάμαι ή το έχει απορρίψει η μνήμη μου για λόγους άμυνας...Πες μου την αλήθεια γιατί δεν θυμαμαι να την είδα φέτος αυτήν την φανέλα...
Και επίσης να σκάσεις από το κακό σου βαζελορεαλίτη, πράσινε με χρυσές λεπτομέρειες....![]()
Σταμάτα νυχτιάτικα να με συγχύζεις....Την έχω δει αυτή τη φετινή και κόντεψαν να σκουρήνουν τα μαλλιά μου...
Χρυσό όμως δεν έχει...Εεεεε λίιιιιιιιιιιιιιιιιιγο....Ποιος είχε την φαεινή ιδέα να βάλει το πράσινο της νεκρής κάμπιας; Τι σκατά έπαθαν φέτος;
Και δεν μου είπες η άλλη η φανέλα από πότε είναι; Αυτή η μουσταρδί όνειρο που έβαλες..Δεν είναι στις φετινές πήγα και το τσέκαρα για να κοιμηθώ ήσυχη...Μα τις είχα δει εγώ τις φανέλες τις φετινές και είχα γκρινιάξει για το πολύ άσπρο...Αυτήν δεν την είδα...Μοντάζ έκανες ρε; Φώτοσοπ; Μίλααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!
Η χρυσή είναι η τρίτη της χρονιάς '06-'07. Την έχω σε ρέπλικα και είναι πολύ ωραία.
Υ.Γ. Επιτέλους οι φετινές τρίτες εμφανίσεις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δείχνουν την αλήθεια. Α, και μην κάνετε τον κόπο να ποστάρετε τη μαύρη με πράσινες λεπτομέρειες εμφάνιση της Ρεάλ, γιατί ποτέ δεν είχε τόσο πράσινο όσο η φετινή της Βαζελόνα.
Από εκεί που είχαμε σταματήσει πέρσι συνεχίζουμε φέτος. Σπρώξιμο στη Μπαρτσελόνα με το έτσι θέλω, μη χάσει κάνα παιχνίδι και της βγει το όνομα. Τα υπόλοιπα είπατε παραπάνω. Νο passing game, no game at all.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Να πα να γαμηθει η μπαρτσελονα
Εχω βαρεθει το συστημα που την προμοταρει, ουεφα κλπ
Ολη η Μπαρτσελονα ειναι ενας Τσαβι, τπτ αλλο. Ποιος Μεσι που εξαφανιζεται με την εθνικη, και φουτσες μπλε
Βαρεθηκα τις πασουλες τους βαρεθηκα τη "μοδα"
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
γιατι παιζανε αυτοι?
για αλλη μια φορα υποταχθηκε η ρεαλ.ωραια η καρατια του παικτη της,δεν μπορω να πω.
συνηθισμενοι σε αυτα η ομαδα αυτη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Faithful (16-08-11)
Bookmarks