chainsaw (26-10-09)
Μεγάλος προπονητής. Αφού διέπρεψε με τη Μπενφίκα πάει τώρα να κάνει νοικοκύρηδες και τους πρωτευουσιάνους.
chainsaw (26-10-09)
Και στη Βιγιαρεαλ ποιος θα παει?![]()
ο Τιμουρ!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Κανείς.
Θα κρατησουν τον Τσιμπουκλή για να τους ξανανεβάσει στην Α' Εθνικη του χρονου.
Fakes (24-10-09)
ρεεεεεεεεεεεεεε Ερνέστοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!
τα κατάφερε το τέρας και νίκησε !!! όχι τίποτα άλλο , αλλά περιμένει και ο Λάουντρουπ στην γωνία
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Τέλος ο Ράμος από την ΤΣΣΚΑ
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί ο Χουάντε Ράμος, ύστερα από την εντός έδρας ήττα (3-1) της «αρκούδας» από την FC Μόσχας. Ο Ισπανός προπονητής… κατάφερε να απολυθεί μετά από 47 ημέρες αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του, αφήνοντας τη δευτεραθλήτρια Ρωσίας στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και απομένουν τέσσερα ματς για να λήξει η περίοδος στη χώρα.
Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται στην τρίτη θέση του δεύτερου ομίλου του Champions League με 3 βαθμούς σε τρία ματς (σ.σ.: πρώτη είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 9, δεύτερη η Βόλφσμπουργκ με 4 και τέταρτη η Μπεσίκτας με 1). Τη θέση του Ράμος αναμένεται να πάρει ο Λεονίντ Σλάτσκι, ο οποίος παραιτήθηκε από την Κρίλια Σοβέτοφ τον περασμένο μήνα.
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
-....και, αγαπητέ ιθπανικέ λαέ, με τη δύναμη που μου δίνει ο θρόνοθ του Ιθπανικού Εθνουθ, αποφαθιθαμε με την λατρευτή μου βαθίλιθθα Θοφούλα Γλύκθμπουργκ να κυρήκθουμε την 25η Οκτωβρίου θε εθνική αργία και μέρα παλιγεννεθίαθ τηθ Ιθπανίαθ!
Κομπανιέροθ, η Βιγιαρεάλ ενίκηθεν!
Νενικήκαμεν κομπανιέροθ!
Ολέ του Τθιμπουκλή!
Du3lisT (26-10-09)
νικησε ο δον?για αυτο γκρεμιστηκε ο φουρνος της γειτονιας μου...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Να ανοιξω ξανα το θεμα της Βιγιαρεαλ να βγαζετε την πικρα σας; Μήπως να ανοιξουμε και θεμα για την Ανόρθωση ή την επόμενη ομαδα του Κετσπαγια να πανηγυριζουμε; Ελεος μωρε, την ορεξη που βρισκετε...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Κοίτα, υπάρχει θέμα και για την Ανόρθωση -κατά σύμπτωση εγώ το είχα ανοίξει και αυτό- αλλά είναι κλειδωμένο
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Να το ανοιξω κι αυτο να προσκυναω τον Τιμουρ. Αν το βρεις ξεκλειδωσε το γιατι τωρα βαριεμαι να ψαχνω.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Με απεργία απειλεί η ισπανική λίγκα (LFP) θεωρώντας πως οι νέοι φόροι που θα επιβάλλονται στους ξένους ποδοσφαιριστές θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά στην έλευση μεγάλων αστέρων στο πρωτάθλημα της χώρας. Η κυβέρνηση αποφάσισε να αυξήσει από 24% σε 43% τη φορολογία στο εισόδημα των ξένων που εργάζονται στη χώρα από το 2010 και μετά κι έχουν ετήσιες απολαβές άνω των 600.000 ευρώ. Η νέα νομοθεσία, που θα τεθεί σε ισχύ από την 1/1/2010, δεν θα επηρεάσει τους παίκτες που ήδη αγωνίζονται στην Primera Division.
Το διοικητικό συμβούλιο της ισπανικής λίγκας θα συνεδριάσει εκτάκτως την Παρασκευή για να αποφασιστεί πώς θα αντιδράσει στα κυβερνητικά μέτρα, με την απεργία να αποτελεί πιθανό μέσο πίεσης. «Αυτό το μέτρο πλήττει το πρωτάθλημά μας. Οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές του εξωτερικού θα το ξανασκέφτονται για να έρθουν να παίξουν εδώ», δήλωσε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα.
Γκολ από τη σέντρα αξίας 480.000 ευρώ!
Η Μπαρτσελόνα έφυγε νικήτρια από την Ανδαλουσία επικρατώντας με 2-0 της ουραγού Χέρεθ για την 13η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν, ωστόσο δεν ήταν η μοναδική κερδισμένη το βράδυ της Τετάρτης στο στάδιο "Municipal de Chapín".
Κερδισμένος και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό ήταν και ο Μιγκέλ Ραμόν Ρούμπιο, ο οποιος κέρδισε κάτι λιγότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ επειδή βρήκε δίχτυα με ένα και μόνο σουτ από το κέντρο του γηπέδου!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Περισσοτερα [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Σιγα και εγω το κανω αυτο αλλα δεν πηρα 500 χιλιαρικα..![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
εδω γιατι δεν τα κανουν αυτα?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και να δώσουν τι στον νικητή? Ένα πακέτο γαριδάκια?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks