παιχνίδι της βιγιαρεάλ έχει δει κανένας ;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ρωτάω ρε στάθη γιατί άλλο να βλέπεις το παιχνίδι και να κρίνεις , και τελείως διαφορετικό να κρίνεις από κείμενο που διάβασες . δεν παρακολουθω αλλά έτυχε και είδα σήμερα ένα βιντεάκι
πάντως , χωρίς να θέλω να κάνω τον υπέρμαχο του ερνέστο , από το βιντεάκι που είδα με την χερέθ :
- την έκαναν γιο-γιό και η μπάλα δεν έμπαινε
- καρναβάλι τελείως το τέρμα της βιγιαρεάλ
- μαλακίστηκαν απίστευτα οι αμυντικοί στο πρώτο δοκάρι (1ο γκολ)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
kritikia (19-10-09)
Οχι ρε συ τι λες..καμια σχεση..σιγα τωρα..ακου δεν εμπαινε η μπαλα και τους κανανε γιο γιο...αυτα ειναι λεπτομεριες.. Αλλα τι ξερω εγω που κανω προσευχη καθε βραδυ να τον φυλαει ο καλος Θεος απο τις κακοτοπιες..??
Δεν πειραζει μωρε..καλη καρδια..αλλωστε το γαρ πολυ της θλιψεως γεννα παραφροσυνη..
Δεν πειραζει ρε Ερνεστο, δεν ειναι δυνατον να εχεις μονο συμπαθειες...ειδικα οταν υπαρχουν ατομα που θαυμασαν την ομαδα υπο τις οδηγιες του καραφλου νουμερου που ανελαβε μετα την αποχωρηση σου..
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Ενταξει νομιζω τα ειπαμε ολα. Μην κλειδωσουμε και την Πριμερα μετα την Βιγιαρεαλ...
Ελεος με τα φαντασματα του Κετσπαγια και του Βαλβερδε. Εχουμε προεδρο...εεεε...προπονητη ηθελα να πω.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ffyiannis (19-10-09)
Ναι μωρε δεν τρεχει τιποτα. Ειτε το κοψεις ειτε οχι δεν πειραζει. Αλλωστε ξερω οτι δεν προκειται να κοπουνε αυτα με την καμια. Δινουνε μια αισθηση υπεροχης του "ειδες που τα ελεγα εγω;"
Δεν κανω παρατηρηση ουτε απαιτω να τα κοψετε, ουτε καν το ειπα για σενα. Απλα προσεξα καποια πραγματα και ειπα να τα γραψω.
kritikia (19-10-09)
το σιγουρο ειναι οτι εφυγε απο εδω νταμπλουχος και κινδυνευει πολυ σοβαρα να μεινει ανεργος πλεον.δεν θα ελεγα παντως οτι φταιει αυτος για την πορεια της βιγιαρεαλ.οταν η μπαλλα δεν σου κανει το χατηρι δεν φταιει ο προπονητης.![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
kritikia (19-10-09)
Οι παραπληγικοι ητανε η Γιουβεντους;
oι καλοκαιρινες ανταποκρισεις που λες αφορουσανε 1-2 φιλικα. Εσυ ακομη κι οταν την ιδια ωρα παιζει ο Ολυμπιακος πας και γραφεις για τη Βιγιαρεαλ...Σε κοβω δε να παρακολουθεις περισσοτερο την Βιγιαρεαλ απο τον Ολυμπιακο...Και βεβαιως καλα κανεις αλλα να θυμασαι οτι το νομισμα εχει δυο οψεις η αλλιως πισω εχει η αχλαδα την ουρα....![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
kritikia (19-10-09)
Ποτάνα μοίρα, τα καλύτερα παιδιά κατατρέχεις!
Fakes (19-10-09)
Εγω παλι αφου δεν το παρατατε με καμια παναγια πιστεύω οτι φταιει ο προπονητης. Να με συγχωρειτε κιολας αλλα γιατι πχ εφταιγε ο Κετσπαγια που πηγε καλα η Ανο και χαλια ο Ολυμπιακος και οχι ο Βαλβερδε που πηγε καλα ο Ολυμπιακος και χαλια η Βιγιαρεαλ;
Αυτα προς αποκατασταση της πραγματικοτητας. Συνεχίστε να λετε περι οικονομικων καταστροφών και μεγαλης δουλειας. Εγω προσωπικα μονο την ατιμη την πραγματικοτητα βλεπω...
οταν μια ομαδα δεν παει καλα ασφαλως και φταιει και ο προπονητης...Προτιστως αυτος...Αλλα οφειλεις να δεις και ολες τις παραμετρους μεσα...Η Βιγιαρεαλ αλλαξε προπονητη μετα απο πολλα χρονια οπου οι παιχτες ειχανε συνηθισει με συγκεκριμενο τροπο παιχνιδιου....Το ιδιο και η Μιλαν..Και οι δυο εχουνε προβληματα...
Τα αποτελεσματα φανηκανε ηδη στο ξεκινημα....Δεν ξερω τι θα γινει στη συνεχεια αλλα οι αλλαγες κοστισανε..
Οπως και να εχει ενας προπονητης αν ειναι καλος η οχι δεν αποδεικνυεται απο το τι εχει πετυχει σε μια ομαδα αλλα απο το συνολο της καριερας του..Κι εκει φαινονται ολα...
Τωρα για την αξια ενος προπονητη εγω το μονο που δεν θελω να διαβαζω ειναι οτι δεν θεωρειται καποιος καλος προπονητης επειδη δεν επιασε στην..Μιλαν, την Βιγιαρεαλ η την Ρομα! Και θεωρειται καποιος αλλος καλος προπονητης επειδη οδηγησε σε μεγαλη πορεια στο τοπικο την ομαδα της κατω Τραχανοπλαγιας.Ειναι να γελας με αυτο...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Η Μίλαν και πέρσι για τον φουτσο ηταν, χωρια που εχασε τη μεγαλυτερη βεντετα της και την αντικατεστησε με τον Κανέναν.
Η Βιγιαρεάλ, οχι μονο κρατησε ολους τους σταρ της, αλλα πήρε και τον μεγαλυτερο παιχτη του βραζιλιάνικου πρωταθληματος. Πουτανα την εχουν κανει και στη Πριμέρα, αλλα και στο Γιουρόπα Λιγκ με το στανιο κερδισε στο πρωτο ματς του ομιλου τους ρουκουνες και στο δευτερο ματς διασυρθηκε στην Αυστρια.
Οι συγκρισεις με Κετσπαγια ατυχεις, ειδικα απο τη στιγμη που του εσκισε τις ζαρτιέρες πέρσι του Τσιμπουκλή. Και στο κατω-κάτω τον φιναλιστ του Ουεφα τον φεραμε για να δειξει κατι παραπανω απο τους Λεμονοκετσπαγιες. Κι αυτος ουτε στον ομιλο δε περασε.
αφου ητανε η ιδια ομαδα γιατι περσυ δεν βγηκε στο τσουλου;
τεσπα..η ιδια κουβεντα..το κοβω γιατι ο ρυθμος των επαναληψεων εγινε πιο συχνος και απο τις παλιες ελληικες ταινιες...κι εκει τουλαχιστον εχει γελιο...
Πέρσι βγηκε πεμπτη και το παλευε μεχρι τελευταια αγωνιστική. Επισης πηγε στους 8 του ΤΛ. Εχει καμια σχεση με φετος που ειναι 20ή και στην Ευρωπη αγκομαχει στο Γιουρόπα Λιγκ?
barcelona 4 ever η αλλες ειναι για κλαματα τι να λεμε τωρα...ααα ε κατι παει να κανει και η ρεαλ.....
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Φλόρες στην Ατλέτικο
Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψή του, μετά την απόλυση του Αμπελ Ρεσίνιο, ο οποίος χρεώθηκε το πολύ κακό ξεκίνημα που έχουν κάνει οι «ροχιμπλάνκος» σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 44χρονος Κίκε Φλόρες υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Bookmarks