Ναι ε? Ημουν μεσα δεν ακουσα τιποτα τετοιο.
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Τον φουκαρά τον Νιλμάρ λυπάμαι, ηρθε δεύτερη φορα στην Ευρώπη καβλωμένος για καριέρα και πολλα γκολ κι επεσε στο πιο νουμερο προπονητη που μπορουσε να του τύχει.
Έχουν κουνίσει μαντήλια στον Βαλβέρδε ή ακόμα όχι;
sirkostas (06-10-09)
δεν λεω οτι ειναι κακος παιχτης προς θεου,αλλα νομιζω οτι μολις ερχονται στην ελλαδα χαλανε.και το λεω απο την αποψη οτι αν παιξουν 1-2 ματς καλα εγιναν θεοι οποτε ευησιχαζουν.ασε που αν αρχισουν και τις νυχτερινες εξοδους παει αλλου η δουλεια και σε αυτο το επιπεδο ειναι πολυ λεπτη η ισορροπια μεταξυ του ειμαι ο κορυφαιος και του περασα και δεν ακουμπησα.
μπορει να ειχε εξεληχθει αλλιως η δουλεια αν ο ντιογο ειχε παει σε αυτους αλλα δεν θα το μαθουμε ετσι κι αλλιως.
πιο πολυ το ειπα για να σε τσιγκλισω![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sirkostas (06-10-09)
Ημαρτον ρε Βαλβέρδε!
Ο άνθρωπος κατάφερε κι έχασε απο τους φίτσουλες της Πριμέρα, τη Χερέθ που μεχρι σήμερα ήταν τελευταία στη βαθμολογία και είχε σκοράρει μόνο ένα γκολ κι αυτό με το χέρι!!!
Και παρότι η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε, κατάφερε να χάσει με 2-1!!!
Σε συνάρτηση με τον θρίαμβο της βαζέλας που διαγράφεται στη Καβάλα, βλέπω αύριο κιόλας να αντικαθιστά τον Εραστή στο βαζελοπάγκο!
Προφανως ειναι κακιστο το ξεκινημα του Βαλβερδε. Δεν αλλαζει το γεγονος οτι καποια δουλεια την εκανε στον Ολυμπιακο και σιγουρα Κωστα απο τον καραφλο ήταν καλυτερος.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Το "σιγουρα" πες το εκει που θα το πιστέψουν. Για μένα ήταν καταστροφικο το περασμα του απο τον Ολυμπιακο, τοσο οικονομικα οσο κι αγωνιστικά.
Για μενα αλλου το περασμα ειναι καταστροφικο. Εξαρταται απο ποια γωνια βλεπει τα πραγματα ο καθενας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ευτυχως εχουμε ζωντανες ανταποκρισεις στο φορουμ για το Βαλβερδε σε μονιμη βαση..Ελπιζω να εχουμε τις ιδιες ανταποκρισεις αν τα παει καλα στο μελλον ειτε σε αυτη την ομαδα ειτε αλλου...Κατιθ ομως μου λεει οτι θα τις χασουμε τις ανταποκρισεις αυτες..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
kritikia (19-10-09)
αλλη μια μερα μαγειας στην πριμερα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ο θεικος βαλβερδε εκανε και την τεραστια δηλωση:"πιασαμε πατο"
μηπως αρχισε να ακουει νοτη στην ελλαδα
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σιγά μην τον αφήσουν να το κάνει![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks