Σελίδα 10 από 79 ΠρώτηΠρώτη ... 678910111213142030405060 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 181 έως 200 από 1574

Θέμα: PRIMERA DIVISION

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Fakes Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι , πρόκειται για κυρίους από σπίτι. Μόνο που αυτοί οι τύποι με τους γελοίους μπερέδες βάζουν βόμβες κι όποιον πάρει ο χάρος...
    Ενω οι δικοι μας αγγελουδια. Ας οψεται που δεν τους εχουνε περασει απο κανα μποστανι με αγγουρια οπως τους πρεπει...
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - Βαλβέρδε: "Θέλω να πάρω το UEFA"

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως τεχνικός της Βιγιαρεάλ παραχώρησε ο πρώην πλέον προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε. "Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο που μου εμπιστεύθηκε τη θέση του προπονητή. Θα προσπαθήσω να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Θα πρέπει να αντικαταστήσω έναν προπονητή που έμεινε εδώ για πέντε χρόνια και να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να διατηρήσουμε τη Βιγιαρεάλ σε υψηλά στάνταρ όχι μόνο στην Ισπανία αλλά και στην Ευρώπη", ανέφερε αρχικά ο Βάσκος.

Και συνέχισε: "Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, το γεγονός ότι οι άνθρωποι εδώ με εμπιστεύονται αποτελεί επιπλέον πίεση για μένα. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο τέλος των διοργανώσεων να βρισκόμαστε στην κορυφή. Σαν παίκτης μου άρεσε να παίζω επιθετικά όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα αγωνιζόμαστε συνεχώς με τον ίδιο τρόπο.

Ο Πελεγκρίνι έμεινε εδώ πέντε χρόνια και άφησε τη σφραγίδα του. Αυτό πιο πολύ αποτελεί πρόκληση για μένα, παρά πρόβλημα. Είμαι ειδικός στο χάνω στο φινάλε το Κύπελλο UEFA. Το κατάφερα τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής. Δεν θέλω να χάσω άλλο τελικό. Το βλέπω όμως και θετικά γιατί σημαίνει πως έφτασα στο τέλος του δρόμου".

Ο πρόεδρος των «κίτρινων υποβρυχίων», Φερνάντο Ρόιγκ ανέφερε από τη μεριά του: «Περιστοιχιζόμαστε από τα κατάλληλα άτομα. Είμαι πεπεισμένος, πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα βοηθήσει τη Βιγιαρεάλ να υλοποιήσει τους στόχους και θα συμβάλει σε μεγάλες επιτυχίες».

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Airness Εμφάνιση μηνυμάτων

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Airness Εμφάνιση μηνυμάτων

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως τεχνικός της Βιγιαρεάλ παραχώρησε ο πρώην πλέον προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε. "Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο που μου εμπιστεύθηκε τη θέση του προπονητή. Θα προσπαθήσω να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Θα πρέπει να αντικαταστήσω έναν προπονητή που έμεινε εδώ για πέντε χρόνια και να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να διατηρήσουμε τη Βιγιαρεάλ σε υψηλά στάνταρ όχι μόνο στην Ισπανία αλλά και στην Ευρώπη", ανέφερε αρχικά ο Βάσκος.

Και συνέχισε: "Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, το γεγονός ότι οι άνθρωποι εδώ με εμπιστεύονται αποτελεί επιπλέον πίεση για μένα. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο τέλος των διοργανώσεων να βρισκόμαστε στην κορυφή. Σαν παίκτης μου άρεσε να παίζω επιθετικά όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα αγωνιζόμαστε συνεχώς με τον ίδιο τρόπο.

Ο Πελεγκρίνι έμεινε εδώ πέντε χρόνια και άφησε τη σφραγίδα του. Αυτό πιο πολύ αποτελεί πρόκληση για μένα, παρά πρόβλημα. Είμαι ειδικός στο χάνω στο φινάλε το Κύπελλο UEFA. Το κατάφερα τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής. Δεν θέλω να χάσω άλλο τελικό. Το βλέπω όμως και θετικά γιατί σημαίνει πως έφτασα στο τέλος του δρόμου".

Ο πρόεδρος των «κίτρινων υποβρυχίων», Φερνάντο Ρόιγκ ανέφερε από τη μεριά του: «Περιστοιχιζόμαστε από τα κατάλληλα άτομα. Είμαι πεπεισμένος, πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα βοηθήσει τη Βιγιαρεάλ να υλοποιήσει τους στόχους και θα συμβάλει σε μεγάλες επιτυχίες».
    Ποσα χρονια εκανε συμβολαιο....?
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Θέλει Γκιγιέρμε ο Βαλβέρδε
    Για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού της Κρουζέιρο, Γκιγιέρμε κινείται η Βιγιαρεάλ του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η ομάδα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού πάντως δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για τον 20χρονο φορ καθώς τόσο η Ρεάλ όσο και η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρονται επίσης για την απόκτηση του.

Οι οικονομικές απαιτήσεις της Κρουζέιρο φτάνουν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και τα "κίτρινα υποβρύχια" φιλοδοξούν να έρθουν σε συμφωνία με την ομάδα της Βραζιλίας για την απόκτηση του Γκιγιέρμε, καθώς θεωρείται ότι θα ενισχύσει σημαντικά την γραμμή κρούσης της ομάδας.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη karalamanajic

Thanks
    1.743
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 590 φορές σε 273 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού της Κρουζέιρο, Γκιγιέρμε κινείται η Βιγιαρεάλ του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η ομάδα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού πάντως δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για τον 20χρονο φορ καθώς τόσο η Ρεάλ όσο και η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρονται επίσης για την απόκτηση του.

Οι οικονομικές απαιτήσεις της Κρουζέιρο φτάνουν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και τα "κίτρινα υποβρύχια" φιλοδοξούν να έρθουν σε συμφωνία με την ομάδα της Βραζιλίας για την απόκτηση του Γκιγιέρμε, καθώς θεωρείται ότι θα ενισχύσει σημαντικά την γραμμή κρούσης της ομάδας.
    Αν ο Γκιγιερμε κοστολογειτε με 4 τοτε ο ντιογκο πανω απο 1 δεν κανει με τιποτα.

Το avatar του χρήστη toro

Thanks
    303
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 466 φορές σε 324 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ρε παιδιά αυτός παίζει από το Δεκέμβρη στη ντιναμό κιεβου. Έχουν δώσει έναν Κλέμπερ, αξίας 4-5 μυρίων και 5 μύρια στο χέρι στην Κρουζέιρο.Πώς θα τον ξαναπουλήσει η Κρουζέιρο? Το είχα διαβάσει και εγώ χθες και μου έκανε εντύπωση.

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Fakes (10-06-09)

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

O Valverde αποδεικνύει ότι δεν γνωρίζει παίχτες και πάει για αυτούς που ξέρει από τις προηγούμενες ομάδες του.
    Στην προκειμένη δηλαδή θέλει τον παίχτη που είχε προτείνει ο Νινιάδης.
    Δεν υπάρχει πρόβλημα για μια ισπανική ομάδα να σκάσει 7-8εκ και να τον πάρει από μια ουκρανική που τον χειμώνα είχε δώσει 4,5εκ.Αυτό είναι το λιγότερο.
    .

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steliosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    O Valverde αποδεικνύει ότι δεν γνωρίζει παίχτες και πάει για αυτούς που ξέρει από τις προηγούμενες ομάδες του.
    Στην προκειμένη δηλαδή θέλει τον παίχτη που είχε προτείνει ο Νινιάδης.
    Δεν υπάρχει πρόβλημα για μια ισπανική ομάδα να σκάσει 7-8εκ και να τον πάρει από μια ουκρανική που τον χειμώνα είχε δώσει 4,5εκ.Αυτό είναι το λιγότερο.
    αν εννοεις τον Ολυμπιακος στις προηγουμενες ομαδες διαφωνω...

Στον Ολυμπιακο "προτεινονται" σε καθε μεταγραφικη περιοδο καμια εκατοστη παιχτες....Ολοι "προτεινουνε" και για ολους "ενδιαφερομαστε" αλλα τελικα δεν ερχεται κανενας..

Οσο για τον Νινιαδη τον αρχισκαουτρερ να μην σχολιασω καλυτερα..Πανε παιρνουνε απο μανατζερς την λιστα πχ με τους 10 περισσοτερο ανερχομενους νεαρους της βραζιλιας η της Αργεντινης (απο αυτους που τους ξερει ολος ο ποδοσφαιρικος κοσμος) και μετα "προτεινουνε"...Και διαβαζουμε μετα οτι προτεινε ο Νινιαδης τον ταδε η τον δεινα παιχτη (που ολως τυχαιως λιγο μετα πωλειται με μεγαλο ποσο σε Ισπανια, Ιταλια κλπ)...Τετοιες προτασεις για ταλεντα τις κανω κι εγω!Πραγματικα καλος σκαουτερ ειναι αυτος που φερνει στην ομαδα παιχτες κλασης που δεν τους ξερει κανεις ακομνη...Τετοιο σκαουτιγκ ειχε ο παπαδοπουλος στην Καλαματα και για τα δεδομενα μας η Ξανθη...Ο Νινιαδης ειναι απλα της πλακας...

Ασε δε που τις μονες πραγματικες προτασειςτου Νινιαδη που εχω δει εγω ειναι αυτες που ειδαμε στον Ολυμπιακο και στην ελλαδα.: Χοβνανισιαν (χοχοχ), Λεοναρντο (χοχοχο) και Ντιογο (9 μυρια χοχοχοχ)...Αυτες ειναι οι προτασεις του Νινιαδη που υλοποιηθηκανε...Εκτος κι αν ο Νινιαδης προτεινει παιχταραδες και η διοικηση μαζευει τα σαπακια που αμφιβαλλω..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Thanks
    2.534
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.158 φορές σε 742 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πού το διάβασες? Είναι μεγάλη μούφα. Ο Γκιγιέρμε κόστισε στη Δυναμό πάνω από 12 μύρια. Ανήκει στη Δυναμό, όχι στην Κρουζέϊρο.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ποσα χρονια εκανε συμβολαιο....?
    1 χρονο
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Το avatar του χρήστη toro

Thanks
    303
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 466 φορές σε 324 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν εννοεις τον Ολυμπιακος στις προηγουμενες ομαδες διαφωνω...

Στον Ολυμπιακο "προτεινονται" σε καθε μεταγραφικη περιοδο καμια εκατοστη παιχτες....Ολοι "προτεινουνε" και για ολους "ενδιαφερομαστε" αλλα τελικα δεν ερχεται κανενας..

Οσο για τον Νινιαδη τον αρχισκαουτρερ να μην σχολιασω καλυτερα..Πανε παιρνουνε απο μανατζερς την λιστα πχ με τους 10 περισσοτερο ανερχομενους νεαρους της βραζιλιας η της Αργεντινης (απο αυτους που τους ξερει ολος ο ποδοσφαιρικος κοσμος) και μετα "προτεινουνε"...Και διαβαζουμε μετα οτι προτεινε ο Νινιαδης τον ταδε η τον δεινα παιχτη (που ολως τυχαιως λιγο μετα πωλειται με μεγαλο ποσο σε Ισπανια, Ιταλια κλπ)...Τετοιες προτασεις για ταλεντα τις κανω κι εγω!Πραγματικα καλος σκαουτερ ειναι αυτος που φερνει στην ομαδα παιχτες κλασης που δεν τους ξερει κανεις ακομνη...Τετοιο σκαουτιγκ ειχε ο παπαδοπουλος στην Καλαματα και για τα δεδομενα μας η Ξανθη...Ο Νινιαδης ειναι απλα της πλακας...

Ασε δε που τις μονες πραγματικες προτασειςτου Νινιαδη που εχω δει εγω ειναι αυτες που ειδαμε στον Ολυμπιακο και στην ελλαδα.: Χοβνανισιαν (χοχοχ), Λεοναρντο (χοχοχο) και Ντιογο (9 μυρια χοχοχοχ)...Αυτες ειναι οι προτασεις του Νινιαδη που υλοποιηθηκανε...Εκτος κι αν ο Νινιαδης προτεινει παιχταραδες και η διοικηση μαζευει τα σαπακια που αμφιβαλλω..
    Και τον Ντουντού πρότεινε. Έχει προτέινει και τον Τετέι, ακόμα και το Μάκο, για το Χοβνασινιάν δε θυμάμαι κάτι τέτοιο..
    Τώρα για αυτό που έλεγε ο Fakes η Δυναμό έδωσε τελικά 5-6 στην Κρουζέιρο, τον Κλέμπερ, που κάνει 4-5, και κάτι φραγκοδίφραγκα στους μανατζαραίους του (1,5-2,5). Άρα όντως κάπου εκεί στα 12...

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Επαιξε αυτος ο Γκιγερμε κοντρα στη Σαχταρ στο Ουεφα? Εγω γιατι δεν τον θυμαμαι καθολου? Αμα τον εχουν για παγκο στη Δυναμο, στην Ισπανια θα τον στειλουν να μαζευει ελιές στην Ανδαλουσία.

Ελεος πια με τη θεοποιηση ολων των πιτσιρικαδων της Βραζιλιας.

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τηλεφώνημα του Αρσέν Βενγκέρ περιμένει ο Πασκάλ Σιγκάν για να επιστρέψει στο Λονδίνο. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έφυγε από την Άρσεναλ για να παίξει στη Βιγιαρεάλ τη σεζόν 2005/2006, έμεινε ελεύθερος από τον ισπανικό σύλλογο.

Ο Γάλλος παίκτης, μιλώντας σε αγγλικό σάιτ, είπε πως «προς το παρόν προτιμώ να μείνω στην Ισπανία, αλλά δεν απορρίπτω και μία πιθανή επιστροφή μου στη Γαλλία. Από το να παίξω βέβαια σε ομάδες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Κατάρ και την Ελλάδα, από τις οποίες είχα προτάσεις, καλύτερα να σταματήσω το ποδόσφαιρο».

Φεύγοντας από τους «κανονιέρηδες» ο Σιγκάν είχε πάρει τη διαβεβαίωση ότι όποτε θελήσει να επιστρέψει στην αγγλική ομάδα, θα ήταν ευπρόσδεκτος. Το γεγονός αυτό επικαλέστηκε τώρα τονίζοντας ότι περιμένει τον Βενγκέρ να τον φωνάξει για να συνεργαστούν πάλι.

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Θα έρθει στον Ατρόμητο.

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

πολυ για μαλακες μας εχει αυτος.μας εχει εξισωσει με το καταρ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Ετσι μας εχουν οι περισσοτεροι εξω. Για να προσγειωνομαστε στη πραγματικοτητα. Οι περισσοτεροι ποδοσφαιριστες θεωρουν απλα την Ελλαδα μια τριτοκοσμικη χωρα ποδοσφαιρικα ή οποια εχει το προνομιο να βγαζει ομαδες στο Τσάμπιονς Λιγκ της Ευρωπης αντι γι'αυτο της Ασιας ή της Αφρικης.

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ετσι μας εχουν οι περισσοτεροι εξω. Για να προσγειωνομαστε στη πραγματικοτητα. Οι περισσοτεροι ποδοσφαιριστες θεωρουν απλα την Ελλαδα μια τριτοκοσμικη χωρα ποδοσφαιρικα ή οποια εχει το προνομιο να βγαζει ομαδες στο Τσάμπιονς Λιγκ της Ευρωπης αντι γι'αυτο της Ασιας ή της Αφρικης.
    γιατί ψέμματα είναι ;
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Το avatar του χρήστη Galletti97

Thanks
    2.508
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 588 φορές σε 425 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

[quote=Airness;459466]Τηλεφώνημα του Αρσέν Βενγκέρ περιμένει ο Πασκάλ Σιγκάν για να επιστρέψει στο Λονδίνο. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έφυγε από την Άρσεναλ για να παίξει στη Βιγιαρεάλ τη σεζόν 2005/2006, έμεινε ελεύθερος από τον ισπανικό σύλλογο.

Από το να παίξω βέβαια σε ομάδες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Κατάρ και την Ελλάδα, από τις οποίες είχα προτάσεις, καλύτερα να σταματήσω το ποδόσφαιρο».
    ώπα ρε μάγκα πού πας;;;ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις αυτά τα πρωταθλήματα;;;Ο Κριστιάνο είσαι;;;;ώπα κούλαρε λίγο!

ο Ολυμπιακος μπορει αξια να ανταγωνιστει τις ομαδες που έχεις παίξει εσύ(πλην 2-3 π.χ αρσεναλ.)

γι'αυτό μην ταράζεσαι και πολύ!

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατί ψέμματα είναι ;
    Ισα ισα.