Ξεσπασε στην Σουονσι,ε του πουστη δευτερη συνεχομενη γκελα δεν σηκωνε.
Ετσι ρε λιβερπουλαρα!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ξεσπασε στην Σουονσι,ε του πουστη δευτερη συνεχομενη γκελα δεν σηκωνε.
Τι κωλαρα εχει αυτη η Τσελσι ρε γμτ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ποια Τσέλσι καλέ? Η κόρη του Μπιλ Κλίντον?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χαχαχχαχα! Χασανε τελικα
Το ότι έχανε τετ-α-τετ ο Αγκουέρο δεν σημαίνει ότι η Τσέλσι έχει κωλάρα. Μην κάνετε λες και ανακαλύψατε χθες το ποδόσφαιρο... Έτσι είναι η μπάλα, αν έμπαινε το πέναλτι του Λάμπαρντ τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Όμως με το ΑΝ δεν παίζεις μπάλα. Όπως το έχασε η Τσέλσι, έτσι τα έχασε και η Σίτι. Αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου, ότι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Για αυτό μπορούμε να κάτσουμε να δούμε Μπαρτσελόνα-Κάτω Ραχούλα, ενώ θεωρούμε βαρετό το Περιστέρι-Ολυμπιακός στο μπάσκετ.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Η Σιτι ηταν καλυτερη και δικαια κερδισε.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Διπλή ψωλιά. Μπαμ μπαμ και 2-0 τα πετεινάρια
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
2-1 !!!
Τι εχασε ο Μπειλ!!!!!
2-0 η εβερτον τη σοτυ, με ωραιο γκολ του γελαβιτς, αν κ επαιζε σχεδον σολο το β με 10
οι μπουκ αρχισαν να πληρωνουν για τη γιουιτεντ δηλαδη![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Γιουνάιτεντ - Σίτυ απόψε, ε? Χμμμ, δεν ξέρω μόνο εάν μετά τη ματσάρα των Ιωαννίνων αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τις ομαδούλες του Μάντσεστερ.
με νίκη σήμερα επί των βρωμοπούστηδων της σίτι αγγίζουμε και με τα 2 χέρια το πρωτάθλημα
Tεράστιος ημιτελικός σήμερα ανάμεσα σε Τσέλσι και Σίτυ. Οχι ότι συγκρίνεται με τη γιγαντομαχία Χολέμπας vs Φιγκερόα, αλλά όσο να'ναι ένας ημιτελικός κυπέλλου Αγγλίας στο Γουέμπλευ ανάμεσα σε τέτοιες ομάδες έχει την αίγλη του.
Είκοσι επτά οπαδοί συνελήφθησαν και τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν μετά από βίαια επεισόδια που εκτυλίχθησαν έξω από το γήπεδο της Νιούκαστλ μετά την εντός έδρας ήττα των «καρακαξών» από τη Σάντερλαντ (0-3).
Οι οπαδοί έριξαν τούβλα, πέτρες και χτύπησαν τους αστυνομικούς ενώ άναψαν και φωτιές σε κάδους απορριμάτων. Ένας αξιωματικός διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να ακολουθήσει θεραπεία.
onsports.gr
Μακράν οι χειρότεροι οπαδοί στο νησί.
Bookmarks