Θα τους ξεκαβλώσει ο Σοάρες![]()
Θα τους ξεκαβλώσει ο Σοάρες![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μακαρι,αλλα το βλεπω λιγακι δυσκολο να κανει δευτερη σερι ηττα η Αρσεναλ στην εδρα της
ισως μια ισοπαλια ηταν καλο και για τους δυο μιας και ειναι στην ιδια βαθμολιγικη θεση.
Πούτσα σου λέω. Και βεντούζα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Eφοσον θα παιξουν πρωτα με την Γουεστ Χαμ τοτε δεν χανει η Λιβερπουλ.
Παντως σε περιπτωση νικης περναει την Αρσεναλ και φτανει την Εβερτον την οποια και εχει αργοτερα στο Ανφιλντ..
STOKE VS CITY
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 60 και είναι 0-0
γκολ η πουτανα η σιτυ
αυτά που παίζουν τωρα Αγγλία ειναι κύπελο έτσι?
Τι να μας πει η Αγγλία, έχει η Αγγλία Μπαογκς, Πίνο, Πανθράκες και Αεγκάρες;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
2-2 sto 85
ΛΗΝΤΣ 1-0 ΤΗΝ ΤΟΤΕΝΑΜ ΣΤΟ 15
Κλασικό αγγλικό κύπελλο όπου η έκπληξη είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση![]()
Αστειο κυπελλο για εμενα,καταντια να βλεπεις μεγαλες ομαδες να χανουν απο αερομαχους.
Αντε ρε σιτυ καφφωσε το
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κοιτα που θα γκελαρουν οι μαλακες
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks