Γκοοοοοοοοολ
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Καθαρο φαουλ πανω στον ναστασιτς το δινει πλαγιο στη γιουναιτεντ.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γκοοοοοοοοολ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μας ακύρωσαν γκολ που μάλλον ήταν κανονικό και κολλητά σκόραρε ο Γιαγιάς. Μεγάλο ντέρμπυ.
Κανονικότατο ήταν αλλα δεν πειράζει χαχαχα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
απ'οτι βλεπω το αισχρο σπρωξιμο στη γιουναιτεντ συνεχιζεται ε?
κλασσικα, οταν παιρνει σφυριγματα ο πρωτος ειναι εγκλημα, οταν παιρνει αλλος ειναι ανθρωπινα λαθη.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τι σφυριξεεεεεεε ελεος ρε ασε το πλεονεκτημα!!!!!
Γκοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλ
Μακαρι να χε μπει κι ο Τζεκο νωριτερα, οχι στο 85 ρε γμτ
Εδώ μας στερήσαν νταηλίδικα το 0-3 και μας κόστισε τώρα την ισοφάριση και κάθεσαι κι ασχολείσαι με πλάγια άουτ και πλεονεκτήματα.
Λαθος του εποπτη Κωστα, μεγαλο. Αλλα εδω μεχρι και τωρα σφυριζει ο διαιτητης ανυπαρκτο επιθετικο, με τη Σιτυ μεσα στη περιοχη, τι να λεμε. Τα κουκια τα πηρε η Γιουναιτεντ
Παντως φοβερο ματς
Ε αι σιχτιρ με τη κωλαρα του Τσιχλα πια. Δε ξανασχολουμαι.
ROBIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
2-3
Ρε Καραλή, τυφλός είσαι ή μεθυσμένος? Δε βλέπεις τίποτα?
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ποια κουκιά πήρε? Κάνεις το 0-3 και συντρίβεις τον αντίπαλο μέσα στην έδρα του. Κι ο διαιτητής στ' ακυρώνει και στην αντεπίθεση ο άλλος κάνει το 1-2 και ξαναβάζει την ομάδα στο ματς, εκεί που έπρεπε να είναι τελειωμένη.
Μη γίνει καμιά τέτοια φάση απόψε κι ακυρώσουν κανά γκολ του Τζιμπούρ και μετά μου λες ότι δεν δώσαν πλάγιο στον Σπυρόπουλο.
Red Sting (09-12-12)
RVP και τοσο απλα!
λεφτα-γνωση σημειωσατε διπλο.
δικαιωση του ποδοσφαιρου να παρει το φετινο πρωταθλημα η γιουναιτεντ.
οσο για τη διαιτησια, δεν ειδα το ματς αλλα απ'οτι καταλαβα η γιουναιτεντ πηρε τα κουκια και η σιτυ το υπολοιπο καρπουζι....
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Βλέπω το Εβερτον-Τόττεναμ από το 20ό λεπτό μέχρι τώρα που τέλειωσε το ημίχρονο. Καλύτερη η Εβερτον, για τα ρηχά νερά ο Μιραλλάς. Αυτός που μ' εντυπωσιάζει είναι ο Φελλαινί που θυμίζει Τάσο Μητρόπουλο στα νιάτα του. Πραγματικό παγοθραυστικό, τον τραβάνε, τον κλωτσάνε, τον αγκαλιάζουν για να μη πηδάει στις σέντρες κι ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Yπάρχει σε σοπκαστ το Εβερτον-Τοτεναμ?
Εγώ το βλέπω σε λινκ. Το Σοπκαστ ούτε ξέρω πως δουλεύει.
Πανεύκολο είναι έχει ανεβάσει οδηγίες ο Ζουπάνος (στα γενικα θέματα). Και δεν κολλάνε καθόλου τα λινκς. Βέβαια τώρα ψιλοανησυχω γιατί δεν βρίσκω το ντέρμπι σε σοπκαστ. Εδώ μέχρι και με τον Πλατανιά και με ΠΑΟΚ το είδαμε σε πολύ καλή ανάλυση.
Bookmarks