Βασικος ο καραγκουνης κοντρα στη σαντερλαντ
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Βασικος ο καραγκουνης κοντρα στη σαντερλαντ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Α, γι' αυτό πρόκοψαν?
Για την κοκκινη καρτα που εφαγε παικτης της Φουλαμ ευθυνεται ο Καραγκουνης,μοναδικη στιγμη,πρεπει να την δειτε.
σημερινό μενού έχει πολλά ματσ διαλέγω τα
EVERTON VS NORWICH
MAN.UNITED VS QUEENS PARK RANG. 17.00 και τα δύο γαμωτο
Ο μιραλας τι γινεται? ειναι παγκο?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Aκόμα μία γκέλα για την Τσέλσι, αυτήν τη φορά με τη Φούλαμ εντός. Γεια σου Μπενίτεθ προπονηταρά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
θα τους αποτελειώσει Κοσμά
differance (28-11-12)
Ολα ρολοι πανε για να παρει πρωταθλημα η United που το σαββατο παιζει με την Ρεντινγκ.
Λιβερπουλ-Σαουθαμπτον
Μαντσεστερ Σιτι-Εβερτον
Γουεστ Χαμ-Τσελσι
Φουλαμ-Τοτεναμ
Αρσεναλ-Σουονσι
Ολα αυτα Σαββατο.
Geo 5 (28-11-12)
Αυτά είναι! Σχολάω στις 3:30! Καναπές και νέσκαφε! Έλα ρε Πρέμιερ!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Reds (29-11-12)
Η Σίτυ θα καθαρίσει την Έβερτον και η Γουέστ Χαμ την Τσέλσι!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Για φετος μιλαω,εχω δει ολες της μεγαλες ομαδες και η λιβερπουλ παιζει το καλυτερο.
Το συστημα που παει να περασει ο Ροτζερς ταιριαζει απολυτα,επιθετικο ποδοσφαιρο με πολλες φασεις για γκολ.
Το οτι δε ειναι στην πρωτη 3αδα της Πρεμιερ δεν παει να πει οτι δεν παιζει ωραιο ποδοσφαιρο.
RRRRRRRRRRRRRRRROONEY!
0-1
RRRRRRRRRRRRRRRROONEY!
0-2
Ρε τους "αραπάδες" πάλι τον πίνουν;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
το μπουλο κωλοομαδα, γαμω τα πετροδολλαρα σας
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πριν αλέκτωρ λαλήσει μια φορά η Σίτυ θα ψάχνει για προπονητή. Ευκαιρία για τον Φερέιρα τώρα που είναι άνεργος.
Εγω το χω πει αυτος δεν ειναι προπονητης για τετοια ομαδα. Σιγα τους παιχτες που η γιουναιτεντ εχει ομως προπονητη
Bookmarks