Τι δείχνει?
Επιτέλους ξεκίνησε το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.
Τι δείχνει?
Δεν έχω Νόβα. Πάντως αργότερα είναι το καλό ματς, Νιούκαστλ-Τόττεναμ στις 7.30!
Πρώτο γκολ της σαιζόν από τη Σουόνσι πριν λίγο, μέσα στη ΚΠΡ.
Ρικάρντο Καρβάλιο στη ΚΠΡ, παρέα με Ντζιμπρίλαρο.
Πολλά λεφτά ρίχνουν αυτοί, να δω αν θα φτιάξουν ομάδα.
2-0 τα σφυριά ευχομαι να μην δικαιωθεί ο sirkostas και να μεινιε στην κατηγοριία
3-0 τα σφυριά
Τι έχει παιχτεί με τη Nova και την Πρέμιερλιγκ; Διαβάζω σήμερα πως τα παιχνίδια που είναι στις 17.00 δεν θα τα δείξει..
Το ίδιο αύριο και με το Λίβερπουλ - Άρσεναλ.
captain-cook (01-09-12)
Tο Λίβερπουλ - Άρσεναλ το δείχνει την Δευτέρα στις 19:00 σε μαγνητοσκόπηση. Στο καπάκι ζωντανά το Ατρόμητος - Μπαουγκάρα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Στη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος πήραν το πορτογαλικό. Και μπορεί να μείωσαν τους αγώνες της Premier αλλά πήραν το πακέτο του Champions League που αντιστοιχούσε στο Μega. Kαι αν προσθέσετε το ελληνικό πρωτάθλημα και την Euroleague, νομίζω για μας τους γαύρους η nova είναι μονόδρομος.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
τελος το πρωτο ημίχρονο , Τοτεναμ Νοργουιτσ ,0-0
1-0 ΤΟΤΕΝΑΜ
1-1 Η ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ ΤΗΝΝ ΤΟΤΕΝΑΜ ΚΑΛΟ ΜΑΤΣΑΚΙ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (01-09-12)
Μπήκε αλλαγή ο Καλύτερος Γαμιάς στο μάτς της Γουέστ Μπρομ με την Εβερτον στο 62' και μετά από λίγο η πρώτη άνοιξε το σκορ και τώρα προηγείται με 2-0.
Γουρλής.![]()
chainsaw (01-09-12)
Μόνο οι άγγλοι τα κάνουν αυτά. Ο Γκρανέρο χθες ανακοινώθηκε απο τη ΚΠΡ κι απόψε είναι 11αδάτος κόντρα στη Σίτυ, στο ματς που αρχίζει σε 10 λεπτά. Ανάθεμα κι αν έχει μάθει τα ονόματα των συμπαιχτών του.
Κι από την άλλη ξεκινάει ο Ρόντγουελλ που ζήτημα είναι κι αυτός να έχει μια βδομάδα στο Μάντσεστερ.
ΚΩΣΤΑ ΤΙ βλέπεις?
Bookmarks