«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πρεμιερσπιπ και πρασινα αλογα. Μολις τελειωσε η Μπολτον η Σιτυ εβαλε για πλακα δυο γκολακια. Κατα τα αλλα πρεπει να πιστεψουμε οτι οι αγγλοι εχουν το μοναδικο αγνο πρωταθλημα στον κοσμο!!!! Το παιχνιδι σημερα ηταν αντιγραφη του ντορτμουντ-μαρσειγ, ξςφτιλα ετσι απλα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
sadi (13-05-12)
Συμφωνώ στην ιδέα Ιάκωβε όμως διαφωνώ στην απαξίωση. Πρωτάθλημα που χαίρομαι να βλεπω τους αγώνες του, ζμπουτζαμ αν ειναι στημενοι ή όχι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Είμαι Λίβερπουλ αλλά η φετινή Σίτυ με κέρδισε με τις εφμανίσεις της! Πανάξια πήρε το Πρωτάθλημα, είχε καλύτερη ομάδα απ'όλους!
Το χάρηκα πραγματικά γιατί ο τσίχλας .. έφαγε χοντρή πούτσα!
www.f1rstlap.com
μπραβο στη σιτυ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αν και φλωράκια, δείχνουν να χαίρονται κάθε Κυριακή τα ματς, χωρίς ακρότητες.
Και ακόμη πιο εντυπωσιακό το γεγονός ότι βλέπουμε και πολλές γυναίκες "στην πρώτη γραμμή"...
sirkostas (15-05-12)
Που ήταν καλύτερη η Σίτυ?
Αν κοιτάξουμε τα derby (City-United-Arsenal-Tottenham-Newcastle-Chelsea) μεταξύ των πρώτων 6 ομάδων του πίνακα .. η City έχει 8 νίκες και η United 6. Η βασική διαφορά είναι ότι η City υπερτερεί σε 2 μόλις νίκες. Νίκες τις οποίες έκανε επάνω στη United, με συνολικό σκορ 1-7!!! Και η 6αρα ήταν μέσα στο Old Trafford. Επίσης, η City εκμεταλλεύτηκε την έδρα, δεν έχασε μέσα στο Etihad, πράγμα που δείχνει σταθερότητα και δίνει τίτλους (βλέπε Καραϊσκάκη στον Ολυμπιακό). Δίκαια το πήρε η City. Απλά είχε έναν κακό Μάρτιο .. κι εκεί η United ξανα-πήρε τη διαφορά!
www.f1rstlap.com
Η Γιουναιτεντ εκανε εκπληκτικο β'γυρο με 15 σερι αγωνες αηττητη και μολις μια ισοπαλια,το οτι κρεμαστηκε μονη τις σε σχοινι που πηγε να κρεμασει αλλους αυτο ειναι αλλο καπελο.
Ακομα και στατιστικα σε Επιθεση-Αμυνα- κατοχη ηταν πολυ ανωτερη απο την Σιτι,ειδικα ξαναλεω στον Β' γυρο.
Ρε παιδιά τι το κουράζετε? Τίτλος που κρίθηκε σε ισοβαθμία θα είναι πάντα διεκδικούμενος κι από τους δυο. "Αχ να μη φέρναμε εκείνη την ισοπαλία εκεί" θα λέει ο ένας, "Ναι, αλλά κι εμείς στο άλλο που φάγαμε το γκολ στις καθυστερήσεις..." θα λέει ο άλλος.
Το πήρε η Σίτυ, με γεια της με χαρά της. Λες κι έχει υπογράψει η MU συμβόλαιο ότι θα το παίρνει κάθε χρόνο.
Του χρόνου με υγεία.
Δεν μας κουράζει ρεεεε!![]()
Απλά για να του τη λέω .. πιο πολύ!![]()
www.f1rstlap.com
Reds (17-05-12)
Ακριβώς αυτό που έλεγα στο άλλο θρεντ. Τέτοιον θέλει η MU, παίχτη να κάθεται στον πάγκο και να μπαίνει μόνο περιστασιακά και να τα καρφώνει. Και να μη κοστίζει ένα βαπόρι λεφτά, ώστε το πακέτο να δοθεί για κάποιο μεγάλο χαφ στο στυλ του Φαμπρέγκας.
Ο Σολσκιερ ηταν το παιδι θαυμα στην Μαντσεστερ,ηξερες οτι μολις τον σηκωνε ο Σερ Αλεξ για αλλαγη θα σκοραρε σιγουρα!
Εξαιρετικος επιθετικος με πολυ καλη τεχνικη.
Ακριβώς, ο τέλειος παγκίτης, η χρυσή αλλαγή που λέμε.
Η Ευρωλίγκα του 2012 και το απύθμενο κόμπλεξ των οπαδών της πρώην ομάδας μου με οδήγησαν στον Ολυμπιακό.
Bookmarks