Πως είναι έτσι το παντελόνι του στον καβάλο? Χέστηκε?
Τότεναμ - Τσέλσι αυτήν τη στιγμή (ΕΤ3) στον 2ο ημιτελικό του κυπέλλου Αγγλίας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
0-1 με τον Ντρογμπά στη λήξη του ημιχρόνου
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
0-2 με τον Μάτα στο 50' ΑΛΛΑ έχω την εντύπωση ότι η μπάλα δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή.
1-2 με τον Μπέιλ στο 56' και το παιχνίδι παίρνει φωτιά!
(βασικά υπάρχει πέναλτι και αποβολή του Τσεχ πρώτα αλλά ο ρέφερι την έκανε γαργάρα)
1-3 με τον Ραμίρεζ και 1-4 με γκολάρα του Λάμπαρντ οπότε το πράγμα ξεκαθαρίζει. Τσέλσι - Λίβερπουλ λοιπόν ο τελικός!
Chelsea? Νομίζω ότι θα μας κερδίσει ο Ντι Ματέο στον τελικό!
www.f1rstlap.com
1-5 με τον Μαλουντά στις καθυστερήσεις.
Σάββατο 5 Μαΐου λοιπόν ο μεγάλος τελικός!
Άλλη μια κόκκινη κούπα.
Καλά εχθές τα νούμερα της Τσέλσυ δεν σεβάστηκαν το 1 λεπτού σιγή για τα θύματα του Χίλσμπορο;
Τελικά η βλακεία είναι παγκόσμια.
Για όσους δεν το 'χετε δει, προσέξτε στο coreo των οπαδών της Liverpool πάνω από το YNWA
YNWA
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
differance (16-04-12), Reds (16-04-12)
differance (16-04-12)
Άσε ρε αν και United. Προ τριμήνου Λίβερπουλ ήσουν![]()
Reds (16-04-12)
Το Σάββατο 5 Μαΐου και ώρα 19:15 (17:15 ώρα Αγγλίας) θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα στη [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και την [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] στο «Γουέμπλεϊ», όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.
Ο φετινός, θα είναι ο πρώτος τελικός μετά από 19 χρόνια, ο οποίος θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων, με τον τελευταίο να είναι αυτός ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ το 1993, ενώ για πρώτη φορά μετά το 2007, όταν άνοιξαν οι πύλες του νέου «Γουέμπλεϊ», αλλάζει η «παραδοσιακή» ώρα τέλεσης του αγώνα (15:00). Να σημειωθεί ότι η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο θα βάλει στα ταμεία της 1.800.000 λίρες, ενώ η άλλη φιναλίστ θα λάβει 900.000 λίρες από την FA.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Kαλα ρε..Τοσα πολλα χρηματα δινουν για ενα κυπελλακι στην Αγγλια??
Κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής της 'Εβερτον ψηφίστηκε ο Βέλλιος!
Bookmarks