Ας πάρει κι αυτή τη τσαγιέρα γιατί τη χρειαζόμαστε!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Μ' αυτά και μ' αυτά χάσαμε και το ντέρμπι στην Αγγλία, Άρσεναλ-Γιουνάιτεντ είναι στο 1-1 στο 80'...
Edit: 1-2 μόλις η Μαν. με τον Βαλένσια στο 81'...
γκολαρα η United
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Α,ρε πούστη μου Πρέμιερ, κι εγώ θεωρώ αστέρι τον Μιραλάς και τον Αβδούν...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
εγώ πάντως το είδα το ματσάκι, όπως και τη ματσάρα της Σίτι με την Τότεναμ. σιγά μην χαλαστώ με τον Μαρινακικό
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Eιδα και τα 2 παιχνιδια τις Αγγλιας και εμεινα ευχαριστημενος ποδοσφαιρικα για την κυριακη..Αυτο ειναι ποδοσφαιρο!
Η Μεγαλη Μαντσεστερ ειναι αλλο πραγμα..![]()
ναι αλλα ο μαυρουλης ο μπαλοτελι δεν τον εβγαλε...με κοκκινη απευθειας...εκανε ενα φαουλ...και τον χτυπησε και απο πανω...και βαζει το γκολ στο τελος...κατα τα αλλα και γαμω τα ματς ναι.Σαν το Ελληνικο πρωταθλημα ομως με τα κανταρια μπαλας οχι...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο Μπαλοτελι οσο ταλεντο εχει στο ποδοσφαιρο τοσο μεγαλο σκουπιδι εχει στο μυαλο του.
Αν θα σταματησει να τον παιζει θα γινει παιχταρας...αλλα που..μικρος αμα το μαθεις μεγαλος δεν το αφηνεις..λεει μια παροιμια.
Ναι ξερει μπαλα αλλα ειναι και πολυ κωλοπαιδο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Για το FA Cup, Άρσεναλ - Αστον Βίλα 0-2(!) στο 48'...
Άντε να βγαίνουν κι αυτοί να μην έχουμε μπελάδες στα πόδια μας προς τον τελικό του FA Cup!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
1-2 μειώνει ο Φαν Πρόπερσι στο 53' με πέναλτυ...
Φαν Τουχρόνου θα ισοφαρίσει η αρμάδα.
2-2 ο Γουόλκοτ!![]()
Φαν Αντιπρόπερσι και γυρνάει το ματς.
3-2 ο Φαν Πρόπερσι και πάλι με πέναλτυ!![]()
Να μη γράψω άλλο γιατί θα είναι γκζεφτίλα ε; Κρίμα και έλεγα να το δω το ματσακι αλλα προτίμησα να αράξω.
Κάθομαι και βλέπω Κέλσι - Μάντσεστρε. Αυτός ο Ντε Χέζα, τον έχω δει καμιά δεκαπενταριά φορές φέτος, μιλάμε το παλικάρι είναι δέκα κλάσεις κατώτερος του Μίρτσου ξεμέθυστου.
Bookmarks