chainsaw (29-10-11)
Άλλη μια ματσάρα μας προσφέρει και αυτό το Σ/Κ η Πρέμιερ Λιγκ! Τσέλσι-Άρσεναλ 3-4!
chainsaw (29-10-11)
3-5 απο τον φαν περσι
Έλα ρε Αρσεναλάρα!!
Απίστευτο παιχνίδι! Και δεν το είδα όλο γιατί έβλεπα την κωλόφαρδη την Γιουνάιτεντ ο μαλάκας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δυσκολεύεται η Σίτυ απέναντι στη Γουλβς. 0-0 στο ημίχρονο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
3-1 η Σίτυ, αέρας!
Sent from my iPhone using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Νεκρός ο Γκάρι Σπιντ
Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Ουαλίας, Γκάρι Σπιντ. Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι αφαίρεσε τη ζωή του.
κριμα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πραγματικά άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Νέος άνθρωπος, εμφανίσιμος, φιρμάτος, με φράγκα...και πάει κι αυτοκτονεί. Τι να πει κανείς?
Ενώ [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] από την άλλη πλευρά...στη καραμπουτζακλάρα του! 16 παιδιά με 14 γυναίκες και δεν έχει και φράγκο να τα συντηρήσει!![]()
chainsaw (28-11-11)
ποιος ειναι αυτος κωστα?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sk12072 (28-11-11)
ευχαριστω μαργαριτα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πέταξε μια φοβερή γκολάρα ο Φαν Πέρσι στο παιχνίδι με την Έβερτον, πριν από λίγο, άλλο πράμμα!
BrazHlias (11-12-11), VALVERDES_7 (11-12-11)
14 αγωνιστικές κράτησε το αήττητο της Μάντσεστερ Σίτυ αλλά απόψε την έπνιξε ο Βόας![]()
Σιχαμένες ομάδες και οι δύο μαμώ τα λεφτά τους.
BrazHlias (12-12-11)
Tότεναμ - Τσέλσι 1:1 ημίχρονο στο Λονδρέζικο ντέρμπι.
Bookmarks