Απομακρύνετε τα παιδιά από τους δέκτες σας
Απομακρύνετε τα παιδιά από τους δέκτες σας
εγώ το άφησα στο 3-1
πότε πήγε 5-1![]()
6-1![]()
Διώξτε τον Βεγκέρ
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
6-1????????????????? wtf???
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πόλο παίζουνε αυτοί??
7-2 έφτασε το σκορ...
Βάλε ακόμα ένα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
8-2????
Μα ειναι δυνατον????
Βενγκερ παραιτησου ρεεεεεεεεεεεε
δεν υπάρχει αυτό το σκορ στην Ελλάδα αν κάποιος από τους 3 μεγάλους έτρωγε 8 γκολ δεν μπορώ να φανταστώ τι θα επακολουθούσε μετά
καλε τι γινεται
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Eτσι που παει η αρσεναλ ή θα την στειλουμε νωρις σπιτι της ή θα ξεσπασει πανω μας.
Ελπιζω οι δικοι μας στο μεταξυ μας παιχνιδι να μη τη δουν οτι ειναι οι καινουργιοι ζινταν και ρομπερτο καρλος,την υποτιμησουν και αρχισουν τις μαλακιες.
5 η Σίτυ μέσα στην Τότεναμ, 8 η Γιουνάιτεντ στην Άρσεναλ, πυροβολούν αδιακρίτως οι ομάδες του Μάντσεστερ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
8-2 ... νταξ δεν είναι τόσο καλή ... την έχουμε.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
differance (28-08-11)
Γουίκαμ ο αντι-Γκιάν
Η απόφαση του Ασαμόα Γκιάν να αποχωρήσει από τη Σάντερλαντ για την Αλ-Αΐν δεν έδεσε τα χέρια του Στιβ Μπρους. Η λύση είναι έτοιμη και την έχει στα πόδια του ο Κόνορ Γουίκαμ.
Ο νεαρός επιθετικός καλείται να κάνει το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ και να καλύψει το κενό του ικανότατου φορ των «μαυρόγατων» που αποφάσισε απρόσμενα να αποχωρίσει.
Ο Μπρους όμως πιστεύει ιδιαίτερα στην ποιότητα του Γουίκαμ και αυτό φαίνεται και από την επιμονή του προς τη διοίκηση της ομάδας για να αποκτηθεί ο Άγγλος παίκτης από την Ίπσουιτς με την τιμή του να εκτινάσσεται στις 8 εκ λίρες.
γαμώ το μυαλό σου ρε μαλάκα......νέο παιδί και πας εκεί στα αλ μπουλάχ????? ρε καλά έλεγε ο Γεωργίου πως οι μαύροι ποδοσφαιριστές και σε κενή εστία θα σημαδέψουν το δοκάρι , γιατί είναι άσπρο....εσύ μάλιστα το έκανες και στο ματς με την Ουρουγουάη σε πέναλτι στο 90φεύγα και στέρησες από την ομάδα σου την πρόκριση.....άκου Αλ-Αΐν ρε φούστη μου...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Eίναι κόλπο του Μαρινάκη. Μετά από κάνα χρόνο θα τον φέρει δανεικό στον Πειραιά.
Ο Απόστολος Βέλλιος πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Premier League και ουσιαστικά χάρισε στο 84' την νίκη στην Έβερτον επί της Γουΐγκαν στο "Γκούτισον Παρκ".
Ο 'Ελληνας στράικερ μπήκε στο ματς στο 66' αντί του Κόουλμαν και στο 84' έδωσε προβάδισμα με 2-1 στην Έβερτον, για την οποία στο 98' έκανε το τελικό 3-1 ο Ρόιστον Ντρέντε.
Ο Βέλλιος σκόραρε με εξαιρετική κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από την σέντρα του Χίμπερτ.
Μπραβο στον μικρο.Ευτυχως εφυγε απο δω νωρις και γλιτωσε.
Bookmarks