Πωπω.παναγια μου, ευτυχως. Τρομαξα οταν ειδα το βιντεο
Αμάν.....Είχε μείνει αναίσθητος; Θα πήγε η ψυχή όλων στον Άδη και θα γύρισε...Ευτυχώς που δεν ήταν τίποτα σοβαρό...
Πωπω.παναγια μου, ευτυχως. Τρομαξα οταν ειδα το βιντεο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
εγω δεν το ειδα και ουτε θα το δω, δε μπορω να βλεπω γενικα φασεις με σοβαρους τραυματισμους....
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τι πούτσα είναι αυτή που τρώει η Τότεναμ σήμερα?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Είναι από τα ματς που δείχνουν ότι η Σίτυ άλλαξε επίπεδο και πάει ξεκάθαρα φέτος για πρωτάθλημα.
Καρέ από τον Τζέκο
δεν θέλω να φανταστώ πως θα νιώθει ο sk12072![]()
kolimenos (28-08-11)
όλες τις αντιεμπορικές διάλεξες,πώς και έτσι?
εγώ εκτός του Θρύλου είμαι Μπάρτσα από Ισπανία και Esteghal Dushanbe από Τατζικιστάν![]()
Ποια Σίτυ, ποια Τότεναμ και ποια United! Λίβερπουυυυλ!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
www.f1rstlap.com
differance (28-08-11), Faithful (28-08-11), vasilis-thrylos7 (28-08-11)
Πωπω τι έβαλε ο Γιάνγκ!!
Χαμένο πέναλτι για την Άρσεναλ
και στο καπάκι 2-0 η Man Utd με γκολ του Young!
chainsaw (28-08-11)
Φάση καρμπόν του Γουέλμπεκ με αυτή του Ριέρα... και θλάση! Αυτός ο Σερ Άλεξ ρε παιδί μου χάλια προετοιμασία...![]()
Red Sting (28-08-11)
Παρακαλούνται οι φίλοι της Άρσεναλ να κλείσουν την TV... ακολουθεί σκληρό πορνό!
Τι ύμνος είναι αυτός που έχει η Γιουνάιτεντ ρε; Τώρα τον άκουσα πρώτη φορά! Λες και παρελάβνουν τα SS των Ναζί σε ρυθμούς disko είναι...Ασε που όταν ξεκινάει είναι σαν του Θρύλου...
Eυτυχώς δεν πέσαμε με τη Μάντσεστερ
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks