ααα ρε καριόλα Βίλα.....γιατί έχεις αγώνα το σαββατοκύριακο???? έτοιμοι ήμασταν να τον κλείσουμε τον Μακούν...![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ααα ρε καριόλα Βίλα.....γιατί έχεις αγώνα το σαββατοκύριακο???? έτοιμοι ήμασταν να τον κλείσουμε τον Μακούν...![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Arsenal Liverpool 0-0 στο πρωτο ημιχρονο.
Kαι 0-2 τελικό
Ρεφάραμε την ισοπαλία της πρεμιέρας και μένουμε κοντά στην κορυφή.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
vasilis-thrylos7 (20-08-11)
μεγάλη ομάδα η φετινή Άρσεναλ. για μεγάλα πράγματα.....άντε να την τελειώσουμε την άλλη εβδομάδα μες το Emirates
― Bertrand Russell
Πάμε μωρή Λιβερπουλάραααααααα, πάμε ρε Dalglish!![]()
www.f1rstlap.com
όσοι είστε στοιχηματάκηδες σας προτείνω να παίξετε τον υποβιβασμό της Στόουκ και της Νόργουιτς. καλά μιλάμε τόσα χρόνια βλέπω πρέμιερ λιγκ, τέτοιες κωλοομάδες δεν ξαναείδα...μόνο 10 λεπτά άντεξα να δω από τον αγώνα τους. αν καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία, είτε θα είναι εξαιρετικά κωλόφαρδες είτε θα έχει πέσει πολύ το επίπεδο στην Πρέμιερ...
― Bertrand Russell
Στόουκ... Στόουκ... Τι μου θυμίζει?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Α ναι, είναι αυτή που ΘΑ κάνει πρόταση για τον Τοροσίδη![]()
Τι έφαγε ο μαλάκας ο Γιασκελάινεν... Μπόλτον-Σίτυ 0-1 με τον Σίλβα στο 25'
Kαι για να μη ξεχνιόμαστε, ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΤΟΤΕΝΑΜ στις 22:00 (Nova)
Καλύτερη η Τότεναμ μέχρι το 60' αλλά άμπαλη και ανίκανη να εκμεταλλευτεί την άμυνα ανάγκης της Γιουνάιτεντ. Στο 61' σκόραρε ο Γουέλμπεκ με κεφαλιά και έκτοτε οι πετεινοί έγιναν κότες και ρούφηξαν άλλα 2 σαν σε προπόνηση (το γκολ του Άντερσον ήταν ποίημα). Τελικό σκορ 3-0 με τη Γιουνάιτεντ να παίζει διαστημικό ποδόσφαιρο επί μισή ώρα με κάτι απίθανους παίχτες όπως Γιανγκ, Κλέβερλι κλπ.
Τελικά άμα έχεις προπονητή...
Κοσμά ο Γιανγκ ήταν επί χρόνια ένας από τους κορυφαίους ακραίους της Πρέμιερ με την φανέλα της Βίλα. μόνο τυχαίος δεν είναι.
μεγάλη νίκη η σημερινή! φοβερό παιχνίδι από τον Ουέλμπεκ , ο οποίος φαίνεται πως πήρε με το σπαθί του φανέλα βασικού!!
ααα ρε Σερ Άλεξ....είσαι κορυφή!!!!!!!
― Bertrand Russell
chainsaw (27-08-11), differance (22-08-11), ffyiannis (23-08-11)
Το θέμα είναι ότι δυσκολεύεται να χωρέσει στην εντεκάδα τον Τσιτσαρίτο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
www.f1rstlap.com
δεν θέλει να τον χωρέσει, γιατί δεν γίνεται να χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα με τον Ρούνεϊ και τον Ουέλμπεκ. σε κάποια ματς είναι πολύ πιθανό να φάει πάγκο ένας από τους 2 Άγγλους ή ακόμη και οι 2, ώστε να παίξει ο Μεξικανός και ο Βούλγαρος.
― Bertrand Russell
Ελαφριά διάσειση τελικά. Γερό κεφάλι ο Ντρογμπά, ευτυχώς!
Bookmarks