Άνοιξε μωρέ μας έχεις σπάσει τα παπάρια πχια!
Η Marca γράφει ότι ο Βαγγέλας θέλει τον Βαλβέρδε στη Φόρεστ. Να πούμε ότι παρά την νέα γκέλα προχθές, έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την έξοδο στην Ευρώπη, στη χειρότερη στα προκριματικά του Κόνφερενς. Το γιατί, το αναλύω από κάτω.
6+2 είναι τελικά τα εισιτήρια, γι' αυτό δείχνει μέχρι τον 6ο στη βαθμολογία και απορούσα. Οι 5 πάνε Τσάμπιονς Λιγκ, ο 6ος με τον νικητή του FA Cup πάνε στο Europa και ο νικητής του Carabao (το έχει πάρει ήδη η Νιούκαστλ), πάει Κόνφερενς.
Αν η Νιούκαστλ βγει στην 6αδα που είναι σχεδόν σίγουρο, αφήνει τη θέση του Κόνφερενς στον 7ο, δηλαδή στη Φόρεστ, η οποία την έχει κλειδώσει με +7 από τον 8ο και 2 αγωνιστικές ακόμα. Και αν η Σίτι πάρει το FA Cup και βγει στην 5αδα, αφήνει τη θέση του Europa στον 7ο και η Φόρεστ αφήνει το Κόνφερενς στον 8ο.
Συνοπτικά λοιπόν, έχει 100% για Κόνφερενς, θα δώσω ένα 90%-95% να ανέβει στο Europa και ένα 5%-10% να βγει Τσάμπιονς Λιγκ.
Άνοιξε μωρέ μας έχεις σπάσει τα παπάρια πχια!
Η Φόρεστ τον ήπιε 0-1 απ' την Τσέλσι στο ματς της σύγχρονης ιστορίας της για έξοδο στο Τσουλού. Δεν κατάφερε να πάρει ούτε το Χ για να βγει Europa και πάει Conference.
Εγώ θα πω ότι τηρουμένων των αναλογιών, μία χαρά τα πήγανε και τους πήγε και η χρονιά "κουτί", γιατί τόση μετριότητα σε όλο το πρωτάθλημα ακόμα και από τους καλούς, δεν είναι δεδομένο ότι θα ξαναβρείς. Ο προπονητής, καλό είναι να μην χρεωθεί μόνο τα τελευταία, γιατί βλέπανε και με τον Κούπερ που τον είχανε εικόνισμα τί γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks