Εμεις; Του Κέιν πες το, που κάνει τον παρασκηνιούχο παλαίμαχο πριν το εκτός και ανοίγει το στόμα του στους δημοσιογράφους κράζοντας συμπαίκτες...
Έχουμε και το ματσάκι με τους Άγγλους αύριο, μην το ξεχνάμε, ε>?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εμεις; Του Κέιν πες το, που κάνει τον παρασκηνιούχο παλαίμαχο πριν το εκτός και ανοίγει το στόμα του στους δημοσιογράφους κράζοντας συμπαίκτες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν είναι καθόλου τυχαίο, τελικά ότι αυτός ήταν var στο Ισπανία - Γερμανία και καθόλου σύμπτωση ότι ο μόνος που τον υπερασπίστηκε, ήταν ο κριματάς, ο Νέβιλ...
Το θέμα είναι τι κάνουν στην Αγγλία που αφήνουν κάτι τέτοιους (γιατί ούτε και ο Άτγουελλ είναι στα καλά του και δεν είναι οι μόνοι) να τρώνε κοσμάκη στο γόνατο και να γελάει όλη η υφήλιος με τις υποδείξεις τους... Γενικά έχει μία τριετία στην Αγγλία που η συζήτηση για την ποιότητα της διαιτησίας έχει ενταθεί.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ρόρι Ντέλαπ: O «ακοντιστής» που προκάλεσε χάος στην Πρέμιερ Λιγκ
https://egglezoi.gr/rory-delap-o-akontistis-pou-prokalese-haos-stin-premier-league/
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Την κερνάμε και τη Σίτι.
Πάντως τί ωραία γραφικά, logo, "UI" όπως θέλετε πείτε τα έχουν πάντα οι μπαγασες στην premier.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μέχρι και ο Σαλάχ τα χάνει μόνο ο κάμπιας τα χώνει όλα
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (01-12-24)
Λίγο μούφα μου φάνηκε το πέναλτι.
Περιπατος της Λιβερπουλ. Τελος εποχης για τη Σιτι, δε βλεπω πως μπορουν να επιστρεψουν και δε βλεπω πως μπορει να χασει αυτον τον τιτλο η Λιβερπουλ. Κουρασε ο Πεπ, ωρα να δουμε κατι διαφορετικο, διαφορετικες ιδεες.
Καλά, η Λίβερπουλ έχει αυτοκτονικές τάσεις στο DNA της αλλά ναι, δύσκολο να γυρίσει αυτό![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Βλέπω μέχρι τα Χριστούγεννα να είναι η γιουναιτεντ πάνω από σιτυ
Ματσάρα στο ΠαλαιοΤράφορντ με τη Φόρεστ να βίαζε την ΜανΓιου μέχρι το 60' αλλά μείωσαν οι πούστηδοι σε 2-3. Βάστα ξαδέρφη.
Και η Σιτυ καλα τα πηγε παλι![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (07-12-24)
θα βαλει καινουργια γουστα ο Πεπ, ξερω γω θα αυτομαστιγωνεται τα βραδια τωρα η θα βαζει γκομενες να του στριβουν τα αρχιδια
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Βλέπεις αγγλικό πρωτάθλημα (οποιοδήποτε ματς) και το γήπεδο είναι γεμάτο, υπάρχουν φίλαθλοι και από τις 2 ομάδες, ωραίο ποδόσφαιρο, φάσεις, γκολ κλπ.
Γυρνάς μετά στο ελληνικό πρωτάθλημα (βλ. Βόλος - Αστέρας), το γήπεδο είναι άδειο λες και παίζουν κεκλεισμένων των θυρών και σου κόβεται αμέσως η όρεξη να παρακολουθήσεις το ματς.
Και γυρνάς ξανά στο αγγλικό πρωτάθλημα![]()
Bookmarks