Ντέρμπι; Ποιο ντέρμπι; Άλλη μια χρονιά με τσιμπούκια για τη ΜανΓιου.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ σε λίγο (18:00) στο κλασικό αγγλικό ντέρμπι - για όποιον θέλει να περάσει ένα ευχάριστο απόγευμα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ντέρμπι; Ποιο ντέρμπι; Άλλη μια χρονιά με τσιμπούκια για τη ΜανΓιου.
differance (01-09-24)
E ντέρμπι, στα χαρτιά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Τεράστιο διπλό της Φόρεστ μέσα στο Άνφιλντ με 0-1 και παραμένει αήττητη (2-2-0)!
Παρτε την μπουτσα της Νοτιγχαμ, αλλα ειδες τι γνεται αμα εχεις προεδρο κ σοβαρη διοικηση?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Στενοχώρια βλέπω πάλι φέτος για κάτι ψυχές που κοιμούνται και ξυπνάνε με όνειρο να πέσει η Νότιγχαμ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
dimitris67 (14-09-24)
Ή να πάρει πρωτάθλημα η Λίβερπουλ![]()
Nikolaos_Kokkinos (14-09-24)
dimitris67 (15-09-24)
Αν ζουσε ο Ρομπεν των δασων θα ηταν υπερηφανος
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Η Φόρεστ έχει πάρει δύο (2) κύπελα πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης, τώρα θα γίνει περήφανος ο Robin Hood?![]()
Nikolaos_Kokkinos (15-09-24)
Όση ποιότητα και να έχει το ρόστερ της Νοττιγχάμ, αυτά που προσφέρουν ο Γιέιτς και κυρίως ο Γουντ, οι άλλοι ούτε που τα πλησιάζουν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
3-0 η Φόρεστ τη Γουέστ Χαμ και ανέβηκε στην 3η θέση!
(με ματς παραπάνω)
ενα σκ ειπαμε να παιξουμε λιγο πρεμιερ στοιχηματακι γαμηθηκε το συμπαν![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Άρχισε τα μαγικά ο πρόεδρος.Όποιος είδε το παιχνίδι κατάλαβε...
Όχι ρε, από πριν τα είχε τα ζόρια να πάρει νίκη στο Σιτυ Γκραουντ, σε σχέση με τα εκτός...
Bookmarks