panahs7 (16-04-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (16-04-24)
Tinder νομίζω λέγεται...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (16-04-24), panahs7 (16-04-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τις πιο σουρεάλ συζητήσεις διαβάζεις εδώ μέσα πάντως και χωρίς ναρκωτικά (λογικά). Μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς αφήνουμε πίσω μας.
Αν σας φάνηκαν γραφικότητες αυτά που είπε ο Κούγιας για τον Άρη, διαβάστε την αποψινή ανακοίνωση της Φόρεστ...
Μεγάλη εμφάνιση από την Τότεναμ που κρατάει την Άρσεναλ στα τρια γκολ ενεργητικό πριν βγάλει ημίχρονο...
1-1 η Λούτον με την Έβερτον, έπιασε την Φόρεστ στους 26β. αλλά δεν έχει την ισοβαθμία και παρέμεινε 18η. Τεράστια ευκαιρία πλέον για την Φόρεστ αύριο, απέναντι στην ουραγό Σέφιλντ, να πάει στο +3 και να κλειδώσει ουσιαστικά την παραμονή, αφού μετά η Λούτον θα ψάχνει 4 βαθμούς στα 2 παιχνίδια με τις αδιάφορες Γουέστ Χαμ (9η) και Φούλαμ (13η) και ήττες της Φόρεστ με Τσέλσι και την προτελευταία Μπέρνλι. Ή 2/2 και να πάρει μέχρι 1 βαθμό η Φόρεστ, πράγματα που δύσκολα γίνονται δηλαδή.
Δεν είναι κάτι καινούργιο, φυσικά ότι η Έβερτον παραμένει η πουτάνα της Πρέμιερ...
(Δεν είμαι Λίβερπουλ - ούτε Φόρεστ)
Να που τα παιχνίδια της Πρέμιερ ξαναγυρίζουν στο Πόρτμαν Ρόουντ...
Επόμενη επιθυμία για επιστροφή στην Πρέμιερ, είναι μία που το κριάρι το έχει και σαν σήμα...
1-3 η Φόρεστ, καθαρίζει το ματς με τη Σέφιλντ, καθαρίζει και την παραμονή κατά 90%. Αν το άλλο Σάββατο η Λούτον χάσει στη Γουέστ Χαμ και δεν κερδίσει η Μπέρνλι την Τότεναμ, τελειώνει και μαθηματικά από την προτελευταία αγωνιστική.
Και αν μέχρι την επόμενη Δευτέρα δεν τους αφαιρέσουν βαθμούς επειδή δεν προχώρησαν σε διασύνδεση του pos με την ταμειακή μηχανή στο σύνδεσμο του Μπαχρέιν...
panahs7 (04-05-24)
Μετά την ήττα της Λούτον, η Φόρεστ πανηγύρισε από σήμερα την παραμονή της για 2η σερί χρονιά στην Πρέμιερ, αλλά το κάνει και με κερασάκι κερδίζοντας αυτή τη στιγμή την Τσέλσι με 2-1 (79'). Ο Βαγγέλας πρέπει να 'χει στεγνώσει αυτές τις μέρες, δεν προλαβαίνει να τον παίζει.
--edit--
2-2 η Τσέλσα.
--edit 2--
2-3 η Τσέλσι το γύρισε σε 1' αλλά δεν αλλάζει τίποτα στην παραμονή.
Άμα φάει αλλά 10, θα χρειαστεί μία ισοπαλία για να είναι σίγουρη...
Αγγλία είναι - όλα γίνονται, τώρα που υποβιβάστηκαν και δεν έχουν άγχος...
![]()
Και τώρα, για πες ρε Πάνο, η Μπράιτον, τί θέση τερμάτισε στην Αγγλία;;;
![]()