differance (03-01-19)
Ισως την κανει ο Οταμεντι που τον αντικατεστησε. Μια απο τα ιδια κι αυτος
differance (03-01-19)
Μην σου πω πιθανότερο![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αυτός ο Πέπ(α) το γουρουνάκι θα συνεχίσει πολλή ώρα να κάνει τον καραγκιόζη??
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Σκατά...
πολυ καλυτερη η σιτι σημερα και με αυτη τη νικη ξαναμπηκε στο κυνηγι για το πρωταθλημα, αλλα φαβορι ειναι ακομα η λιβερπουλ.
Για ενα λογο και μονο χαιρομαι για τη χθεσινη νικη της σιτι. Επιτελους εβαλε γκολ ο ξαδερφος μου ο σανε.
Ωραία η κόκκινη στον κομπανί που έπνιξε ο κόρακας.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Κερδισε εχθες η μαντσεστερ την τοτεναμ, αλλα ποιος ο λογος να το πουμε αφου δεν ειναι πλεον εδω ο παναης;
Κανεις δε μιλαγε χθες ομως. Αν ερχοταν 1-0 αντι για 0-1, ολο και καποιος ατιτλος θα πεταγοταν να μας πει για την υπερομαδαρα που δεν εχει δει τιτλο ουτε σε εφημεριδα.
(μαλακιες καθομαι και λεω. Αφου λειπει ο Παναης, δεν εχει χαβαλε...)
Έχουμε τον Στάθη βέβαια αλλά αυτός (σοφά) σιωπά![]()
differance (14-01-19)
Aν σκοντάψει σήμερα η Σίτυ έχουμε πολλές πιθανότητες![]()
Για μένα φαβορί είναι η Λίβερπουλ καθαρά. Απλά έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα "Χ" στον ντέρμπι και να το καθαρίσει από νωρίς.
Πέρσι είχε καλουτσικη ομάδα, αλλά με τις προσθήκες των Άλισον και βαν Ντάικ συν κάποιους καλούς παγκιτες έχει πλέον ποιότητα και βάθος σχεδόν ισάξια με την Σίτι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ωπ, τι έχουμε εδώ? Πούτσα?
Άντε ευκαιρία να πάμε αύριο στο +7 και να τελειώνουμε το παραμυθάκι
τεραστια ευκαιρια για τη λιβερπουλ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μαλακίστηκε η Λίβερπουλ. 1-1 με τη Λέστερ εντός και η ευκαιρία πετάχτηκε στα σκουπίδια
chainsaw (30-01-19)
Νομίζω πως ψυχολογικά αυτή η γκέλα ήταν χειρότερη από την ήττα που είχε κάνει η Λίβερπουλ με την Σίτι.
Επί της ουσίας η διαφορά αυξήθηκε, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα μοιάζει περισσότερο σαν η Μάντσεστερ να μείωσε παρά το αντίθετο.
Το επόμενο ματς της Λίβερπουλ είναι κρίσιμο, αν δεν κερδίσει την Γουέστ Χαμ θα την πάρει από κάτω.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (31-01-19)
αν χασει τον φετινο τιτλο η λιβερπουλ τοτε ειναι αξια της μοιρας της και δεν την φταιει κανενας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μιλας για τον παορκ και λες για επιστροφη στους τιτλους;;;
Οταν πηρε τον τελευταιο τιτλο πρωταθλητη ο παορκ, η Θεσσαλονικη ηταν χωριο!!!! Για ποια επιστροφη μιλαμε; Και για ποιους τιτλους μιλαμε;
BrazHlias (31-01-19)
Bookmarks